Klicka på länken och spana in modeshowen live!

Just nu pågår en modeshow på Stage4you. Det är ett samarbete mellan stylingutbildningen,stage4you och vision4you. Om du inte har chansen att komma dit eller har andra förhinder .. inga problem! Det streamas live just nu, klicka på länken och ta del av snygga kläder och bra musik.
http://www.vision4you.se/?p=493

Plugga privatekonomi och sova ut till en skön sovmorgon.

Jag borde plugga på provet som vi har imorgon om privatekonomi. Och jag borde ha gått på träningen både igår och idag, men det är så tråkigt att träna själv. Har hållit på med design till en blogg där jag senare ska upptadera om vår klass, dvs konserter och andra evenemang, så jag var helt inne i det att klockan blev för mycket. Men nu får det vara som det är, fortsätter en annan gång.
Skulle vara superskönt att sova just nu, men nej, jag ska plugga privatekonomi. Det är nog inte så svårt, så förhoppningsvis behöver jag inte heller plugga så mycket på det. Vågar inte vila, för då är risken att jag sover hela natten. Vet inte varför jag är så trött .. nåja, sovmorgon imorgon! :)

Så här långt har jag kommit än så länge, lite samma stuk som på min blogg.

Pappa kom förbi igår för en kopp kaffe och wienerbröd.

God förmiddag! :)
Igår kom pappa ner till Torsås och hälsade på. Han skulle stänga av Ölandsbron vid midnatt, så då sa jag att han kunde komma förbi på en kopp kaffe. Fick ett nytt modem, som dessutom fungerar ännu bättre än det förra. Och har ju ett annat tillfälligt nummer nu också.
Just nu sitter jag och lyssnar på Tyler och väntar på att få gå och äta, börjar vid ett igen. Hörs sen!

If only you saw what I can see, you'll understand why I want you so desperately. You don't know you're beautiful.

Fick ett C på mitt matteprov .. vad hände där liksom?

Vaknade mitt i natten utav mardrömmar, igen. Så det tog ett tag innan jag somnade om, vilket sedan ledde till att jag nästan kom försent till skolan. Men det gjorde jag inte! Annars började dagen bra med att jag fick ett C på mitt matteprov. Matte är inte direkt mitt starkaste ämne om man säger så, så jag är mer än överlycklig för det. Muntligt nationellt prov i engelska gick väl .. bra, tror jag.
Sitter i apple-salen nu och väntar på att lektionen ska börja, den gör den dock inte än på ett tag. Har två lektioner kvar, svenska och estetisk kommunikation. Sen ska jag hem och titta på O.C, som vanligt.
Pappa ringde innan och sa att mina nya sim-kort kommer imorgon. Han hade fått hem dem idag och skickade ner dem till mig direkt, så de borde vara hos mig imorgon. Kommer få ytterligare ett annat nummer än det jag har nu, men det är bara tillfälligt, efter lite fix och trix kommer jag så småningom få tillbaka mitt gamla vanliga nummer igen. Tjingeling! :)
.
Bild ifrån hösten då jag inte har en fungerande dator hemma.

Jag är glad att jag har O.C och choklad i dessa dagar.

Slutade vid tolv idag och har knappt slitit mig ifrån tv:n sen dess. Jag insåg dock att jag hade bokat tvättid idag, så jag sprang lite emellan källaren och lägenheten.
Igår var det våffeldagen och den tillbringades med Heidi ute på en liten ö. Vi tog med oss våfflor, glass och sockerdricka som vi drack i shots-glas. Vi hade hur trevligt som helst tills det kom en stor, äcklig spindel och förstörde allting. Vi gick istället därifrån, träffade på lite klasskamrater på Sahara och gick sedan hem till mig för att titta på "Så Ska Det Låta" och O.C.
Idag förstörde en spindel hela min dag också, de där äckliga varelserna förföljer mig och jag gillar det inte. Imorgon är det muntligt nationellt prov i engelska, det gillar jag inte heller så mycket. Något jag gillar däremot är O.C, denna underbara serie som jag nu tänker fortsätta titta på för att glömma bort världen för ett tag. Ha en bra måndagskväll, vi höres! :)

Inatt ställer vi om klockan till sommartid.

Vet fortfarande inte vad som är felet med modemet .. och pappa har inte svarat på mitt sms än, hm. Sitter nämligen med det gamla modemet i datorn nu, vilket jag kanske inte borde göra. Nåja.

Jag var ute och gick på en promenad med Sara innan, det var trevligt. De fina bilarna har ju kommit ut i vårvädret nu om kvällarna, så jag fick en skymt av en supersnygg bil och önskade att jag vore miljonär. Jag menar inte vanliga bilar som Volvos, nej jag menar de här gamla, snygga bilarna.

Mamma sitter förmodligen på Gran Canaria just nu, så fuskigt. Men jag är glad för hennes skull med, hon förtjänar att komma iväg lite. Hoppas bara hon inte blir för brun, hon blir redan tillräckligt brun på sommaren .. får mig att känna mig som en albino. Åh, vad jag längtar till sommaren. Önskar dock att någon bara gav mig ett sommarjobb, hade varit perfekt. Men så lätt går det inte till.

Sitter och tittar på "Gladiatorerna" nu, gladiatorerna är riktigt förbannade, haha.
Har även blivit kär i Mischa Barton's klänningar och väskor, så snygga. Väskorna jag spanad in mest är dessutom på rea och kostar inte ens 200:-, så jag slängde iväg ett litet facebook-meddelande till mina kära syskon för att tipsa om den perfekta födelsedagspresenten. Klänningarna kan jag dock glömma ..

Imorgon är det Våffeldagen, det får ni inte glömma. Då kommer Heidi hit, vi ska äta våfflor och titta på säsong 2 av O.C. Något annat ni inte får glömma är att inatt ställer vi om klockan till sommartid, får alltså sova en timma mindre. Tur att det är helg så att man inte märker av det så mycket, hade varit värre om det varit skoldag dagen efter. Nu ska jag fortsätta titta på tv, ha en bra fredagskväll! :)

Konsert - KARLSHAMN INVADERAR.

God kväll!
Ikväll har det varit konsert, "Karlshamn Invaderar", riktigt bra konsert faktiskt. Satt i kiosken så inget inträde för min del. Fick även läsk och delicato-boll gratis, mums. Dock gillade jag inte ett av banden då det var alldeles för skrikigt för min smak. Men de andra banden var hur grymma som helst! Återigen har man hittat nya band att fylla låtlistorna med.
Dissade festen för att istället glo på en mysig film att sedan somna till, mycket bättre om ni frågar mig.
Mitt internet och jag har blivit osams då det inte vill fungera som det ska, får ringa pappa imorgon. Om han svarar på Heidi's sms .. råkade nämligen tappa mobilen i marken så den stängdes av, och jag kan inte koden då jag inte har min vanliga. Men det löser väl sig. Godnatt!
-
Checka gärna in banden som spelade ikväll (förutom det dåliga, ehehe):
http://www.facebook.com/pages/The-Pridemates/133340580103953
http://www.facebook.com/ValentinoPop
http://www.facebook.com/pages/Granny-Goes-Streetfighting/252056456032

Min klasskompis Pontus berättar om tiden som cancersjuk.

Vad gjorde vi förra veckan? - Ask God.

Kommer snart att börja gråta. Har så sjukligt ont i ryggen och har haft hela dagen. Jag trodde att lite träning skulle ta bort smärtan, men icke. Testade därefter smärtstillande, men inte heller det gav något bättre resultat. Nu sitter jag i min massagestol och hoppas verkligen att det ska hjälpa i alla fall lite.
-
Har inte hänt något speciellt idag, hade två lektioner: idrott och samhällskunskap. Åt mat i skolan innan jag och Heidi gick hem hit för att titta på O.C. Dock hade jag sånglektion vid halv 4 med TK.
Heidi är här nu också, vi åt grönsaker med dip innan, riktigt gott. Nu sover hon och det borde jag med göra då jag somnade sent igår kväll. Så god natt mina trogna, fina läsare!

If I could marry a dress.

Hur söt och fin är inte den här klänningen?!
Som tagen från en prinsessa ur en saga.

Day ten: one confession.

När jag började högstadiet så träffade jag en kille som senare blev en utav de bästa vännerna jag någonsin haft. Han och jag, vi hade det superbra och var verkligen riktiga vänner. Jag älskade att vara med honom, att prata med honom, allt som hade med honom att göra, som vänner. Vi ringde varandra mitt i nätterna och kunde prata om allt och ingenting. Ibland kunde han till och med somna i luren för att vi pratade så sent, och även om vi inte hade något att prata om så ringde vi varandra ändå.

Sen vet jag inte hur allt blev som det blev (eller jo det vet jag, tror jag, men den biten kan vi utesluta), men det slutade i alla fall med att vi nu inte har någon som helst kontakt med varandra. Mot slutet på vår vänskap så bråkade vi rätt mycket, nästan jämt, och jag blir fortfarande arg när jag tänker på hur vi agerade. Jag kan säga att jag hatar honom, om någon skulle fråga något om honom. Och om jag skulle träffa på honom nu, så skulle jag förmodligen bara totalignorera hans existens.

Men någonstans där inne så kan jag inte sluta sakna honom. Och det är något jag istället blir arg på mig själv för. Jag vill ju inte sakna honom, det blir bara ännu mer komplicerat då. Nu är det ju så uppenbart att vi inte borde vara vänner, att vi inte borde ha någon kontakt. Dessutom så är jag ju arg på honom, så varför ska det vara så otroligt svårt att bara släppa taget?

Jag antar att det är för att vi hade en så pass nära relation till varandra, enligt mig i alla fall. Han var min första riktiga vän (finns ju både "vänner" och vänner). Ni där ute har ingen aning om hur mycket han hjälpte mig, hur mycket han ställde upp för mig. Jag menade det jag sa när jag sa att han var den bästa vän jag någonsin haft och förmodligen någonsin kommer att ha.
Så det här är min "confession". Att hur arg jag än är på honom, så kommer en del av mig alltid sakna honom. There, I said it! För jag kan lova er, att försöka glömma någon som varit en så stor del i ens liv, det är inte det lättaste. Ta ingenting för givet!

Just like my blog, you are quality.

Heidi tog med sig O.C och sig själv hit ikväll.
Nu sover hon dock och jag kan inte slita mig från tv:n.
Ska försöka, men ska se några avsnitt till, hähä.

Cravings summer 2012 from Solestruck & Jeffrey Campbell.

Har kollat på de här skorna hur länge som helst, så söta. Och nu är de på rea.
Men även om det är rea så är dem fortfarande alldeles för dyra för en fattig stage:are.

Snart dags för estetisk kommunikation.

Fick sluta tidigare från svenskan, så nu har jag ingenting att göra igen ..
Men eftersom att det bara är en halvtimma så väntar jag i skolan den här gången. Ni läsare får ju i alla fall en rejäl uppdatering, så nu kan ni inte klaga på att jag skriver här alldeles för sällan.
Vid 14:45 har vi estetisk kommunikation i en timma ungefär. Sen när jag kommer hem lär jag säkert vara hungrig, så då ska jag ta mig något att äta. Ska fortsätta på lite nya låtar också och faktiskt ut och springa. Inget friskis & svettis ikväll, men jag känner ändå för att röra på mig.
Oh well, hoppas ni har uppdaterat era bloggar, för dem kommer underhålla mig nu. Ciao!

Nickelback kommer till Sverige i September!

Finns så många bra artister/band som man vill se. För många till och med.
Nickelback skrev nu att de ska ut på turné och de gör ett stopp i Sverige.
Känner inte att de är ett band som jag MÅSTE se.
Men jag tycker om dem otroligt mycket och det hade varit kul.
Får se vad biljetterna kostar och om någon själ vill följa med.

Quitedrive - Time After Time, hur bra som helst.

Har funnit kärleken till ett bra band, igen. Quietdrive, love, love, love.
Vi har börjat med nationella proven nu, men jag hade inte muntligt i engelska idag, utan det har jag nästa onsdag. Så jag är ledig resterande engelska-lektioner fram tills dess. Eftersom att jag då istället fick två timmars rast, så gick jag hem och lagade mat. Kebab, ris och gräddsås stod på menyn. Och innan plockade jag fram jordgubbar ur frysen för att kunna unna mig själv en smoothie.

Update:
Blev en milkshake istället. Godaste milkshaken någonsin.

Day nine: two favourite songs.

Det här är nästintill omöjligt för en person som är en sådan musikfantast som jag är. Men de första låtarna jag började tänka på när jag tänkte på "favourite songs" var de här: 

Dag eight: three turn ons.

När killar ser bra ut och när de har ett djur de gillar att gulla med. Helst en kisse, haha.
När killar är likadana som t.ex. Ryan i O.C. Snygga kläder är ett plus det med!
Bilden säger väl det mesta. Akustiskt dock, och de får gärna kunna sjunga.

Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna.

Good morning sunshines! :)

Idag är det riktigt konstigt väder ute, det blåser, det regnar, det snöar och det är soligt.
Åker tillbaka till Torsås idag, tidigt också för omväxlingens skull, för att mormor ska på något möte som hon vill vara hemma till. Det är nämligen bror min och mormor som ska köra ner mig. Tänkte att det inte spelade så stor roll, då jag ändå tänkt umgås med mormor idag, haha. Skulle träffat min fina Frida också, men det blir tyvär inte så. Tänkte även att jag kunde umgåtts med någon i Torsås, men det verkar som att de jag ville umgås med redan är upptagna. Men äh, jag får helt enkelt hitta på något för mig själv.  
Nu ska jag se om det finns något roligt att se på tv:n, och packa såklart. Ha en fin dag!

What we dream, it's all that matters.

Day seven: four turn offs.

  • Fotlukten efter en lååång dag i ett par gympaskor.
  • När människor harklar sig så pass att de "sväljer" sitt snor, istället för att snyta sig.
  • Extremt finnig hy, det är inte det mysigaste.
  • En naken man som endast har ett par strumpor på sig (favorit i repris, sagd av mamma, haha).

Så här ser församlingshemmet i Vetlanda ut nu.

Besökt det nyrenoverade församlingshemmet i Vetlanda.

Fick en tillsägelse om att jag skulle uppdatera min blogg, och jag kan inte mer än hålla med.
I torsdags hade vi ett prov om akustik, det var myyycket lättare än vad jag hade förväntat mig. Så jag antar att det gick relativt bra. Matilda sov hos mig den natten och dagen efter fyllde plutten 17 år. Heidi, Lisa och jag firade henne med tårta och hallonsoda, till frukost. Så som det ska vara helt enkelt!
Fredagen var sedan riktigt jobbig. Tåget ersattes med buss till Emmaboda, därifrån skulle jag ta tåget. Men vi som hade anknytning i Alvesta, vilket jag hade då jag skulle till Nässjö, vi fick hoppa av och på olika tåg hela tiden. Kom hem två timmar senare än beräknat, och hungrig var jag, men som tur var hade mamma gjort våfflor.
Igår var jag och min familj och sjöng i Missionshuset här där vi bor, det var väldigt uppskattat. Efteråt gjorde jag och pappa tacos som vi och mamma sedan skulle äta. Vi äter i princip alltid tacos här om helgerna, tur att det är gott i alla fall.
Och idag bjöd lilla mormor oss på våfflor, extremt goda våfflor må jag säga. Sedan åkte jag, pappa och mamma in mot stan för att titta på det nyrenoverade församlingshemmet. Jag hängde mycket där när jag gick på högstadiet i närheten, så det väckte väldigt mycket minnen när jag gick igenom salarna. Men fint har det blivit, riktigt fint! Och jag träffade många bekanta, så det var kul.

Gamla minnen återuppväcks. Därför bjuder jag på en gammal bild.

Nick Howard & Tyler Ward, Live @ Kulturhuset, Stockholm.

Har valt ut klipp från de allra bästa bitarna från Tyler Wards konsert i fredags.
Första videon är som ett medley från konserten, väldigt värt att titta på. Sen har jag valt ut det bästa klippet från Nick Howard, som var förband åt Tyler, stört bra. Lova mig att ni tittar på det klippet jag lägger upp med honom och den första videon, med Tyler. Ni kommer inte ångra er. Åh, vill tillbaka!


Day six: five things you like to do.

  • Sjunga, spela gitarr och skapa egen musik.
  • Gosa med mina kissemissar till en bra film.
  • Semestra på Öland.
  • Klä upp mig, sminka till mig och gå på olika event.
  • Shoppaaaa, speciellt skor. (Hittar ändå aldrig kläder nu för tiden.)

Dear Tyler, I love you. GOING TO STOCKHOLM!

WAAAAH! Om 40 minuter åker jag till Nässjö. Tåget till Stockholm går runt 13:00. 
Men nu ska jag springa iväg till mormor för att träffa henne innan jag åker, tjingeling!

Mindre än 24 timmar kvar tills jag får se Tyler, hihih.

Blir bara mer och mer taggad!
Inatt tänker jag sova jätteskönt, det känner jag på mig och det har jag bestämt. Sen ska jag vakna pigg som en lärka, duscha, göra mig iordning, skriva ut biljetter och lite annat, sedan ska jag ta mig in till mamma och hennes jobb för att vänta där tills tåget mot huvudstaden avgår.
Vid 18:00 börjar insläppet, wah, så pepp, även att jag ska gå själv, haha.
När konserten är slut ska jag träffa min fina vän Josefina och umgås med henne hela helgen. På lördag åker vi eventuellt för att vara med på inspelningen vid "Kvällen Är Din". Ser fram emot den här helgen hur mycket som helst. Och som ni kanske redan listat ut så kommer jag inte vara speciellt aktiv här. Jag skriver antingen på måndag eller på söndag kväll.
Hoppas ni får en superbra helg och att ni njuter av den i fulla drag. Puss & Kram, vi hörs! :)

Day five: six men you think are really handsome.

Taggar helgen extremt mycket, är så otroligt glad.

Måste dela med mig av saker och händelser som får mig att bli extra glad idag.
  • Vädret är soligt och typiskt vårvarmt.
  • SOLERO SHOTS är tillbaka.
  • Jag har köpt jordgubbar nästan varje dag, endast 10:-.
  • Sparade några som jag ska äta med mjölk till frukost imorgon.
  • På torsdag får jag träffa mina kissar och min familj.
  • Om exakt tre dagar är jag på Tylers konsert.
  • Jag är även hos min finfina vän Josefina.
  • Om 4 dagar är jag på inspelningen av "Kvällen är din".
  • Jag taggar klassresa i trean, HAHAH.
Har säkerligen glömt något, men huvudsaken är att jag är glad nu för tiden, blivit mer pepp på livet. Så nu när jag är det, så kanske även bloggen prioriteras lite bättre.
Ikväll har Lisa hängt hos mig, vi tittade igenom gamla klipp ifrån melodifestivalen och lyssnade på alla Secondhand Serenades låtar, old memories. Älskade Secondhand Serenade, dem har funnits med i våra liv ett tag, eller i alla fall mitt. Nu ska jag städa lite så att jag slipper göra allt det imorgon. Åker nämligen hem på torsdag efter skolan, så då är det skönt att redan ha det där gjort. Och gör jag det ikväll, så kan jag ta det lugnt imorgon istället, eller kanske göra något kul än att tänka "nej jag måste ju städa". Smart va? Jag har mina stunder, ehe. Ha en bra tisdagskväll, hörrni! :)


Day four: seven things that cross your mind a lot.

20-årsfest, biltvätt, andra chansen och vasaloppet.

Tjenixen pixen, sitter här med Sixten (hahah)!
Vad hände i fredags? Igår? Och varför har jag inte bloggat på hela helgen?
Jo, i fredags följde jag med Lisa hem för att fira hennes syster Nina på 20-årsdagen. Även att jag inte kände människorna så bra så var det riktigt kul. Men när klockan slog 22:00 så drog alla över 18 till Kalmar, tror jag, för att partaja vidare. Jag och Lisa däremot, vi drog också iväg, fast för att träffa David och Pontus. Och sedan umgicks vi med dem hela kvällen/natten.
Igår åkte jag med min kusin Martin från Kalmar hem till Björköby. Vi plockade även upp moster Marita på vägen. När vi väl var i Björköby så åkte vi ner till sjön, när solen ändå var uppe, för att fika med mormor och mi familia. Och trots att jag var trött hela eftermiddagen, så körde jag ändå bilen in till Nässjö för att tvätta den, mamma och pappa var givetvis med.
Kan säga att den där biltvätten .. den är inte att leka med. Så himla läskigt, hahah!
Vi handlade lite mat innan vi åkte hem, jag köpte jordgubbar, och sedan bjöd vi hit resten av människorna på lite tacos och andra chansen. Top Cats var helt okej tycker jag, men .. Flinken? Usch nej. Det är ingenting som faller mig i smaken och det är verkligen ingenting som kommer lyckas bra i Azerbaijan. Då hade Sean Banan lyckats bättre, hahah. Men nu är det som det är, tror ändå att Loreen kommer ta hem segern. Gick och la mig så fort jag fick chansen sen och sov sedan väldigt gott.
Nu sitter jag och småtittar lite på vasaloppet, grattis Jörgen Brink!

Day three: eight ways to win your heart.

  • Ärlighet - det håller i längden.
  • Tillit - man ska kunna lita på varandra.
  • Humor - det är väl en självklarhet.
  • Förståelse - kunna förstå varandra är viktigt.
  • Omtänksamhet - också en självklarhet.
  • Respekt - funkar ju inte annars.
  • Hjälpsam - bästa som finns när någon beter sig hjälpsamt.
  • Sen skadar det ju inte om du är söt och kan spela något instrument eller sjunga.

Steg upp på morgonen, innan din dag var riktigt vaken.

Godmorgon solstrålar! :)

Solen är uppe idag igen, härligt. Tänker ha min läderjacka idag, känns lite varmt med vinterjackan.
Självklart åker solglasögonen på dem med. Men just nu sitter jag här och äter lite frukost och lyssnar på typisk party-, och sommarmusik. För en gångs skull så är jag lite mer pepp på livet och taggar både konsert med Tyler, vår egna konsert på Stage, coverband, 20-årsfest, sommar .. jag taggar det mesta.
Kan vara pga det fina vädret, sommarkänslorna och att Tyler gör mig så glad, hahaha. Eller att jag fick så mycket fin respons på covern jag la upp igår, tusen tack för alla fina kommentarer! :')
Brydde mig inte ens så mycket om att jag råkade gå upp en timma tidigare idag, börjar nämligen inte förens vid 10:30. Men det är hur lugnt som helst, ehe. Nu ska jag äta upp min yogurt och fortsätta lyssna på lite musik, vi hörs kanske senare, annars hörs vi definitivt imorgon. Tjingeling! :)
-

Note to self: Bli mer social på bloggen.

Tyler Ward - The Rescue cover

Jag insåg att jag har glömt att nämna att jag åt årets första jordbuggar och årets första glass häromdan. Det är en viktig händelse som måste antecknas och meddelas till omgivningen.

Idag var jag hemma ifrån skolan, och när jag mådde lite bättre så satte jag mig ner och försökte göra en någorlunda bra cover på "The Rescue" av Tyler Ward.
Tyler hit, Tyler dit. Min vän från Nederländerna tyckte jag verkade besatt, haha. Har absolut ingen aning om vad han pratade om .. nemen, ja jag är nog lite besatt av honom. Så blir det när någon har en sån fantastisk röst, sån utstrålning och sådan personlighet, ehehe. Skyll på honom!
Här är i alla fall en cover, från mig, till er. "The Rescue" av Tyler Ward. :)