Everything reminds me of you.

I know I need you. I need to love you. I love to see you, but it's been so long.
I long to feel you. I feel this need for you. And I need to hear you, is that so wrong?

Försöker klura ut vad man kan göra för kul utav livet.

God kväll! :)

Här har uppdateringen varit lite seg på sistone, ska försöka bättra mig.
I lördags och söndags hade jag hand om glasscafét i Björköby. Ena dagen kom min kusin och min faster dit, vilket var superkul eftersom att jag inte träffar dem så ofta.

Nu sitter jag i min lägenhet i Torsås igen. Igår hade vi uppspel på våra låtar till konserten och sen kaosade det ihop sig igen. Idag har jag i princip inte haft några lektioner, så det blev en lång sovmorgon. Men sen skulle vi repa, fast det blev ändå ingenting utav det då alla fokuserade på att hitta en ny avslutningslåt. Blev därför arg och gick hem, i sällskap med Sofi. Så ja, här är jag nu. Försöker klura ut vad man kan göra för kul utav livet en tisdagskväll som denna. Hoppas ni har det bättre!

Sverige, vi har funnit Eurovision Song Contest 2012.

Kan ni fatta att Eurovision Song Contest kommer att hållas i Sverige nästa år?
Jag är helt i extas. Loreen var GRYM ikväll! Många var extra bra ikväll, jämfört med till exempel kvalet. Men Loreen .. galet. Är supertaggad inför Eurovision nästa år, för jag tänker åka och se hela kalaset live. Who's with me? Nu ska jag sova, om några timmar vankas jobb. Natti natt!

Grattis till segern, vackra kvinna!

Då var Sverige med i Eurovision iår igen. Go Loreen!

Så där ja, då är Loreen med i tävlingen på lördag. Nu får vi se till att vinna alltihopa!
Ikväll har jag varit på niornas konsert med Lisa. Det enda jag tyckte var bra var en liten söt tjej som sjöng och spelade gitarr väldigt bra. Sen fanns det även ett Rockabilly-band som var jätteduktiga. Kanske är de ett par blivande stage-ettor .. vem vet?
Sen var det såklart Eurovision och nu har jag nyss kommit hem från en springtur ute i kvällsmörkret. Jag tänker gå upp tidigt imorgon för att ta en runda innan skolan. (Lycka till!) Jag har nämligen bara en lektion imorgon och den är efter 12:00 nångång, så jag har en jättelång sovmorgon. Men jag ska ändå krypa ner i sängen nu och somna till en bra film, man måste ju utnyttja sovmorgonar, eller hur? Natti!

              

We Are Young - Fun (Alex G & Jon D acoustic cover)

"We Are Young" är inte en låt som har legat högt uppe på min topplistan. Men den här covern är riktigt bra och jag måste dela med mig av den. Alex G är en riktigt duktig sångerska som jag har följt på youtube ett tag. Och Jon D har jag sett i en del av Tyler Ward's videos. I den här cover lägger Jon stämmorna alldeles perfekt, det låter så himla fint. Supermysig version, lyssna på den!

Remby - sättet att skapa snyggare inlägg till din blogg.

God dagens!

Idag har det varit resursdag, så jag gick till skolan för att få klar min uppgift i naturkunskapen. Och det har jag fått, min lärare sa till och med att den ligger på C-nivå. Men jag sitter fortfarande kvar i skolan, vet egentligen inte varför. Det har resulterat i att jag har tagit ut stämmor på "Payphone", som jag faktiskt ska sjunga på vår konsert. Ni vet den som kaosat ihop lite. Min sång-lärare sa att jag skulle vara med och köra något akustiskt och då kom jag fram till den låten.

När jag gick in för att skriva det här inlägget så upptäckte jag en ny ikon, "Remby". Jag klickade på den och då var jag en av 25 utvalda till att få ett gratis konto på sidan Remby, som är till för att skapa snyggare inlägg till bloggen. Man gör kollage av bilder, texter, videoklipp .. vad man än behagar. Eftersom att min fina vän Rebecca fyller år idag, så tänker jag tillägna den första bilden till henne.
- Grattis på födelsedagen, snygging! Hoppas du haft och får en fortsatt bra dag.

         

A Lion Called Christian.

Det här har jag glömt att visa er.
När en dam vid namn Sara var här häromdagen, så visade hon mig det här klippet på youtube. Det är bland det finaste jag sett och jag satt verkligen och grät åt den här videon. Jag tänkte att "äntligen finns det någon som förstår mig". Det finns de som faktiskt förstår hur mycket ett djur betyder för en. Och inte bara det, i den här videon visas det hur mycket ett djur faktiskt kan tycka om en människa.

A Lion Called Christian har de döpt den här händelsen, eller vad man ska kalla det, till. Idag fick jag en bok av Sara som handlar om Christian och den ser jag med glädje fram emot att läsa. Titta på videon och gråt lite ni också. Det är en väldigt fin film om två män som tar hand om ett lejon. När lejonet, Christian, växer upp tvingas de lämna ifrån sig honom så att han kan växa upp bland andra lejon och leva ett "vanligare" liv. De här två männen kommer tillbaka ett år senare för att hälsa på honom .. sen får ni se själva. Wah, det är så fint!

Nationellt prov i matte och en typ av julgodis.

God kväll!

Igår var det rep stor del utav dagen/kvällen och jag var där för att köra på ett par låtar. Det börjar dra ihop sig till konsert och uppspel har vi på måndag. Vi får se hur detta kommer att gå! Efteråt sov Lisa hos mig, vilket var bra då min mobil har lagt av nu igen och därför hade jag inget alarm. Och vi hade nationella i matte idag, så idag var en rätt viktig dag att komma upp i tid på. Nationella gick inget vidare alls .. men Adam, min mattelärare, sa att han TRODDE det var min A-del han läst igenom som i alla fall verkade okej. Så jag får väl hoppas på det bästa!

Lagade mat direkt när jag kom hem, idag blev det kebabkött med ris och gräddsås. Det var gott faktiskt! Innan det bakade jag ihop någon slags kola som just nu ligger och stelnar. Jag tror att det egentligen är julgodis, haha. Men ibland får man det där sötsuget och då är det bättre att ha något hemma än att springa till ICA och slösa pengar varje gång. Dessutom sökte jag bara på vad man kunde baka med de ingredienser man redan hade hemma och då kom det här upp.

Nu ska jag väl städa upp lite i lägenheten och fortsätta titta på tv. Tjingeling!

Innan repet igår. Barbent och ingen jacka behövdes, skööönt!

Raggare, Jänkare, Öland, Lisa, Rep och Husmanskost.

Hade supermysigt på Öland i helgen. I lördags var det cruising i Borgholm som vi var och kollade på innan vi åkte hem. Många utav jänkarna åkte runt i Vetlanda förra helgen då det var cruising där. Eller var det förra helgen? Nåja, för ett tag sen i alla fall. Snygga bilar, utan tvekan!

Igår umgicks jag med Lisa hela dagen och lite inpå natten, det var treeevligt. Och idag har vi studiedag, men en del i vår klass är inte lediga för det. Ett av banden till konserten ska nämligen repa idag och jag tänkte väl gå dit jag med, eftersom att jag inte har något bättre för mig. Och dessutom så körar jag ju.

Nu ska jag se om köttbullarna har tinat, för idag ska här lagas traditionell husmanskost!

Jag hade dock inte tackat nej till det här. DET SER SÅ GOTT UT! Eller hur?

Lämnar en stökig lägenhet för lite tid på Öland.

God morgon!
Tänkte bara säga att jag tänker åka över till Öland och upp till Löttorp, mitt andra hem, för att tillbringa ledigheten där. Nu måste jag springa till bussen. Ha det bra!

Min nya vägg. Katter gör mig glad.

Jag som hatar muntligt måste göra det igen.

Nemen tjenare!
Blev klar med svenskan nyss, så nu är jag ledig ifrån denna och nästa lektion. Fick reda på mitt betyg på nationella också, fick ett B. Men i kursen i helhet måste jag göra ett till muntligt framförande för att stå på ett stadigt C. Grr, jag som hatar muntligt. Maja, min svenskalärare, ska maila mig imorgon om hur långt det ska vara, när jag ska göra det osv.
Provet om samhällsekonomi gick väl .. skapligt. Nåja, nu ska jag fortsätta diskutera konserter och sommarjobb med Marie, Lina och Jonathan. Vi hörs ikväll, mina läsare!

Så det är här ni hänger på kvällskvisten? Det gör ni rätt i!

Alltså .. prov är och har aldrig varit min grej. Uppsatser och skrivandet är min grej. Så varför kunde vi inte fått skriva en uppsats eller något annat om "Samhällets Ekonomi" som vi har prov på imorgon. Det är aldrig bra att lägga prov tidigt i veckan för man vill inte plugga i helgen, inte innan helgen och då har man bara måndagen kvar. Men jag kan säga att det räcker att läsa igenom det en gång för mig, jag fattar lika mycket av det som att sitta och läsa det varje dag, två veckor innan. Det svåra är ju att man inte vet vilka sorters frågor som kommer på provet. Oftast omvandlar lärarna frågorna så att allt verkar mycket mer komplicerat än vad det är .. gah. Får väl se hur detta går!

Idag höll vi på med konserten igen .. jag längtar tills allt är över är allt jag har att säga. Allt har bara blivit en enda röra, finns ingen struktur på det överhuvudtaget. Gick hem sent ifrån skolan, så när jag kom hem var det bara att byta om till träningskläder snabbt för att sedan köra ett Friskis & Svettis-pass, idag var det core på schemat. Motivationen till träningen är på topp, konstigt nog. Dock trodde jag att jag skulle tuppa av ett tag, då jag blev så vansinnigt yr.

Förutom prov, så är det treornas slutkonsert imorgon. Och på onsdag är det jazz-konsert, haha. Det händer mycket nu när det drar ihop sig mot skolavslutning och sommar. Någon beräknade att det bara är 19, 20 dagar kvar i skolan, vet inte om det var så exakt, men det är inte långt kvar nu. Tänk att jag har gått ett helt år på gymnasiet. Ja, tiden går fort. Nu ska jag försöka plugga lite till och sen blir det sängen för lite sömn. Hörs imorgon, natti natt!


Nyduschad och inte speciellt glad över att plugga till morgondagens prov.

Uppe med tuppen och på väg till Stage4you.

Trodde jag hade en smink-fläck vid sidan om ögat, det visade sig vara ett brännsår som jag så
noggrant försökte pilla bort. Det gjorde mer än ont.

Mamma överraskade mig med en ny klänning igår.

Påväg hem igår så överraskade mamma mig med en ny klänning som hon tydligen visat för mig innan och jag sagt att jag ville ha. Inget minne av det, men tack kära mor!


Awkward konversation med hyresvärden.

Min hyresvärd tittade precis in för att fixa en grej med duschen. Hatar när det blir sådana awkward konversationer, som det blev nu, haha. Hade hoppats på att det var mamma som stod och knackade på dörren, men icke.
Däremot så är väl nästa dörrknackare mamma för hon ska hämta mig och hon borde vara här snart. Har i alla fall städat lägenheten nu. Jag har även lagat mat och diskat. Och nu ringde mammsen och sa att hon var i Gullabo, så snaaaart är hon här, då ska vi köpa glass. Hörs ikväll, puss!

Färgglad idag. 

Åker nog hem i helgen, tror det är roligare än att vara här.

God morgon!

Idag känns det bättre angående konserten än vad det gjorde igår. Behövde få ut all min ilska bara och det gjorde jag här på bloggen. Men nu är det bättre! Tror jag ska åka hem i helgen, kan inte riktigt bestämma mig. Men jag tror det är roligare att åka hem, för då kan jag träffa lite vänner som jag inte sett på ett tag. Pappa ska ändå stänga av bron vid midnatt på söndag, så då kan jag åka med honom ner och så tar jag tåget hem idag.

Bestämde mig för att äta frukost innan, det blev choklad .. SKÄRPNING, HANNAH!
Måste få tillbaka motivationen till träningen och till att laga mat och det NU. Börjar med att laga mat sen, efter att jag har städat och diskat. Ja, nu ska det minsann bli fint innan jag åker. Tjingeling!

Sitter och gömmer mig i morgonrocken just nu.

Vilken faslig tur att jag gillar att köra.

GRAAAAH! Jag får panik på min klass när det kommer till vår konsert.
Jag har lagt ner så sjukt mycket arbete för att den där konserten ens ska bli av, eftersom att ingen i klassen är engagerad eller bryr sig ett dugg. Men nu när ett av banden uppenbarligen inte vill repa låten jag ska sjunga på, så väljer jag istället att skippa låten. Visst känns det surt, då jag varit den mest engagerade (det har jag faktiskt, även om det kanske låter "egoistiskt" och även om klassen inte ser det) men så får det bli. Jag sa i början på veckan att om jag inte får repa låten nu i veckan, så struntar jag i den. Nu får vi se om min och Lisa's MASH-UP blir av, så att jag i alla fall har en halv låt på konserten. Annars körar jag bara, vilken faslig tur att jag älskar att köra!

Tyler kommer tillbaka till Sverige i höst! ♡

Givetvis ska jag åka och se världens bästa Tyleeer i höst.
Den här gången är det i Götet, så allting känns ännu bättre än förra gången.
Göteborg i mitt hjärta.
Kommer ju sommarjobba så det första jag ska göra när jag får lönen är att boka en biljett.
Eller ja, jag ska förmodligen boka språkresa också, så .. efter det.
Hoppas dock att jag får med mig någon den här gången så att det blir extra kul.
Jag hade the time of my life när jag såg honom sist, själv, tänk då hur kul det kan bli den här gången.
Så vem följer med mig?! :D


Så fin. Så bra. Så bäst.

What happens in the past, is in the past. But don't be suprised if it comes back and haunts you.


Someday you are going to open your heart, and you're going to play again.

Tittar på "The Last Song" och dricker milkshake.

Hade inte tänkt att träna Friskis & Svettis ikväll, men Sara övertalade mig i alla fall. Så på fem minuter bytte jag om och cyklade iväg till idrottshallen. Det var nog det roligaste passet under hela våren då det var nya låtar med nya rörelser. "Stamp On The Ground" var galet kul!

Försökte leta upp låtar till uppsjungningen som är på onsdag, men jag hittar ingenting, vilket gör mig frustrerad. Så nu sitter jag istället och tittar på "The Last Song" och dricker milkshake.

Firandet av en nybliven 83-åring och amerikanska bilar.

Världens bästa mormor fyllde år i Lördags så hon ställde till med kalas.
Det bjöds på mycket gott, men glass med bär till är bland det bästa jag vet.
På kvällen var det cruising i Vetlanda. Lyckades inte få en bra bild dock, men ni vet väl hur de gamla amerikanarna ser ut? ;) Träffade även massor med folk, både som jag ville och inte ville träffa.

Två bilder ifrån släktkalaset dagen efter min födelsedag.

Glad över alla presenter och annat skoj som hände under mina firande dagar.
Världens bästa tårta, yummi! Den har varit en klassiker genom åren.

Här kommer lite bilder & bildtexter ifrån min födelsedag.

Första bilden som 17-åring.
Vi åkte till Sandsjöbaden för lite mat, jag tog schnitzel (bästa som finns).

Mamma gick för att "tända vårt ljus", men hon och en av servitriserna jag känner kom tillbaka
med svenska flaggan som sedan fick stå och pryda vårt bord.
Fann världens bästa te, som jag inte hittat på två år. Mejlade Lipton häromdagen och då sa de att
den här smaken endast säljs till restauranger och dylikt, vilket är väldigt synd.
När vi var hemma igen så firade även kissarna mig.
Och vad vore en födelsedag utan tårta? Vi var tre som skulle dela på den och det är därför den
bara är halv. Dessutom var det här ett smakprov till den "riktiga" tårtan som vi åt dagen efter.

Myser med världens bästa Sixten.

Såhär söt är min kissemiss när han ligger och sover. Blev ingen bättre bild då jag inte har mer än en arm att ta kort med. Den andra armen ligger Sixten på. Hihi, söten!

Sitter och dricker världens näst bästa te.

God kväll!

Idag hade vi nationella då vi skulle skriva en uppsats på engelska, det gick väl .. lagom bra.
Sen hade vi möte ute i solen om vår konsert som kaosade ihop totalt häromdagen. Men nu har det mesta ordnat upp sig igen. Vi har bytt datum, så nu äger konserten rum den 5:e juni.

Just nu sitter jag och dricker te, världens näst bästa te. Det bästa teet i hela världen säljs bara till restauranger och liknande, men jag SKA få tag på det där teet. Nåja, te är skönt för halsen. Godnatt!


Är inte koppen hur söt som helst? Fick den av mormor i födelsedagspresent, hihi.

Nu är jag tillbaka, liksom solen och sommarvärmen.

Hallå där såhär på kvällskvisten!

Har inte haft orken eller lusten till att blogga nu när jag varit sjuk. Men trots att jag fortfarande inte är helt frisk så kan jag inte låta er vänta längre. Under tiden jag var hemma hann jag med en hel del, från att fira min födelsedag till att fira Valborg och allt där mellan. Lägger upp lite bilder i ett annat inlägg.

Igår var Lisa här, vi köpte glass i det fina vädret. Jag blir bara mer och mer taggad på Öland och sommaren nu när solen väljer att titta fram så mycket, underbart. Och jag har väl inte missat att nämna att jag fick sommarjobbet jag var och försökte kirra i Färjestaden? Jag är nu anställd på Källa Glassgård, så dit tycker jag alla ska åka minst en gång i sommar. Det var lite jobbigt dock att jag fick två andra jobb-erbjudande efter mötet i Färjestaden då jag var desperat över att jag inte hade något ifån början. Från ingenting - till tre stycken, men jag var rätt säker på vilket jobb jag skulle ta. Jag tror det blir roligast i Källa. Dessutom är det närmast och det verkar vara trevligast folk där.
Nåja, idag har det varit supervarmt. Hoppas det är lika varmt imorgon, då tänker jag vara barbent.

Ugh. Har suttit och försökt klura ut vad jag ska sjunga på uppsjungningen nästa vecka. Vi sångare/sångerskor ska framföra tre låtar inför TK och Ann, våra sångpedagoger, för att de ska se hur våra röster ligger till. En låt måste vara svensk och jag har kommit fram till att det förmodligen blir "Gabriellas Sång", eftersom att jag har sjungit den mycket i kyrkor innan. Så den kan jag. Men nu gäller det att hitta två andra, kom jäääättegärna med förslag.

Nu ska jag äta lite av världens bästa yoghurt, den med hallon-smak ifrån Arla. Mums!