God Jul, Merry Christmas, Feliz Navidad. ❄ ♥

Den här fina mössan fick jag i julklapp, precis som jag önskat mig, hihi.

Efter en vecka fylld med musik är det nu jullov.

God kväll! :)
 
I Måndags åkte jag till Torsås igen för tillbringa några ynka dagar kvar i skolan. Det blev inte så mycket kärnämnen dock, med tanke på våra julkonserter. Sen har det varit mycket snack om Halvtid, så det har till stor del varit en vecka med endast musik. 
 
Måndagskvällen bjöd på en julkonsert i Söderåkra kyrka med många duktiga solister. Därefter väntade en köttbullekväll med Lisa, David och Jens. Vad en köttbullekväll innebär? Tja .. man umgås och steker ett helt berg av köttbullar, hahah, svårare än så är det inte. 
 
Igår hade vi konsert i Algutsrum kyrka på Öland, jättemysigt. Jag körade åt Sara då hon sjöng Beyoncé's version av "Ave Maria", som vi även framförde i Söderåkra. Tackar för fyra fina julkonserter för i år och tackar speciellt Ann och Classe för allt jobb de lagt ner. Ni äger! 
När vi väl var hemma därifrån igen så gick jag till Lisa för att äta Ben&Jerry's och byta julklappar. Jag fick vääärldens sötaste öronhängen, små kissemissar. 
 
Nu är jag hemma i Björköby igen för lite ledighet och jullov. Ser fram emot en riktigt mysig julhelg med nära och kära. Nu ska jag äta glass med pappi, ha en bra kväll!
 
En bild från Sofi's instagram, tagen i veckan. Victooooor!

Lee DeWyze på mammas födelsedag, hur fint som helst.

Idag fyller mamma år, bakade därför en blå tårta till henne. Det var en vanlig marängtårta, fast .. blå, hahah. God var den och de andra som åt av den uppskattade den också. 
Tyvärr glömde jag mina presenter i Torsås, så jag kunde bara ge henne en chokladask. Otroligt synd, men jag får helt enkelt ge henne dem när jag kommer hem nästa gång, vilket borde bli på torsdag, för då slutar vi och tar jullov. Wooh! 
 
Sitter och lyssnar på Lee DeWyze just nu, sååå bra! Satt och snackade musik med en portutigisk kille vid namn Carlos i flera timmar på Omegle igår, riktigt trevligt. Då tipsade han om lite artister och jag kan inte annat än tacka honom, älskar hans rekommendationer. Riktigt bra musiksmak! 
 

'Cause he knows that it's me they've been coming to see. To forget about life for a while.

Firar mammi som egentligen fyller år på söndag. Grattis!

Pappa kan det där med tårtor, älskar passionsfruktstårta!

Hark! How the bells, sweet silver bells, all seem to say: "Throw cares away." Ding, dong, ding, dong.

Julens första julkonserter ägde rum i Torsås kyrka igår, det var väldigt fint. Det här året samarbetade vi med Torsås Ryttare, så detta året hade vi även en parad igenom Torsås där bl.a. luciatåget åkte med häst och vagn. Det var även fackeltåg och det bjöds på glögg och pepparkakor. Kyrkan var jättemysig med just den belysningen vi hade, så stämningen var på topp! 
 
Efter konserterna åkte jag hem med mamma, vi var hemma sent vilket var lite jobbigt. Men jag körde i alla fall hela vägen hem, i mörker. För ungefär två månader sen inträffade en incident som gjorde att jag inte vågade köra, fram tills nu. Nu har jag äntligen tagit tag i den där rädslan och börjat köra igen, vilket jag är glad över. Vill ju faktiskt ha det där körkortet om några månader! 
 

Pannkakor med hallon och blåbär.

Goda nyheter! Julkonserten som skulle varit i Algutsrum på Öland igår blev ju inställd, men nu har vi fått ett nytt datum. Så den kommer bli av i alla fall och 19:e december är datumet som gäller. 
 
Valde att tillaga pannkakor idag, med lite bär till. Så nu sitter jag här och är jättemätt. Vill egentligen sova, då jag inte fick någon sömn alls inatt, men om jag går och lägger mig nu och somnar, så finns det en risk att jag kommer vakna mitt i natten och inte kunna somna om. Därför är det bättre att vänta tills klockan i alla fall blir 19:00 eller nåt, tror dock att jag kommer ta en tupplur ändå. Natti!
 
Ser det inte hur gott ut som helst?

Första julkonserten för i år äger rum i Algutsrum, på Öland.

Godmorgon! 
 
Gick upp 07:30 idag för att hinna packa ner kläder och lite annat tills ikväll, då första julkonserten för i år äger rum. Egentligen börjar inte repandet förrän 12:30, men vi har vanligtvis historia på tisdagar, så jag gick upp tidigt för att vara med på den. Tror ni inte att läraren är hemma och vårdar sjukt barn då? Jodå. Hade verkligen inte behövt gå upp såhär tidigt om jag vetat detta innan, hade inte ens behövt ställa något alarm .. och jag som verkligen tar vara på varje sovmorgon jag får.
 
Nåja, har lagt mig under täcket igen. Vill sova, men då lär jag bara försova mig eller förstöra sminket, wäh. Men ikväll ja, så har vi första julkonserten för i år och den äger rum i AlgutsrumÖland. Fick igår reda på att "Ave Maria" ska sjungas där också, och inte bara i Söderåkra, så nervositeten har börjat krypa fram. Jag sjunger inget solo eller så, men jag körar på låten och när det gäller stämmor vill jag att det ska sitta som sten. Så jag hoppas på det bästa, att det kommer låta bra! 
 
Nu ska jag strax dra mot skolan för att luncha med Matilda, hoppas det är något gott. Ha en bra dag! 
 

Hur inbjudande låter det inte? Välkommen till Skyfall.

She is good and that's how I wanna be.

En uppdatering på min youtube-kanal behövde göras, och eftersom att det snart är jul, så bjuder jag på en cover där jag sjunger en jullåt som jag tycker om väldigt mycket. 
Ge den en tumme upp om du gillar den! :) 
 

Varför blir jag alltid sjuk vid fel tillfällen?

Hej, på er där ute i vintervärlden!
 
Tänkte bara skriva att snabbt inlägg om varför jag inte uppdaterar just nu. Det är nämligen så att jag har blivit sjuk, igen, så jag ligger mest och glor på min TV och dricker mängdvis med te.
Försöker bli frisk tills julkonserterna som är nästa vecka, hittills står det bara stilla, men förhoppningsvis släpper det snart. Nu ska jag strax sova, godnatt! 

Är det redan vinter? Det var ju sommar nyss. Och vart har hösten tagit vägen? Tänk, snart är det vår.

Glad Advent! :)

Nedräkningen har börjat, vi går sakta men säkert in i juletider. 1 December.
Kollade ni på julkalendern idag? Vad tyckte ni? Jag och Heidi gick upp på morgonen för att kolla på det, vi åt tomtegröt, lussekatter och drack julmust under tiden, mysigt. Jag hade i princip redan sett första avsnittet, så jag har inte riktigt en åsikt än, men är riktigt taggad på att få se alla avsnitten.