New Jeffreys, baby!

Ja, här var det ju livat!

Inte direkt. Jobbar hela dagarna och tiden jag har över spenderar jag till att göra sånt som jag inte hinner med annars. Dvs gosa med kissarna, äta, träffa vänner, åka bil, gå på marknad, gå på tältmötet .. ja, sånt som hör Öland till helt enkelt. Vet inte när jag ska hinna uppdatera om allt som hänt hittills i sommar. Gör väl kanske ett inlägg där jag resumerar hela sommaren istället, vi får se.
 
Nåja, tänkte bara uppdatera om att jag lever och var jag håller hus när jag inte skriver här. Nu ska jag ta mig någonting att äta och efter det ska jag ta mig en dusch. Vi hörs, pusshej! 
 

Nere på Öland igen, med kattungar och jordgubbar.

Nemen tjenare! :)
 
Åkte hem från lägret sen i alla fall, för det blev inte mycket roligare. Istället var jag hemma och gosade med katter och kattungar. Grillade med mammi och hade allmänt trevligt! 
Idag, tidigt på morgonen, åkte jag och bror min till Öland igen. Jag började 10:30 och jobbade nu till 17:00, rätt sköna tider ändå. Så nu sitter jag i husvagnen, ska packa upp lite efter att jag kollat klart här. Fick även med mig jordgubbar från jobbet som jag ska mumsa på.
Ikväll ska jag träffa Josefina, Julianna och en massa andra roliga typer, haha. Vi hörs! 
 
Vilken tur att man hade en pigg bror bakom ratten. :))