Premiären av 'Skyfall' och en första körlektion.

Har varit dålig på att uppdatera här igen, men det har varit och är fortfarande lite hektiskt. 
Vi är bara några dagar ifrån premiären av vår Halvtidsskonsert, Skyfall. Scenen är riggad och nervositeten börjar krypa sig fram. Förberedelserna har varit i full gång de senaste dagarna och än håller de på. Idag skrev jag och Daniel nästan klart vårt manus, vi är nämligen kvällens värdpar. 
 
Jag har även skrivit in mig på körskolan nu, så jag ska ringa och boka min första körlektion redan imorgon. Och jag som inte har kört manuell på ett tag, vi får se hur det kommer att gå. 
 
Den här veckan tar mycket på krafterna, så nu ska jag äta någonting och sen ska jag träffa John Blund i några timmar. Borde hänga in alla mina kläder igen som just nu ligger på golvet huller om buller, men då kommer jag aldrig komma i säng. Så godnatt med er, snart är jag back on track igen! 
 
I helgen blev galaklänningen klar. Tack mammi! Tycker ni om den?

Helg hemma uppskattas mer när man bor hemifrån.

Yo! Yo! Yo! 
 
Hemma över helgen. Igår hann jag knappt komma innanför dörren innan jag blev tillbedd att göra tacos. Så jag och Sixten hackade grönsakerna medans mamma stekte köttfärsen. Till efterrätt tog vi lite glass. När de andra kom hem blev jag supertrött, så jag gick och la mig. 
 
Idag har jag och mammsen varit på jakt efter svart spetstyg som jag ska ha i midjan på min galaklänningen. Vet inte om jag har nämnt det här? Vår Halvtidskonsert, Skyfall, äger rum på fredag och då ska jag vara konferencier och bära den här galaklänningen. Ni kommer få se resultatet, hoppas bara att den blir klar i tid. Men det blir den nog! 
 
Ikväll ska jag träffa Rebecca, om hon inte har glömt bort mig. Ska hälsa på mormor också, men nu ska jag ta mig något att äta. Ha en bra lördagskväll! :) 
 
Lekte runt i Photo Booth med sis innan.

Those pretty faces always make you stand out in the crowd.

Hade glömt den känslan efter ett inlämnat skolarbete.

Goddag! 
 
Har svenska nu, men tänkte passa på att slänga in ett snabbt inlägg så att ni vet att jag lever. Det gör jag, men jag är inte helt återställd från förra veckans förkylning. 
Jag har ingen aning om vad vi gör på svenskan, något om en debattartikel. Hatar att inte ha koll, så det är väl bäst att jag lyssnar extra noga idag. Blev klar med en uppsats igår i alla fall, hade nästan glömt bort hur skönt det är att faktiskt kunna stryka ett arbete från listan över skolarbeten
 
Ansökte om utökad kurs innan, vet inte om jag gjorde rätt i det, men jag gjorde det i alla fall. Läser ju UF i år, så jag behöver bara läsa en 100-kurs i trean. Men det fanns två kurser jag ville läsa, Ledarskap och Engelska 7. Så vi får se hur det blir med den saken, det blir nog bra. 
 
Nu borde jag ta tag i svenskan. Ha det bra! 
 
 
 

Hoping one day you'll make a dream last. But dreams come slow and they go so fast.

Fortsätter mitt kurerande.

Good news!

Halsen är mycket bättre, tack och lov för det. Däremot verkar förkylningen hålla sig kvar ett tag till, men nu har jag i alla fall en röst. Så jag får se det från den sidan! Men eftersom att jag inte är helt återställd får jag fortsätta med mitt kurerande, yey! Ha en trevlig lördagskväll! 
 

Jag blir alltid sjuk vid fel tillfälle, alltid.

Som ni märkt har det stått stilla här igen. Anledningen till det är att jag har varit och är fortfarande sjuk. Halsen kaosar igen, kroppen värker, konstant yrsel, illamående .. ja, sjuk helt enkelt. Men halsen är värst, usch, denna smärta är inte nådig. 
Jag blir alltid sjuk vid fel tillfälle, alltid. Vi har cirka två veckor kvar till Halvtidskonserten och jag har inte varit med och repat någon av mina låtar. Innan jul hade jag julkonserter att fokusera på och nu när vi började skolan igen så blev jag sjuk. Så himla typiskt! Hoppas jag blir frisk snart.

En kärlek som ingen någonsin kommer att förstå.

Ni är det finaste jag har.

Sneaky Donkeys UF.

Nu är vi igång på riktigt med vårt UF-företag, igår gjordes de första trycken. 
Jag kanske inte nämnt företaget så mycket här i bloggen. Det är i alla fall ett företag där jag och 4 kompanjoner kallar oss för Sneaky Donkeys. Vi låter kunden bestämma ett tryck, som vi sedan ritar upp, föreslår och efter kundens godkännande trycker på tygväskor. 
Tyget är av 100% bomull och i svart färg, trycken är vita. De kostar 75:- respektive 85:-, beroende på om man vill pimpa till väskan med lite nitar eller inte. För mer info: [email protected], eller skriv in "Sneaky Donkeys UF" i sökfältet på facebook. :)
 

Socialiserad med omvärlden igen, feels good.

Äntligen har jag internet igen! Inte efter skoltid dock, då jag glömde mitt modem hemma. Och min andra dator är sönder, för jag råkade slänga den i golvet .. så alla bilder, all musik och allt annat är borta. Sjukt tråkigt! 
Så ja, jag sitter fortfarande i skolan. Men jag får väl snart pallra mig hemåt för att äta något lite snabbt och sen dra på träning. Har nu börjat på Friskis & Svettis/Core igen. 
 
I söndags prövade jag och Lisa hennes chokladfontän för första gången. Vi köpte lite olika frukter samt choklad och resultatet blev riktigt gott. Gottandet fortsatte på måndagen då vi, plus David och Jens umgicks. Vi spelade "Med Andra Ord" och åt allt från jordnötsringar och chips till toasts. 
 
Ja, nu har skolan börjat igen. Har alldeles för mycket arbeten att göra, som jag inte hann med innan och under jul. Måste se till att komma igång med detta. Och det är inte bara arbeten som ska göras, förberedelser och allt inför Halvtid måste också sitta. Det är mycket som ska göras. 
Så därför ska jag nu gå hem, träning om drygt en timma. Ha en bra kväll! 
 
Snodde bilden från Lisa's instagram. Wah, så gott!

Rule number one, is that you gotta have fun. But baby when you're done, you gotta be the first to run.

It was the kind of moment only time could kill.

Att verkligen ha en färg på håret kan vara så snyggt.

Kommer inte ha något internet förrän onsdag.

Hallå alla nattugglor! 
 
Har suttit och försökt packa ända sen klockan slog över midnatt, men nu tog tröttheten och ryggsmärtorna över och jag ligger därför i sängen och inväntar John Blund. Imorgon (idag) ska jag och min familj till Långemåla för att fira min moster, och därefter bär det av till Torsås igen. Kommer inte att ha något internet förrän onsdag, då skolan börjar igen. Men jag kanske ställer in lite tidsinställda inlägg med lite härliga bilder från tumblr, någon svängig låt eller något annat skoj, så att bloggen inte står helt död. 
Ni får ha det superbra tills dess att vi hörs igen. Njut, ni som ännu har lite ledighet kvar. Puss!
 

One last moment. You said you'd grow old with me.

När latheten tar över, ta en dusch!

När natten kommer och jag ibland inte orkar tvätta bort sminket, men ändå inte vill gå och lägga mig med sminket på. Då ställer jag mig istället i duschen, sjukt mycket smidigare! Och det är ju inte alls lika jobbigt, haha. Är det någon som gör likadant? Otherwise, you should!
 
 

Myser med min fina Stina. ❤

Fyndat supersött ifrån Gina Tricot.

Idag har jag varit i V-town och strosat runt i butikerna med Cornelia, hittade ingenting när vi gick där. Men när hon gick på träning så gick jag ner ännu en vända och då hittade jag två klänningar och ett par trosor ifrån Gina Tricot. Otroligt nöjd måste jag säga!
Hittar aldrig kläder längre, speciellt inte klänningar. Och visst blir man lite smått lycklig när man då väl hittar något? Inte nog med att jag köpte två idag, mamma har även beställt ytterligare två stycken till mig ifrån Cellbes. Wiie, jag som älskar klänningar! :') 

Jeffrey Campbell Lita, Black Cow Suede, storlek 40. Buda!

Hej hörni! 
 
Mina skor ifrån Jeffrey Campbell ligger ute på tradera i några dagar till, om det är någon som är intresserad. Det är storlek 40 och de är helt oanvända, eftersom att jag köpte fel storlek. Just nu ligger budet på 600, vilket är billigt för ett par JC's, så buda på, än har ni chansen! Finns möjlighet att köpa skorna direkt också för ynka 799:-, frakt tillkommer. :) 

Länk till skorna: http://www.tradera.com/jeffrey-campbell-lita-espana-black-cow-suede--auktion_342395_171559143

2013.

Jag tror på att 2013 kommer bli ett bra år. Gott nytt år!

God fortsättning, allesammans! 
 
Då det varit juletider har jag, precis som man ska göra i juletider, umgåtts med släkt och vänner istället för att uppdatera här. De flesta av er tror jag har gjort detsamma och därför har ni säkert inte kikat in här heller. Men nu kommer en uppdatering! 
 
Julhelgen var lika mysig som vanligt. Fick väldigt fina julklappar, tusen, tusen tack! 
I mellandagarna åkte jag för att se vad mellandagsrean i olika städer hade att erbjuda. Fick med mig lite klädesplagg och småplock hem. Hittade även ett champandefärgat tyg som ska bli till en klänning, längtar efter att få se resultatet. Men typiskt nog har mamma gått och blivit sjuk, och det är hon som ska sy klänningen. Så vi får se när arbetet sätts igång .. 
 
Igår var det nyårsafton och vi hade främmat. Vi firar alltid med en annan familj varje år, och även i år. Egentligen skulle jag varit i Torsås och firat med några vänner, men de planerna gick i kras, tyvärr. Som tur var hade vi trevligt här hemma ändå!
Det bjöds på trerätters, spelades spel och pratades. Och smällde raketer gjorde vi också, såklart! Det var vi och ett par grannar till oss som sköt mest i hela byn, tror jag. När vi smällt upp våra, så kom de efter med minst lika mycket, om inte mer. Det var en fin himmel, trots regnet! 
 
Nu är det alltså 2013 och jag har höga förväntningar på året. Det här året fyller jag 18, jag får ta körkort, vår Halvtidskonsert, jag kommer troligtvis sommarjobba i Norge, Halloweenkonserten i höst .. så mycket som händer och som jag vill ska hända. Jag tror på att det här kommer bli ett bra år!