Glad påsk, kära medmänniskor!

Genrep, modevisning.

Repetition, efter repetition, efter repetition.

Fashion show 2013.

Förberedelserna inför modevisningen på fredag är i full gång! 
Modellerna övar hur de ska gå på catwalken och musikerna finslipar på låtarna. Jag hoppas att det kommer bli en bra föreställning. Om ni inte har möjlighet eller ork att komma, då kan ni titta på webben. För precis som förra året så kommer det att livestreamas, 19:00 på www.vision4you.se
 
PRIS
Studerande: 60:-
Vuxen: 100:- 
VIP-paket: 150:-
 
Kläderna kommer bl.a. från Carlings, Gina Tricot och Cassiopeia. Temat för kvällen är "8 nyanser av kärlek", det kommer till och med ställas till med bröllop - vilket ni inte får missa.
 

In the darkness, there's so much I wanna do.

Välbehövligt mys framför tv:n.

Hej på er! 
 
Alldeles strax ska jag ta Melker på en promenad och därefter kommer Rebecca hit. Vi ska mysa ner oss framför tv:n med lite grönsaker och dip, välbehövligt. Man vet inte hur slut man verkligen är förrän man sätter sig ner och tar det lugnt. 
 
Mamma och pappa sitter just nu och gottar sig nere i Egypten, så fuskigt. Men trots min avundsjuka hoppas jag att de har det trevligt. När de kommer hem igen ska mamma färga vidare på mitt hår. Har ju gått med mössa på huvudet i nästan tre veckor nu. Så småningom ska jag nå slutresultatet - blond!
 
Nu ska jag kila. Ha en bra lördagskväll!
 

Våffelmys hos mormor.

Home is wherever I'm with you.

Åh, så skönt att vara hemma.

Trots att mamma och pappa är utomlands så valde jag att åka hem i alla fall. 
Ikväll har jag, Elin och mormor haft lite fredagsmys och ätit tacos. Även lille Elvis var här och sprang omkring. Jag saknar mina bebbos så otroligt mycket när jag är nere i Torsås, helt sjukt, därför känns det extra bra att komma hem. 
 
Något ni inte vet är att jag har fått en till låt att sjunga på modevisningen. Utöver "Hot Stuff" av Donna Summer ska jag även sjunga "I Was Made For Lovin' You" av Kiss, sjukt kul!
 
Nu gnäller Sixten för att jag inte gosar med honom, ha en fortsatt bra fredagskväll!
 

It's just so sad.

Har precis kollat klart på tredje säsongen av O.C, därav bilden som följer. Sista avsnittet är alltid lika sorgligt och jag gråter som ett barn varje gång. Can't help it! 
Nu måste jag bestämma om jag ska börja på säsong 4 eller om jag ska sova, hm. Hur som, godnatt!
 

Oh, what a lack of trust can do for a broken-hearted youth.

So even if disaster strikes, I close my eyes.

Hello dolls! 
 
I lördags spenderade jag kvällen i Vassmolösa hos Matilda. Vi var ett gäng tjejer som firade att Matilda fyller 18 år nu på lördag. Det bjöds på tacos, marängsviss, idiotkunskap och melodifestivalsmys. Kvällen var jättetrevlig och det var trevligt sällskap. 
 
Angående melodifestivalen så är jag otroligt nöjd över vinnaren. Jag visste redan innan deltävlingen i Malmö att Robin Stjernberg skulle gå vidare till final, vilket han inte gjorde först. Han gick till Andra Chansen, men väl där briljerade han och lyckades därefter knippa hem en finalplats. 
Han gjorde otroligt bra ifrån sig i finalen och utspelade så mycket energi och glädje. Med flest röster från utlandet och näst mest från Sverige tog han hem allting. Utan tvekan, en värdig vinnare. Jag tror på honom lika mycket i Eurovision, som jag gjorde i Melodifestivalen. Grattis, Robin!
 

Chicken Tikka Masala.

Hallå alla nattugglor! 
 
Smärtan som jag led av i torsdags har långsamt övergått från magen till huvudet. Får en sån vansinnig skallevärk efter att jag tränat. Ingen aning om varför, men irriterande är det. Inte kul alls! 

Ikväll har jag och Lisa latat oss framför tv:n med lite Chicken Tikka Masala. Denna underbara rätt finns som färdigrätt på ICA för endast 20:-, den rekommenderar jag starkt. 

Hoppas ni haft en trevlig fredagskväll och att ni får en fortsatt trevlig helg! 
 

Hallon-, och björnbärssmoothie.

Godmorgon! 
 
Ligger hemma och lider av magont idag, inte kul. Försöker piggna till med en hallon-, och björnbärssmoothie samt lite film. Hoppas det är bättre till kvällen för då sjunger Álavie i Torsås kyrka och det vill jag inte missa. Önskar er alla en bra dag! 
 

Bobbes byggen bygger rubbet. Bobbes byggen bygger bäst.

Idag spelade vi lite Jimi Hendrix och lite Byggare Bob i skolan.

50 Shades Darker.

Gah! Var helt säker på att jag började vid 10:00 idag. 10 meter ifrån skolan insåg jag att det är tisdag och att jag var en halvtimma sen. Och jag som hade en så bra morgon, ingen stress. Hann titta på Nyhetsmorgon en bra stund då jag vaknade lite tidigare än vanligt också. Glömde totalt bort vilken dag det var. Nåja, imorgon börjar jag i alla fall vid 10:00. 
 
Hade min första körlektion idag, kunde ju gått lite bättre. Har inte kört manuell på ett tag och var inte van vid deras bil, så det blev lite knas. Hoppas att nästa går bättre! 

Hann även med att tvätta i tre omgångar idag, så skönt. Skulle hunnit med en del andra saker ikväll också, men jag tror jag sparar det tills imorgon. Ska tvätta bort sminket och läsa lite ur "50 Shades Darker" istället. Sen ska jag försöka somna tidigt, så redan nu säger jag: Godnatt!
 

Ensemble, musikteori, körlektioner, träning och jordgubbar.

Hej! 
 
Idag har vi återigen repat på "Hot Stuff", som är min lead-låt under modeshowen. Vi kom igenom hela låten, men den är fortfarande lite hög för min del. På eftermiddagen hade vi ett litet prov i musikteori, jättesimpelt då vi gick igenom allting med läraren innan. 
Vad gäller de individuella valen till trean så kunde man välja musikteori också, men de hade missat att skriva dit det på blanketterna. Hur som helst så har jag nu lagt till det som ytterligare en kurs. 
 
Efter skolan bokade jag två körlektioner. Har ju bara hållt på med teorin nu i några veckor, kände att det var dags för att ta tag i det praktiska också. Så imorgon har jag min första körlektion, hoppas det går bra. Kört har jag ju gjort en hel del, men just manuell har jag inte kört sen ett halvår tillbaka. 
 
 
Senare stack jag och tränade på F&S. Hjärtat började spöka sådär konstigt igen, men jag tog några djupa andetag och körde på igen. Bra eller inte? Det vet jag inte. Eftersom att jag inte vet varför det spökar som det gör. 
Efteråt kom i alla fall den där härliga känslan och efter en svalkande dusch förtjänade jag mig en och annan jordgubbe, mums. Nu ska jag lägga mig ner och läsa lite, tjingeling!
 

Här är kavajen jag pratade om i förra inlägget.

Är den inte läcker?

Vårstädat bland smink och smycken.

Godkväll!

Hade inte så mycket tid till att blogga förra veckan. Efter skolan repades det till Sara & Sara's projektarbete, välgörenhetskonserten som jag tidigare nämnt. Det mesta som kunde gå fel, gick fel, haha. Alla rep har gått bättre än vad själva konserten gjorde. Men det kan inte alltid bli bra!

Igår var jag inne Kalmar med Lisa och shoppade lite. Eller det var snarare hon som shoppade, jag hittade ingenting. Har förälskat mig i en kavaj från H&M, men den fanns inte inne i min storlek. Så jag får väl kanske åka in i veckan igen. 

Idag har jag inte gjort nånting. Det har varit sol ute hela dagen, men ändå har jag inte gått ut. Istället började jag vårstäda och rensade bland smink och smycken. En hel del har blivit slängt, vilket är skönt. Rensade den här samlingen med nagellack innan till ungefär hälften.