Tar hand om mig själv med söndagsfilm och ansiktsmask.

Tillbaka i Torsås igen! 
Och jag är fortfarande sjuk. Huvudvärken är inte så extrem som den har varit, och det ömmar inte lika mycket i lederna nu. Men halsen gör fortfarande så fruktansvärt ont så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Lyckades ta mig till apoteket idag i alla fall, så då fick jag äntligen mina strepsils, som jag suktat efter hela helgen. 
 
Trots att jag varit sjuk och inte varit så social med familjen i helgen, så har det varit skönt att vara hemma lite ändå. Har nyss tagit mig en dusch och satt på mig en ansiktsmask, som doftar choklad. Come smell my face! Det gäller att ta hand om sig själv extra mycket när man inte är så piggelin. Så när jag har sett klart på söndagsfilmen, Knight & Day, ska jag dra mig mot sängen för att få min skönhetssömn. Godnatt och sov sött!
 
Du är gaaanska så körd, när det börjar klia någonstans i ansiktet och du ser ut såhär.

Jag varken orkar eller har tid med att vara sjuk.

Igår skrev jag på min twitter att dagen inte hade kunnat sluta dåligt, men det gjorde den. 
Vanligtvis blir jag sjuk EN gång eller ingen gång alls under ett år, och då blir jag oftast väääldigt sjuk också. Hur som helst, så var det max två veckor sen jag var sjuk, och då var jag riktigt sjuk. Blev sängliggandes en hel vecka och fick knarka smärtlindrande för att klara mig igenom en dag. 
Nu har det där kommit tillbaka. Jag har så fruktansvärt ont i halsen att jag skulle kunna börja gråta. Det ömmar i alla möjliga leder och jag har fått världens skallevärk. Så nu är jag inlåst på mitt rum, i hopp om att bli bättre. Argh, jag orkar verkligen inte vara sjuk! 

There are 100 ways to love a cat.

Återförenad med min älskling.

Hemma i Björköby, efter två veckors uppehåll.

Halli hallå! 
 
Häromdan gick jag hem utan mina kära skor, fråga mig inte varför, jag tyckte väl det var kul. Som tur var hade de inte vandrat vidare utan stod där jag lämnade dem. Så nu är de återigen i tryggt förvar, hos mig, där de hör hemma. En liten kul, konstig grej som hände under tisdagens partajande. 
 
Aktivitets-orientering stod på dagens schema och det var faktiskt helt okej. Jag och Lisa var i ett lag och hade en bra tid för att bara ha gått i raskt tempo hela vägen. 
 
Ikväll är jag hemma i Björköby igen, efter två veckors uppehåll. Har nu hunnit med att gosa med mina fina djur här hemma, jösses vad jag saknat dem. Och dessutom har jag hunnit äta tacos med mor och bror. De äter just nu ostkaka, men jag gillar verkligen inte ostkaka, så jag funderar på att ta mig lite glass. Yes, men ni får ha en bra fredagskväll! :) 
 

Studiedag imorgon, vilket betyder parteeeey ikväll.

Hellu! 
 
Vi hann inte med vår redovisningen i historian idag, vilken lättnad. Det betyder att jag kan fortsätta detta eviga letande efter svar på frågorna jag hittills inte lyckats finna svaren på, wohoo!
Imorgon är det studiedag, vilket betyder att det idag vankas partey. Yey!
 
Köpte ett mörkrött läppstift innan också, dock inte lika mörkt som jag hade hoppats på. Men det kostade en guldpeng och jag har suktat efter ett mörkrött läpstift ett tag nu, så varför inte? 
Ha en bra kväll!
 

One more reason I should never have met you. Just another reason I could never forget you.

Är det redan höst? Ja, nu går det fort. Snart vinter ju!

God kväll! 
 
Kom nyss hem från en liten promenad med Lisa, det var trevligt. 
Sitter nu och funderar på om jag ens ska ge historian en chans till, hittar verkligen inget direkt svar, vilket gör mig frustrerad. Hatar när det ska vara så svårt att hitta det man söker. Orkar verkligen inte gräva ner huvudet i boken igen, så vi får se .. 
 
Visst har det blivit ruskigt kyligt? Kylan brukar inte komma såhär tidigt. Fick bära både vantar och halsduk innan på min och Lisas kvällspromenad. Men höst och vinter är mysigt, jag taggar!

Halv åtta hos mig á la Hannah Wickstrand.

Gjorde godaste maten evah innan. Schnitzel, potatis, gräddsås och en riktigt god sallad. Yum!


X-Factor - inget bra program för musik om ni frågar mig.

X-Factor kan ju gå en på nerverna, förstår inte alls hur juryn röstar. Oftast skickar de vidare sökande som sjunger halvbra eller är roliga. Sen när det faktiskt är någon som sjunger bra, så är inte juryn "lika övertygad" - så uttrycker de sig hela tiden. Och idag sa de "Musik ska vara kul." och det är väl klart att det ska det. Men det ska också vara BRA. Åh, blir arg. Bättre de lägger ner programmet och börjar med Idol igen. Där skickade de i alla fall vidare rätt personer, oftast. 
 
Sitter och tittar på "Beck - levande begravd" nu, men hon som presenterade programmet sa att det förekom lite väl läskiga scener, så jag vet inte om jag ska fortsätta kolla eller inte, haha. 
 
Nu funkar mitt internet i alla fall, innan ville det inte riktigt samarbeta. Så då kanske jag kan skriva klart lite Historia och öva på lite SOUL tills imorgon. Ha en bra söndagskväll! 

I still think of you, but everyone knows. Yeah, everyone knows. If you can, let it go.

Har haft finbesök av pappsen som bjöd på bl.a. tårta.

H-h-hey, what's up? 
 
Sitter just nu och tittar på tv, borde verkligen öva på min engelska. Vi har en muntlig redovisning imorgon då jag ska prata om låten "We Are The World" av Michael Jackson. Känner bara att jag suger på engelska just nu och att redovisningen kommer bli hur kass som helst. Blir ju inte heller direkt bättre av att jag inte sitter och övar på det nu .. ska börja snart, jag lovar. 
 
Hade finbesök innan, av min käre far. Han hade köpt med sig grekisk pastasallad, wienerbröd och en jättegod tårta som smakade passionsfrukt. Konditorn hade sagt att det var tårtans vecka, eller nåt sånt. Gott var det i alla fall och det är ju alltid kul med lite släkt-besök! 
 

We are the cartoon heroes.

God kväll! :)
 
Nu är helgen snart slut och vi går in på en ny vecka med plugg. Men på onsdag är det ju inspark och tillsammans med Lisa taggar vi järnet, så hoppas det blir riktigt kul! Vi har taggat med Pussycat Dolls, Aqua och andra gamla goingar nu ikväll, hahah. 
 
Jag har alltså varit med Lisa hela dagen. Eller dagen och dagen, hela kvällen i alla fall. Vi var ute och gick en promenad och sen gjorde vi toasts, det var gott. Det var ett tag sen, så det var väldigt gott. 
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag få min skönhetssömn. Natti! 
 

Hejar ni också på Team Putte ikväll? Klart ni gör.

Hallå där! 
 
Dagen har sprungit förbi, klockan är ju snart fyra. Kanske dags att göra lite mat då?
Har verkligen inte gjort nånting idag. Drog fram lite smink innan och exprimenterade, vilket slutade med att jag gjorde en brun sotning, målade läpparna röda och fick till två nya bilder, varav en blev min nya profilbild på facebook och den andra på twitter, där ser man! 
 
Ikväll ska jag såklart heja på Team Putte i Körslaget då de kommer att bjuda på "Moves Like Jagger", tror de kommer göra den kanonbra. Han har ju lyckats välja ut de bästa från lilla Vetlanda!
Man blir ju lite stolt över att vi faktiskt vann första tävlingen, nu gäller det att fortsätta så här. 
 
Oh well, mat var det ja!
 

Kryssning till Åland med Birka Cruises.

Mat, mat, mat. Dessert, dessert, dessert. Det vore lögn att säga att vi inte åt på kryssningen i alla fall. Var på en väldigt intressant konferens med båtens ägare också. Hela kryssningen var grym!

Stockholm - shopping, tjejmilen och sommarkrysset.

Som ni ser på första bilden köpte jag tre nya skor, ehe. Och det spöregnade under tjejmilen, därav all lera. Sarah Dawn Finer gästade både tjejmilen och sommarkrysset. Det var en bra helg!

Livet som sjukling är då inte lätt, vill jag säga er.

Livet som sjukling är då inte lätt, vill jag säga er. Har varit sjuk sen förra veckan och nu börjar jag faktiskt tröttna på det riktigt rejält. Tidigare idag besökte jag vårdcentralen för att jag fått några märkliga utslag, men som tur var sa de att det bara var ett virus. Men däremot ville dem att jag skulle komma tillbaka och träffa en doktor för en knöl som jag har bakom örat. Så om en timma ungefär ska jag dit igen, så får jag se vad doktorn säger. 
 
Och inte nog med det. Jag och några från Stage skulle ju hem till mig och gigga imorgon, men det måste tyvärr ställas in. Sen skulle vi gigga i Kalmar på söndag, men det har också blivit inställt. Väldigt tråkigt, om ni frågar mig! Men vad gör man?
 
Nåja, tänkte uppdatera er lite om de senaste helgerna med lite bilder. Har ju varit i Stockholm två helger i rad nu. Första gången var det tjejmilen och sommarkrysset, helgen efter det var det kryssning. Så håll utkik i inläggen efter det här. 
 
Ha en bra dag!