Ta vara på den som får dig att känna dig speciell.

Sitter och äter smörgåsrån med ost på och dricker lite juice till det, samtidigt som jag lyssnar på fin musik och skriver med en bra vän.

Min vän Ammieh skrev nyss såhär på sin facebook som jag tyckte var klock skrivet:

"Ingen är den andre lik. Man ska ta vara på den som får en att känna sig speciell, för det är det som gör den speciell. Man ska spotta på sin egna idioti och aldrig ångra det som någon gång fått dig att le. Det är lätt att vara efterklok, men vill man något så gäller det att spela sina kort rätt och vara framtidsklok."

Stage på dagen, fiesta på kvällen - stagestyle.

Hallå mina fina läsare!

Varför har jag varit så oaktig här mån tro? Jo, har varit i skolan på dagarna och fiestat två kvällar i rad. Så jag har helt enkelt inte haft tid. Men idag ska jag försöka stanna hemma och göra klart min novellanalys. Blev kallad till resursdagen imorgon för just den uppgiften, men gör jag den ikväll, så slipper jag gå imorgon. Då kan jag sova hur länge jag vill, haha!

Imorgon är det 1 december, helt galet. 
Men, det innebär: julkalendern, chokladkalendern och paketkalendern, hehe.
Min mor är så söt att hon slått in 24 paket, som jag nu har så fint upphängt i min kalender på väggen. Sen har mormor köpt en fin chokladkalender till mig. Och sen ska jag självklart se julkalendern på tvn. Hoppas den är något att ha iår! Blir bara sämre och sämre tycker jag. Tänk när de visade "Pelle Svanslös", "Mysteriet på Greveholm", eller "Dieselråttor och sjömansmöss". Det var på den gamla goda tiden det, haha!

Livet flyter på så bra, egentligen, när jag tänker efter.
Det är bara jag som måste tänka till lite bättre, som att äta, haha. Har ätit så dåligt de senaste veckorna, så alldeles strax ska jag ställa mig och laga till en riktig middag, som jag brukade göra när jag flyttade hit. Sen ska jag börja med novellanalysen och faktiskt skicka in den.
Låter bra tycker jag! Hörs senare!

Spexfoto i 9:an.

Svar på tal angående föregående inlägg.

Anonym: Vilket datum släpps den?

Svar: Jag har faktiskt ingen aning. Men jag kan kolla upp detta idag! :)

Calle Kristiansson & Ida Seve - Echoes.

Nu till jul kommer Calle Kristiansson och Ida Seve släppa en singel som heter "Echoes". Singeln spelades in i vår studio, PAMA RECORDS, på Stage. Titta hur det såg ut bakom kulisserna för att få en liten sneak peak - http://vimeo.com/32444521.

IDEOLOGIKONSERT stod på dagens schema.

Yess! Igår natt umgicks jag med Lisa och Nellie, vi tittade på film, åt chokladbollar och myste. När Nellie gått hem för att följa kläder till dagens konsert, så kom jag och Lisa in på deep-talk. Hatar när jag börjar babbla på .. haha.
Hur som helst, så försökte jag få henne att piggna till genom att sätta på Markoolio's "Rocka På", jag menar .. vem blir inte pepp av den? Satte även på "100 ways to love a cat" medan jag var och duschade, när jag kom tillbaka var låten fortfarande på och hon hade somnat. Haha söt!

Idag hade vi ideologi-konsert. Jag är så glad över att det faktiskt gick BRA. Jag var rätt nervös, men allting släppte precis när vi skulle gå upp på scenen. Då blev jag så otroligt lättad, haha. Vi körde i alla fall "Black or White" med Michael Jackson och jag är nöjd med både vår fakta om socialismen och framträdandet.

Ikväll ska jag och några andra brudar dra oss mot Sofi för lite fiesta. Eller fiesta och fiesta .. vi några stycken som ska .. chilla, helt enkelt, som dagens ungdom brukar säga nu för tiden.
Men först ska jag träffa Julia, hon ska lära mig en överstämma på hennes låt som vi ska ha med på julkonserten. Endast 20 minuter kvar, haha. Så ja, jag sitter fortfarande kvar på Stage och glor runt lite på datorerna. Men det är rätt fint det med. Hade ju ändå suttit vid datorn hemma liksom, haha. Nu ska jag avsluta detta blogginlägg. Ha det så fina, mina kära!

Kevin Zegers - lika snygg nu som för några år sen.

Försenat tåg, glömda nycklar och strömavbrott ..

Ja, känner att de senaste timmarna av mitt liv har varit så lyckade.
Efter att vi hade haft lite adventsmys hemma och hos brorsan så åkte jag med min moster till Högsby. Väl där så var tåget försenat. Och inte nog med att det har regnat och blåst hela dagen, när jag väl kom fram till Torsås så hittade jag inte mina nycklar till lägenheten. Då hade jag glömt dem hemma i Björköby, men som tur är har jag en snäll bror som är påväg ner med nycklarna. 
Så jag hoppade in i Nellies lägenhet så länge, men då gick strömmen, haha. Den är dock tillbaka nu. Men ja, känner att det senaste timmarna .. kalas!

Love those little things.

Dag 14 - det här hade jag på mig idag.

Har fortfarande inget bra att ta kort med.
Men jag hade tights och en ny, fin klänning från .. Kappahl tror jag.

Adventsmys hos mormor med släkten.

Godkväll på er! :)

Jag somnade med datorn framför mig igår, haha. Tydligen så hade den åkt ner i golvet inatt och alla hade vaknat, men inte jag. Och tydligen hade mina päron frågat om jag ville följa med till en ny affär som öppnat i Eksjö, Dollarstore. Men det har jag då inget minne av, antar att jag var ganska borta och sov som en stock.
Sov i alla fall bort halva dagen idag, surt, men behövligt. 
Vid 5-tiden så gick vi till mormor och hade lite adventsmys. Fick även en chokladkalender av henne, så nu har jag något att mumsa på fram till jul! Allt är så julmysigt här hemma. Ljusstakar och fina gardiner överallt. Mörka rum med endast lite ljus i. Åh, ska julpynta lägenheten när jag kommer tillbaka, haha.
Ikväll ska jag titta på "Så mycket bättre", Martin är värden ikväll. Kärlek, ehehe.
Hoppas ni får en trevlig kväll, för det ska jag i alla fall ha! Tjingeling!
Söt bild som jag tog idag när jag vaknat.
Mys med kissen och smoothie, fint.

Dygnade med Nellie inatt, stage-style.

Ta tag i mitt liv ja .. stack till Nellie klockan två mitt i natten. Vi dygnade, idioter som vi är. Det var i alla fall väldigt trevligt, även om jag varit trött hela dagen idag.
Helt ärligt kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde på Stage idag, jo att vi hade kör. Men sen vet i sjutton vad vi gjorde. Bror min kom i alla fall och hämtade mig sen  mot eftermiddagen. Märkte inte ens när han kom, så borta var jag. Och jag sov hela vägen hem. 
Jag var faktiskt några år äldre och gick på auktion när jag kom hem. Har varit en "tradition" sen jag var liten. Fick med mig en jättesöt ljusstake som mormor skänkt dit, hähä. Sen har jag inte gjort mycket annat än suttit här och glott hela kvällen.
Ska alldeles strax sova, så nattinatt!

Endast en månad kvar till 24:e december, julafton.

Dag 13 - Den här veckan.

Måndags:
  • Måndags var det heldag på Stage. Dock kom jag några minuter försent eftersom att vi haft gig, plus repat hela helgen och jag var trött. När jag väl var där repade vi i alla fall på "Black or White".
    Var duktig och handlade, städade, lagade mat och så vidare ..
Tisdags:
  • Stannade hemma den här dagen för jag kände mig inte så bra, var jättehes. Blev dock bättre framåt natten, då även Lisa kom hit för att arbeta med engelskan. Hon sov här.
Onsdags:
  • Fick sovmorgon eftersom att vi inte var med på badet. Kunde dock fått ännu längre sovmorgon, men vi trodde att vi skulle ha SO den dagen, men icke. 
    Sånglektion på eftermiddagen där jag och Ann, sångläraren, pratade om vad jag ville förbättra mig på vad gällde sången, vad jag gillade att göra allra helst och om allt jag gjort musikaliskt sett innan jag kom till Stage.
    På kvällen blev jag och Lisa klara med engelskan. David kom hit och vi tittade på "Timon & Pumbaa", båda sov här.
Torsdags:
  • Var modell åt Ida på morgonen, sminket blev jättebra. Hade inga lektioner pga av detta, förutom lite musik sen mot eftermiddagen. Men jag var endast med på den delen där Martin gick igenom lite mick-information för sen gick jag hem.
Helgen:
  • Imorgon kommer jag självklart gå till Stage igen. Men när jag slutat så åker jag mot Högsby för att åka med min moster hem till kära Björköby. Ska bli riktigt skönt att få komma hem, i alla fall en liten stund. Inte varit hemma på tre veckor tror jag. Så i helgen blir det family-time och mys med mormor och mina kissemissar!

Timon & Pumbaa är anledningen till dålig uppdatering.

Godkväll på er!

Blev ingen uppdatering alls igår såg jag nu. Men även det har sin lilla anledning. Lisa sov ju som sagt här och på morgonen gick vi till Stage och var där hela dagen. När vi kom hem till mig igen för att göra klart engelskan, så joinade även David oss. Han skulle egentligen kommit senare, för vi skulle titta på "Timon & Pumbaa", haha. Men han hade tråkigt, så han kom hit lite tidigare. Vilket gjorde att vårt engelska arbete blev klart lite senare än väntat. Men det blev klart till slut i alla fall, vilket var huvudsaken!
Vi (jag) bakade chokladbollar också som vi mumsade på under filmen, mycket trevligt.
Båda två sov här inatt och det sjuka var att jag drömde att vi skulle vakna 08:05 och jag skulle få världens panik för att jag i princip försovit mig. Och det var precis vad som hände, galet. Men som tur var så hade Ida från styling frågat om jag ville vara hennes modell idag, så sminket behövde jag inte tänka på. Det var bara att slänga på sig jackan och dra iväg!
Sminkningen blev i alla fall jättebra, hon är duktig!
På vår sjukt långa rast försökte jag få min grupp att sätta ihop en informativ, kort text om socialismen. Det gick väl inte speciellt bra, men vi kom någonstans i alla fall. Det måste vara klart imorgon, konserten är på måndag.
Sen gick jag hem mot slutet, för jag mådde inte så bra. Ångrar det lite, för jag ville inte missa den lektionen. Men mår man inte bra är det smällar man får ta, tyvär.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och sluta tänka så mycket på framtiden. Planerar för fullt inför en massa saker, borde lugna ner mig lite. Men det är ju så kuuuuul! Dock måste jag tänka på att göra klart andra saker först, så det är vad jag ska göra nu. Vi hörs, tjingeling!

Dag 12 - I min handväska.

  • Mobilen.
  • Headset.
  • Tuggummi.
  • Nycklar.
  • Pengar.
  • Smink.

Nattugglar med Lisa.

Hej era nattugglor!

Nu kanske ni undrar vad jag gör uppe mitt i natten? Jo, det är såhär. Att vid midnatt, så kom jag och Lisa fram till att vi skulle försöka ge oss på engelska-uppgiften tillsammans eftersom att ingen av oss hade kommit någonstans. Så hon tog sitt pick och pack och kom hit. 
Vi kom inte mycket längre. Vi gled runt på tumblr och pratade om pojkar, hähä.
Sen somnade hon när vi väl hade börjat på uppgiften, haha. Dessutom såg jag nu att hon skrivit på alla killars facebook-loggar, från min facebook. Snäll tjej den där, Lisa.
Alldeles strax ska jag också sova, men jag "orkar" inte just nu. Men jag måste så att jag får några timmars sömn innan det är dags att gå upp och pallra sig iväg till Stage. 
Så jag säger godnatt till er nu! Eller de flesta sover nu, men .. godnatt!


Cravings winter of 2011.

Mörk lägenhet, tända ljus och en kvällsmacka.

Vad jag hunnit med att göra idag:
  • Repat på "Black Or White", allt sitter som ett smäck nu.
  • Städat lägenheten.
  • Handlat mat.
  • Tvättat i tre omgångar.
  • Skrivit klart min senaste låt.
Vad jag ska göra härnäst:
  • Skriva klart novellanalysen, som jag egentligen inte ens börjat på.
  • Skriva klart engelskan.
  • Skriva klart naturkunskaps-frågorna.
Ja, nu vet ni lite om vad jag pysslat med idag och vad jag borde pyssla med härnäst. Har fått förfrågan att sjunga på både nyårsafton och nyårsdagen för en saftig peng, klart jag ställer upp. Fattig stage:are som jag är behöver alla pengar jag kan få, haha. Nej, men jag är ändå hemma över nyår, så då kan jag lika gärna tjäna lite pengar för en timmes underhållning. Har faktiskt redan fått tag på tre tänkbara låtar, vet inte riktigt hur många låtar jag ska köra, men några till kan jag nog leta efter.
Så svårt med låtar till just NYÅR, jul är mycket enklare. Kom gärna med tips!
Nu ska jag släcka ner lägenheten, tända lite ljus, ta mig en kvällsmacka och göra klart mina uppgifter som ska vara inlämnade den här veckan. Egentligen skulle det varit inne i helgen, men jag får lite extra tid på mig eftersom att jag inte hunnit med skolan då jag varit sent på Stage och repat och dessutom haft spelningar två helger i rad.
Nu vet ni det också, ha en fin kväll!

Behöver strepsils för att få rösten tillbaka.

Godmorgon!
Min röst är helt väck, helt förstörd, helt slut. Hela jag är slut, hatar förkylningar. Jag blir sällan sjuk, det händer liksom en gång på två år kanske, men när jag väl blir sjuk, då blir jag verkligen SJUK. Och jag vet att det brukar hålla i sig länge också, så jag kämpar för att få tillbaka min vanliga röst. För på Stage kan man inte vara sjuk allt för länge, nästa konsert är nästa måndag. 
Jag har druckit hur mycket te som helst, ätit äpplen, ätit gröt .. behöver strepsils.
Men oavsett om jag inte är så bra så tänker jag bege mig mot Stage ändå. Vi har rep idag också, från 11:00 tills ikväll nångång. Får se hur länge jag orkar, men jag vill ju vara med, så det kommer bli att jag stannar i alla fall, haha.
Nu ska jag klä på mig och sminka mig lite innan jag drar, ha det fint!

Gig i Kalmarsalen och myskväll @ Lisa's place.

Hey you all!

Uppdateringen har varit kass de senaste dagarna, jag vet. Men det är för att igår var det skola och direkt när vi slutade så var det direkt in till Kalmar som gällde. Det var en lång väntan eftersom att vi var där vid 14:00 och skulle inte uppträda fören runt 21:00-tiden. Men mellan det var det ju soundcheck, smink och outfit som skulle fixas, så vi kunde fördröja tiden lite.
Efteråt taggade jag och Lisa till tusen i Stage-bussen, haha vi taggade till myskväll. Vi orkade inte stanna i Söderåkra för att festa, så vi åkte hem mot Torsås istället och hade myskväll med Pontus, David & Matilda.
Det var en mycket rolig kväll kan jag lova, dock blev det inte mycket sömn. Vi hade tänkt att dygna, men jag och Lisa var de ända som orkade hålla oss vakna. Men sen tog vi nån timmes sömn vi också.
På morgonen var det dock bara hälften av oss som gick till skolan. Skolan, en lördag? Ja, det stämmer! Vi hade och har helg-rep hela helgen. Vi håller på att repa till julkonserterna, än så länge låter det kalas. Tänk då hur det kommer att låta om några veckor, åh.
Jag har haft oturen och blivit sjuk nu med, inte alls kul. Förkyld och har jätteont i halsen (vilket dock kan bero på att jag och Lisa taggade så mycket igår, hahaha). Men jag har i alla fall druckit jättemycket te idag, men jag behöver strepsils eller nåt. 
Ja ja, nu ska jag försöka få tag på Lisa. Lisa, Lisa, Lisa. Ja, Lisa. Hon sover förmodligen, men det får hon inte för vi ska titta på "Timon & Pumbaa" idag, haha.
-

Äppeljuice och mandelbiskvier.

God kväll!
Här sitter jag och tror att jag är nyttig. Men när jag tänker efter är jag inte så nyttig. Mandelbiskvier och äppeljuice, så otroligt gott! Funderar även vad jag ska ha på mig imorgon, när vi ska uppträda i Kalmarsalen. Men jag hittar nog nåt sen!
Finaste Sara färgade mitt hår innan idag, blev bara lite mörkare, mest för utväxtens skull.
Nu ska jag fortsätta att skriva med lite vänner i fb-chatten och knapra på mina mandelbiskvier. Vi hörs imorgon, nattinatt!

6 nya covers på youtube.

Lagt upp 6 nya covers på youtube, som ni förmodligen inte sett. Ta gärna en titt på dem, och låt mig få veta vad ni tycker! Länkar min youtube-channel istället för alla 6 låtarna, haha.
|
v
http://www.youtube.com/user/WiiCKSTRAND?feature=mhee

What doesn't kill you makes you stronger.

Sitter här och lyssnar på världens bästa Kelly Clarkson och hennes nya album "stronger". Försöker tänka bort all drama och kaos som uppstod igår, men det är inte lätt. 
Hoppade som sagt in för Jasmine, vilket gick bra till en början. Vad som hände sen tänker jag inte gå in på. Men det blev inte direkt som planerat och det har jag redan bett om ursäkt för.
Ser att "Scary Movie 4" går på tv11 nu, får se hur långt jag vågar titta, haha! Har blivit jättemesig det senaste året, men det har sina anledningar. Fast 4:an är mest rolig, men som sagt .. mesig. När jag var mindre tittade jag konstant på sånna filmer. Och i det här läget borde jag kolla på något som är mer som "Timon och Pumbaa", men äh.
Hyresvärden var här innan och satte dit ett par saker på kranarna så att det ska rinna mindre vatten. Vattnet är tydligen dyrast i landet här nere. Man lär sig nya saker varje dag!
Nu ska jag fortsätta att titta på filmen och ta mig lite blåbärs-yogurt. Får se om det blir någon sömn inatt, annars gör jag väl ett inlägg till för er. Om inte, godnatt!

Känner för att lägga mig själv i en bananlåda, leverera mig själv till Egypten och bli uppäten av en flodhäst.

Hoppar in istället för Jasmine.

Sitter här i skolan och väntar på att repet ska börja. Ska hoppa in istället för Jasmine, snäll som jag är, hehe. Vi ska nämligen spela i Kalmar på fredag, i Kalmarsalen.
Så ja .. sitter här och försöker underhålla mig själv med facebook, tumblr och bloggen. Ska snart gå och köpa en kexchoklad tror jag, haha! Det var bara en snabb uppdatering, vi hörs ikväll you guys!

Några timmars sömn istället för saftkalas.

Blev inget saftkalas för mig, hittade inte till Lukas, haha. Men det är lugnt, får bli en annan gång! Nu får jag dessutom chansen att sova någon timme eller två extra inatt, jag taggar! Ska bli skönt att få blunda och låta John Blund ta med mig till landet ingenstans, så fort jag skrivit klart det här inlägget. Vilket jag har nu, godnatt!

Dag 11 - mina syskon.


Det är ingen ordning på vem som är äldst och inte. Men hur som helst, om jag börjar längst upp ifrån vänster och går i sidled, då borde ni fatta vem jag berättar om.
  1. OSCAR - Det här min bror som gillar att sjunga och spela gitarr. Just nu jobbar han på posten och han drömmer om att snart köpa ett eget hus uppe i Norrland.
  2. ELIN - Hon är min syster som folk ofta blandar ihop mig med. Då vi har lika frisyrer i alla fall. Just nu är hon i Spanien och pluggar till reseledare.
  3. ERIK - En av mina "halvsyskon". Just nu pluggar han. Innan han började med det var han ungdomsledare i Fiskebäck, där han även bor. För två och ett halvt år sedan gifte han sig med Sara och nu har de en son som heter Theodor.
  4. ALBIN - En bild i plattat hår (går i princip aldrig att få ner det då han har krull egentligen, haha). Gillar att arbeta. Om somrarna hjälper han en bonde uppe på norra Öland, har gjort ända sen barnsben. Går sista året på Nifsarpskolan i Eksjö, fordon.
  5. JONAS - Mitt halvsyskon som jag faktiskt känner minst utav dem allihopa. Han jobbar i alla fall i feskekörkan i Göteborg, den måste ni hört talas om. Man kan inte ha varit i Göteborg utan att varit i feskekörkan. Har två döttrar, Linn och Moa.
  6. SOFIA - Mitt äldsta halvsyskon som är 3-barnsmamma och bor även hon i Göteborg.

What I've Done and what I'm going to do next.

Vad jag har gjort idag:
  • Duschat och fixat till mig.
  • Varit på Stage och repat "Deck The Halls" samt "Black Or White".
  • Chillat med mina ESMUS11-are.¨
  • Pratat med mamma.
  • Uppdaterat min TUMBLR som inte varit uppdaterad på någon månad.
  • Diskat.
  • Lagat mat (potatis, köttbullar, gräddsås, tomat)
Vad som återstår att göra:
  • Diska ytterligare lite eftersom att jag nyss ätit och använt disk.
  • Ringa mormor och kanske pappa.
  • Spela lite gitarr.
  • Skriva lite på en SO-uppgift om Spanien.
  • Städa lägenheten.
  • Gå ut med soporna.
  • Dra till Lukas för lite SAFTKALAS!

Varför det varit så dålig uppdatering i helgen:

Hej på er!
Jag har uppdaterat rätt dåligt sen i fredags, men jag ska berätta varför. 
I lördags åkte vi jättetidigt ifrån Torsås för att åka in till Kalmar och rigga upp scenen. Vi skulle som sagt spela på gymnasiemässan, utomhus dessutom. Det var rätt kallt till en början, men sen kom vi igång och då blev det genast mycket varmare. Vi sjöng dock med vantarna på, haha! 
När vi varit där i några timmar och sedan riggat ner och hela fadderullan så följde jag med Matilda in mer mot staden. Och där träffade vi hennes familj som jag åkte med till min kusin Martin, som jag skulle sova hos. 
När jag väl var hos Martin så somnade jag nästan direkt efter att han stuckit iväg för att handla. Sen var jag trött hela kvällen, men ändå gick vi till hans grannar och tittade på film. Två stycken, "My Idiot Brother" och "Super 8". Första filmen tyckte jag var rolig, riktigt bra film. Den andra var inte riktigt min typ av genre, men det var en trevlig kväll!
Idag (eller igår, beror på hur man vill se det) så har jag varit på släktkalas i Högsby och firat min kusin som snart fyller år. Det var trevligt. Tog sedan tåget från Högsby till Kalmar för att vänta på bussen till Torsås. Och nu, skriver jag med min vän Lisa samtidigt som jag lyssnar på fin musik. Ska dock sova snart, är trött, det är sent och jag börjar skolan 09:10.
Så ja, vi hörs imorgon, tjingeling!

Hemma från en helt amazing konsert på Stage

Jag säger då det .. Dan Hylander. Vilken man, vilken musik, vilken stjärna!
Aldrig hört snubben innan men han toppade nästan Winnerbäck. Okej, nej, det gjorde han inte. Inget slår Lasse. Men det var bra, det var Winnerbäck-känsla över det hela. Så himla bra!
Kvällen började med ett bluesband ifrån Mösterås, sväng i gubbarna alltså, haha. När de spelat någon timme så var det dags för Dan Hylander med orkester, som även hade med sig en gästartist, som var Calle Kristiansson. Underbar man det med! Så kvällen var ganska lyckad och det var så kul att se tre av mina vänner spåra ur totalt framför scenen. Jag och Lisa hakade på lite mot slutet, haha. 
Hur som helst, ni förstår inte hur bra det var! Och jag hade föresten fel, idag var bara live-inspelningen av hans skiva. Imorgon kör han igen och det är DÅ det är direktsändning. Haha, eller jag tror det var så! Känner att jag har koll .. hm.
Nu ska jag äta lite nudlar, och sen packa, till sist sova. Imorgon ska vi uppträda på gymnasiemässan i Kalmar, utomhus. Kan komma att bli kallt, får hoppas det inte blir det. Men ja, ciao! :)

Dan Hylander och Calle Kristiansson

Sitter på Stage just nu och väntar på att konserten ska börja. Det är en konsert med Dan Hylander och Calle Kristiansson som gästartist. Kommer bli bra tror jag! Konserten visas även över hela världen på Visions hemsida, så ta en titt där klockan 19:00 ikväll om ni vill.
Nu ska jag ut till dem andra och se vad dem pysslar med. Vi hörs ikväll! :)

This made my day, thank u viewers!

Har inte varit så glad och munter de senaste dagarna, men detta gjorde verkligen min dag! Tidigare idag la jag upp en video på youtube av Moa Lignells låt "When I Held Ya" och det ångrar jag inte en minut att jag gjorde. Jag har fått så mycket fina kommentarer, värmt otroligt!
Och för bara en stund sen så skrev min vän Erik till mig jag hamnat på orginallåtens förslagssida. Ni vet den högra spalten med förslag som alltid finns brevid ett klipp. DÄR har min cover hamnat, på bara en dag. Och jag fick jättemycket views, på bara EN dag. Sinnes!
Han blev jätteförvånad att se mig där och det kan jag säga att jag blev förvånad jag med. Men oj, vad kul! Riktigt kul faktiskt! :)
Ni får jättegärna tipsa mig om det är någon låt ni vill att jag ska göra en cover på, sånt är jättekul. Så rulla in låtförslag nu, taaaaack! Nu ska jag plinka lite på gitarren min, puss!


And even when I go to sleep, I still can hear you voice. And those words, I will never forget.



I entered the room, sat by your bed all through the night.
I watched your daily fight, I hardly knew.
And still I hear your last words to me:
Heaven is a place nearby, so I won't be so far away.

Dag 09 - Det här hade jag på mig idag.

Mönstrad klänning från Kappahl, svarta tights, och underkläder. (Har ingen bild, tyvär.)

Bjuder på lite härliga covers.

That's right! Bjuder på "When I Held Ya" och "Big Girls Don't Cry". När jag hörde att så många av mina vänner gjorde en cover av Moas låt, så kände jag att jag ville göra en jag med. Fergies låt gjorde jag bara för att, haha. Kom gärna med åsikter och kritik! :)
(Skruva upp volymen på första, skruva ner på andra. Ni kommer förstå varför.)

Hakuna Matata! Gör att man blir glad.

Inte uppdaterat med text på några dagar nu, det är för att jag varit lite nere på senaste tiden, vilket jag fortfarande är. Men nu har jag tittat klart på "Jorden runt med Timon & Pumbaa" och vad är det alltid dem säger? Jo:
"Hakuna Matata! Det är ord som är bra. Hakuna Matata! Gör att man blir glad. Finns inga bekymmer, man är lycklig var dag. Är en härlig frid, filosofi. Hakuna Matata!"
Så nu är jag på lite bättre humör. Har nu gitarren i famnen och bästa nallen brevid mig. Dessutom har jag endast ett par ljus som lyser upp lägenheten, mys om något. 

I tisdags sov Heidi hos mig, vi tittade på "Alvin och gänget" mitt i natten, blev kanske 3 timmars sömn den natten. Igår natt sov Matilda hos mig, vi umgicks med Heidi, Lisa & David på kvällen. Sen när vi kom hem till lägenheten igen så var vi inte trötta, så vi satte på filmen "Hur man blir av med en kille på 10 dagar", det var trevligt men vi somnade efter halva ändå. Men det har inte blivit mycket sömn de senaste dygnen, som tur är har vi sovmorgon imorgon. Och har jag tur slipper jag vara med på friluftsdagen och då får jag sovmorgon till 13:00 för en timme senare ska vi repa inför lördag.
Men just nu tror jag att jag ska gå och lägga mig (kommer inte hända ändå), så att jag piggnar till ordentligt imorgon. Hörs imorgon! Nattinatt med er!


Bild ifrån imorse, tidigt på morgonen.

Vill se hela grejen ur deras perspektiv, men jag kan inte fatta .. vad det värt att ta ett liv?

ÄNTLIGEN KLAR MED MITT EKOLOGIARBETE, skööönt!

Ni förstår inte känslan av att vara klar med det där otroligt jobbiga arbetet. Bästa Sara skickade hennes ekologiarbete från förra året och då fattade jag genast mycket bättre, så nu är den klar och inlämnad, hur skönt som helst! Känns som att en stor sten har släppt från mitt hjärta, haha.
Nu ska jag bara skriva ner några snabba punkter på samhällskunskapen och plocka undan lite, sen ska jag sova några timmar innan det är dags för skola. Men jag säger godnatt till er redan nu för jag tvivlar på att ni ens är vakna nu, så nattinatt! :)

Tillbaka i Torsås efter en veckas höstlov.

Hej på er!
Idag åkte jag mot Torsås för att ha utvecklingssamtal, det gick faktiskt bra. De ville att jag skulle ta för mig mer och jobba på självförtoendet, men annars var det bra!
När det var klart handlade jag och mamma lite mat, så nu är inte kylskåpet tomt längre. Alltså sitter jag återigen i min lägenhet i Torsås för att gå ännu några veckor på Stage4you. Måste skriva klart naturkunskapen också, det ska vara inne imorgon. Men det är inte så lätt när det är andra tankar som snurrar i huvudet, men jag får försöka. 
Träffade Sara och Nellie en snabbis innan med, det var trevligt!
Sitter just nu och lyssnar lite på musik, som jag inte hört på år känns det som, och tänker tillbaka på gamla tider. Har även skrivit två julkort, redan, haha det ska börjas i tid! Ska nog ta mig nån macka eller nåt och börja på det där nedrans ekologiarbetet. *Suck*

Tog med kära filmen "Jorden runt med Timon & Pumbaa" ner hit.
Imorgon ska jag, David & Lisa se på den, hihi.

En dag i staden Vetlanda med Amanda, Kajsa & Marika.

Hey cuties!
Lite uppdatering om de senaste dygnet kanske?
Minnesgudstjänsten igår var lite jobbig, det var så många man kände som de tände ljus för. Sen var det så underbar musik med, så man kunde inte låta bli att fälla en tår.
Efteråt fikade vi hos mormor, det var mycket trevligt.

Idag sov jag rätt länge, men jag var tvungen att gå upp tidigare än vad jag hade kunnat göra eftersom att mormor och min bror skulle komma hit på middag. Sen åkte jag lite tidigare ifrån det eftersom att jag ville träffa Amanda inne i stan innan hon åkte hem till Stockholm igen. Jag hann, vi han visserligen bara träffas i kanske 10 minuter, men det var 10 väldigt trevliga minuter. 
När hon åkt var jag med Kajsa, vi fikade och pratade om hur livet på högstadiet var, en massa minnen och sånt. Vi ringde Marika och sa att hon skulle komma in till stan, det gjorde hon. Vi gick hem till Kajsa och tittade på film. 
Bror min hämtade sedan oss runt halv 9-tiden, vi tog en sväng förbi Donken innan vi åkte hem, haha. Men nu är jag hemma och chattar lite med min vän Heidi, ta en titt i hennes blogg vettja, hon skrev nyss ett jättegulligt inlägg om mig! :') Tjingeling!


Min älskling.

I lay motionless in bed. I thought of you and where you'd gone. And the world spins madly on.

Lyckad spelning! Dags för allahelgons minnesgudstjänst.

Hej mina kära bloggläsare!
Gårkvällen var riktigt lyckad. Vi fick så himla mycket bra kritik och kommentarer efter att vi hade spelat, så det var riktigt kul. De hade även införskaffat en ny grej som spelade in allting under hela kvällen. Så alla låtar vi spelade igår har spelats in och han som hade hand om det hela har lovat att skicka det till oss. Det lär komma upp här i bloggen någon gång, håll utkik!
Lite senare idag ska jag gå till kyrkan, det är Alla helgons minnesgudstjänst. Men just nu håller jag på att fixa med min lugg som inte vill riktigt som jag vill. Ja, jag har klippt lugg. Så håret ser inte ut som på bilden nedan längre, för jag har skaffat raklugg igen. Bild kommer i ett annat inlägg! Vi hörs, puss!

Bilder och en kort filmsnutt ifrån Nattljud i Nässjö.

Nattljud i Nässjö, kom dit vettja! :)

Drar mig alldeles strax mot Vix för att repa med henne och Oskar lite till inför kvällens spelning. För er som missat det så spelar vi på Nattljud i Nässjö ikväll. Tror det börjar runt 20:00, men vi spelar nog inte fören framåt 22:00 skulle jag tro. Kom dit vettja! :)

Är så trött att jag går och lägger mig nu.

Godkväll mina fina!
Har gått och gäspat hela dagen, verkligen varit supertrött. Så alldeles strax ska jag gå och lägga mig, för att spara energi tills imorgon kväll då det är spelning på G. Men först ska jag berätta lite vad jag har gjort idag.
Hela förmiddagen var en riktigt slö tid, jag satt och sov framför datorn kan man säga, haha. Sen tog jag en dusch, i hopp om att jag skulle kvickna till lite. Sen gick jag, mammi, min syster och mormor upp på kyrkogården för att tända ljus på gravarna. Inte alla gravarna förstås, utan på morfars och gammelmormors. Kyrkan bjöd på fika, så där träffade jag min gamla kantor, så det var kul!
Resten av dagen har bestått utav rep med Viktoria och Oskar. Vi ska spela i Nässjö imorgon, och för att vara första gången vi repade lät det rätt bra. Men man kan alltid finputsa på allting och det ska vi göra imorgon innan spelningen.
Men nej, nu känner jag hur det rycker i ögonlocken. Dessutom är spelningen på kvällen, det heter trots allt "Nattljud". Så ska jag orka vara uppe är det nog bäst att jag går och lägger mig nu. Vi hörs imorgon, natti!
-

Dag 09 - Min tro.

Låååång dag på Gekås.

Äntligen hemma!
Det blev en lång dag idag, men jag fick med mig mycket och mycket behövliga saker hem. Kläder för det första, men sen en hel del annat som kommer att komma till användning. Inredning till lägenheter i Torsås och två julklappar bland annat. Känns gött att ha det överstökat med ett par julklappar i alla fall, men har fortfarande en hel del kvar att köpa.
Sen hjälpte jag mamma genom att säga vad jag önskade mig i julklapp, så jag vet redan lite nu i förväg vad jag ska få. Men man brukar oftast få det man önskar sig ändå! :)
Nu ska jag släppa in min katt och ta något att äta, ciao!

Mot Ullared för lite shopping på Gekås!

Är trööööött som bara den, men jag piggnar nog till snart, förhoppningsvis.
Hoppas på att få med mig en massa fina klänningar hem. Är helt förälskad i klänningar och tunikor, så snyggt! Me nu kom mamma hem med hunden, så nu ska jag kila!
Vi hörs ikväll! Ha en bra dag! :)

Hemma efter en kväll ute i Björköby.

Har nyss varit ute och träffat Oscar en sväng. Philip och Victor gick även förbi, så vi pratade lite med dem. Längesen jag träffade Björköby-bor, så det var riktigt trevligt!
Marika var som sagt här tidigare idag, vi mumsade på lite smått och gott medan vi tittade på filmen "En Prinsessas Dagbok 2", haha. Lika trevligt det!
Nu ska jag sova, för imorgon bär det av till Ullared för shopping på Gekås med mammi, wonderful! Godnatt!

Julklappsidéer och underbar musik.

Lyssnar på min mysig musik till tusen-lista på spotify i väntan på att min vän Marika ska komma hit. Målat naglarna har jag också gjort, i en härlig lila färg.
Kissen ligger här brevid mig och sover så sött, kan dock inte bädda sängen för det, haha.
Innan idag gick jag in på lite olika hemsidor för att titta efter julklappar. Det är ju faktiskt bara ungefär en månad kvar till första advent, tiden går så fort nuförtiden, alldeles för fort. Jag har redan gått en halv termin på Stage, helt galet. På tal om tid, ni glömde väl inte att ställa om klockan häromdagen? En timme bakåt skulle den ställas.
Anyway, tillbaka till jullklappar. Jag hittade massa roliga fynd som jag tänkt ge bort i julklapp. Tyvär kan jag ju inte avslöja det här, men det är jätteroliga saker, det kan jag lova!
Nu ska jag mysa lite med min kära kisse och njuta av den underbara musiken, puss!