Sitter på tåget som ska ta mig och mammi till Stockholm.

God morgon!
 
Sitter just nu på tåget mot Stockholm med mammi. Idag ska vi shoppa och hämta ut våra nummerlappar inför morgondagen då Tjejmilen äger rum. Sen på kvällen blir det Sommarkrysset, så håll utkik efter oss i tv-rutan. ;) Ha en bra helg! 
 

Jag vet att vi kan. Men sen vill jag hålla din hand.

 

Fem bilder ifrån Eksjö Stadsfest 2012.

God kväll! 
 
I helgen var det Eksjö Stadsfest och det var så galet kul. Jag och mina vänner var taggade som bara den och trots att jag missade i princip alla band/artister som spelade under fredagen, så var det helt klart värt att gå ändå. 
 
Band/artister som spelade var bland annat: Panetoz, Björnstammen, Magnus Uggla, Loreen, Hardcore Superstar, Thomas Di Leva, Graveyard, Kapten Röd, General Knas, Jill Johnson, Sean Banan.
 

Idag gästade Le Maine och Nils Molin, Dynazty Stage4you.

Hej på er! 
 
Nu har skolan satt igång igen, riktigt skönt faktiskt. Dock så råkade jag vända på dygnet sista veckan på sommarlovet, så det försöker jag nu vända tillbaka, sakta men säkert. 
 
Alla fick sina MAC PRO-datorer i tisdags förutom jag. Mina avtals-papper kom inte ner i min brevlåda fören på eftermiddagen och då hade redan snubbarna åkt. Så det känns surt att jag kommer missa en hel del information och att jag inte kommer komma igång med den direkt, som alla andra redan har gjort. Men men, jag får i alla fall datorn en vecka in i september, så jag får den i alla fall. 
 
I onsdags var vi ute med treorna för att lära känna dem bättre. Vi hade fem-kamp och tipspromenad där mitt lag faktiskt vann, så vi fick varsin tablett-ask. Sen vann vi såklart ära, det är ju inte helt fel. 
 
Idag har vi haft lunch i salongen med underhållnings från lärarna, styling, bandet Le Maine och Nils Molin, sångare i Dynazty. Alla var så grymma och de kunde inte gjort bättre ifrån sig. 
 
 Snyggingen Nils Molin ifrån Dynazty.

Hört att det var inflyttningsfest hos Lisa igår.

Idag är det ett år sedan jag flyttade in i Torsås.

Wiie, äntligen tillbaka i Torsås!
Har hoppat runt till musik i hela lägenheten, som jag brukar göra när jag är här själv, ehe. Gjorde precis lite mat som jag nu sitter och smaskar på, om några minuter ska jag möta upp Heidi vid ICA. Ska hjälpa henne med hennes lägenhet idag. Hoppas ni får en bra dag! :)
 

Happy Birthday, Dan Smyers! Check out their new song.

Fruktsallad till frukost slår aldrig fel.

Hittade kiwi och nektariner i kylen, blandade ihop det till en liten fruktsallad och åt det till frukost idag. Hur gott och nyttigt som helst! 
 
Nu måste jag ut med hunden en sväng. Ikväll kommer min vän Marika hit, det blir nog film och en massa prat. Och istället för godis, så har vi valt grönsaker och dip till det, haha. Nyttiga, for sure!
 

Här får ni två smakprov ifrån gårdagens fotografering.

Fotograf: Anna Holmberg

One day, I want to honestly say: "I made it."

wickstrand.tumblr.com

Åker in mot staden som jag inte ens tycker om.

Hej på er!
 
Sovit gott? Det har jag gjort två nätter i rad i alla fall. Har saknat den här sängen så otroligt mycket. Dessutom har jag haft tre pojkar och en tös bredvid mig. Hur mysigt? Menar såklart mina kissar.
 
Idag ska jag modella åt min vän Anna. Det ska bli riktigt kul då vi inte fotat sen .. början av åttan eller nåt. Sjukt längesen i alla fall. Så om cirkus 50 minuter tar jag tåget in till stan, wiie!
Sen lite senare ska jag åka till Eksjö för att hämta ut en tröja och ett armband, samt skriva på ett avtal. Så det är vad jag kommer syssla med idag. Vad ska ni göra? Puss!
 
Hade inte mycket fantasi. Kör på tjock eyeliner-vinge och röda löppar.

Sorgligt att lämna ön, men så skönt det är att vara hemma.

Äntligen hemma! 
Fast det har jag varit ett tag nu. Har hunnit gosa med både hunden och kattungarna, dock så vet jag inte vart de äldre katterna har tagit vägen. Men de visar väl sig imorgon!
Har till och med bakat muffins i mina nya muffinsformar som jag köpte på en marknad i Böda i somras. Jag visste väl att de skulle komma till användning. 
 
Ska dra mig mot sängen nu. Sov så gott!
 
Får knappt sitta vid datorn för Elvis, måste gosa och kela heeeela tiden.
 

Vill hem och gosa när jag ser den här videon på Presley.

Imorgon får jag också sommarlov.

Hej på er!
 
Vet ni vad? Imorgon är min sista dag på Källa Glassgård, sen får jag också sommarlov. Så på söndag åker jag hem till lilla Björköby igen och stannar där i några dagar. Ska väl träffa vänner, mysa med mormor och passa på att gosa med kattungarna innan vi ger bort dem. Sen åker jag ner till mitt egna kryp-in i Torsås och där väntar festligheter kan jag lova. 
 

Hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommaren regnat bort?

Uppe med tuppen för att svänga förbi Löttorps marknad.

God morgon! :)
 
Här sitter jag och äter frukost. Eller frukost och frukost .. snarare brunch, på frukost-tid.
Jag brukar få äta rätt tidigt med tanke på att jag cyklar till jobbet varje dag. Men idag får jag äta extra tidigt, för det är marknad inne i Löttorp idag som jag hade tänkt svänga förbi. Har inte tänkt att köpa nåt, men det kan ju alltid vara kul att titta. Oj, där lät jag som mamma.
 
Nåja, ska alldeles strax gå in och sätta på lite smink och sen ska jag väl trampa iväg. Jobbar bara 4-5 dagar till, kommer säkert kännas tomt efteråt. Men jag har så mycket planerat de kommande veckorna och månaderna, så jag är riktigt taggad på höst. Iih! 

Ljusblåa dagar seglar förbi. Sommaren är kort.

Nemen hallå där!
 
Äntligen har jag lite extra tid över för bloggen som stått helt still hela sommarn. Men nu har de flesta människorna på campingen åkt hem, så det finns inte så mycket annat att göra om kvällarna längre. Har ni haft det bra i sommar? Har ni varit ute och rest eller stannat hemma? Let me know! 
Jag tänkte ge er en liten inblick i bilder om vad jag gjort i sommar: 
 
 
Med andra ord, så har jag: firat midsommar, varit på UV-läger, berett glassrätter på Källa Glassgård, gosat med världens mysigaste kissemissar, shoppat skor, varit på logdans och inte minst varit på Liseberg. Mycket mer har jag inte gjort, för det mesta har jag jobbat. 
Men jag har haft kul ändå, har ju lärt känna nya härliga människor. Längtan till skolan och vännerna nere i Torsås börjar dock krypa fram mer och mer. Snart så. Nu ska jag ta mig nånting att äta, värma mig (varför är det så kallt på kvällarna för?) och kanske träffa två vänner som jag inte sett på två år.