Happy Halloween.

Idag sov jag alldeles för länge. Jag bröt även min godisförbud då mamma hade köpt hem godaste chokladen ever från Tyskland, gick ju inte att motstå. 
Gick över till mormor för att hjälpa henne med lite gardiner. Det är inte helt lätt att hänga upp gardiner när det finns en busig liten kattunge vid namn Elvis som ska hänga och klänga i dem, det kan jag lova. Men det gick och när det var klart bjöd mormor på fika. 
 
Nu borde jag städa undan lite, för snart kommer Rebecca hit. Vi ska kolla på lite skräckfilm, men efteråt ska vi nog kolla på en romantisk komedi eller nåt, hahah. Har ju bara sett två skräckfilmer sen jag flyttade till Torsås. Man blir lite paranoid av att bo själv. Happy Halloween!
 

Jag tror nog att jag äntligen har kommit på vad jag vill köra på vår Halvtids-konsert. Vad säger ni?

Häng på chatroulette och besök i stora staden Vetlanda.

God morgon!
 
Inatt drömde jag att min fina Sixten var död, jag vaknade till och med av att jag grät på riktigt. Men när jag vaknade såg jag att älsklingen satt på sängkanten och tittade på mig. Usch, vilken dröm! 
 
Igår var jag med min snygga brutta, Jessiqa. Vi hängde på chatroulette, vilket faktiskt var väldigt underhållande. Vi dansade till rave-musik med några stycken, vinkade åt en jättesöt tjej (hon hade världens coolaste hår) och härmade snygga killar med allt de gjorde, hahaha. Riktigt kul! 
Nu är hon på Spaniens stränder och steker, så himla fuskigt. Men hoppas hon får det bra.
 
Alldeles strax ska jag in mot stora staden Vetlanda
Jag ska först hjälpa mormor att handla lite, sen ska jag göra ett besök hos tandläkaren. Och efter detta ska jag träffa min fina Nisse, som jag inte sett på 100 år typ. Jo, vi sågs på midsommar faktiskt, men det var bara några minuter. Så det ska bli kul! Vad ska ni göra idag? :)
 
Jag dör lite på den här bilden, hahah. Men visst diggar ni den också?

Fredagens bravader - halloweenkonsert.

God eftermiddag! 
 
I fredags var det Halloween-konsert, jag och Lisa satt och sålde fika. Det blev lite kaos när kaffet tog slut och jag skulle göra nytt, det fanns inte så mycket kaffepulver kvar och det skulle bli klart fort, så kaffet blev inte alls gott. Elias och Daniel sa att det bara smakade vatten, hahah. Oh well, det var inte så många som köpte av det i alla fall. (Annars kan jag faktiskt koka kaffe.) 
 
Konserten var bra, lite smått dryg ibland, men definitivt bra. Nästa år är det vi som ska sätta upp Halloween-konserten, ska bli så otroligt kul. 
Efteråt gick jag och Victor hem till mig, jag skulle sminka både honom och mig själv till festen som var efteråt. Han skulle föreställa The Grudge och jag skulle föreställa en kisse. Jag blev nöjd med min sminkning den kvällen. Styling-brudarna berömde mig också, vilket kändes extra bra. :')
 

Bananas are for mokeys.

Music keeps me up all night, again.

Godnatt? Godmorgon? 

Borde verkligen ha somnat för flera timmar sen, men fastnade vid musiken igen. Det är sååå underbart att bara sitta och lyssna på musik, så det är lätt att fastna och då blir klockan till slut halv 4 på morgonen. Så här sitter jag nu, lyssnar förtillfället på Whitesnake, fint är det. 
 
Kan berätta om en riktigt läskig som hände innan. Jag satt och tittade på Jonas Gardells fantastiska serie "Torka Aldrig Tårar Utan Handskar", helt plötsligt dyker någonting upp utanför fönsterrutan. Tyckte det såg ut som en hand, men tänkte att det kunde det väl inte vara. Men jodå, lite senare så knackar den här handen på min ruta. Undrade vem tusan det var som var utanför mitt fönster och försökte ge mig ett hjärtattack. Jag stängde av ljudet på tv:n och sjönk ner i sängen för att "gömma mig", hahah. Låtsas som att jag inte var hemma typ. Men då kommer det helt plöstligt upp ett ansikte utanför rutan. (Jag som alltid trott att mina fönster är så pass långt upp att ingen kan kika in, där trodde jag fel minsann.) Då står tre av mina klasskompisar utanför fönstret, så jag gick ut och skällde på dem för att de skrämt mig så mycket. Skakade en lååång stund efter att detta hände och kollar jag mot rutan nu så kan jag fortfarande återuppliva det här scenariot, jätteläskigt. :(
 
På stage har vi nu börjat med jazz och blues. Som ni vet så har vi ju haft soul nu de senaste veckorna. Så idag fick vi göra lite nya grupper också, vilket var skönt. Vår grupp ska spela "Route 66". 
Annars har dagen (gårdagen) rullat på som vanligt, fick höra vad lärarna kommenterade om mig på uppsjungningen som jag gjorde i våras. Det var inte alls så farligt som jag trodde, trodde de hade mycket mer att säga till om. Men jag hade tydligen gjort väldigt bra ifrån mig, det gjorde mig glad. Fast självklart hade de ju en del att säga till om ändå, men det var inte mycket. :')
 
Måste verkligen gå och lägga mig nu, kommer få jättemycket ångest om klockan blir 4 innan jag somnar. Det vore rikrigt illa dessutom, borde ju lagt mig innan 11, haha. Nattinatt! 

En helg med spelning i Nybro och vinst för Team Putte.

Nemen hallå där!
 
Är nu hemma i Torsås igen efter en hel helg hos Heidi i Nybro. 
Vi, plus Matilda, hade ett gig innan hockey-matchen mellan Nybro Vikings och Kallinge igår. Hur gick det då? Kallinge vann med 2-0. Giget? Ja .. det hade ju verkligen kunnat gå betydligt bättre än vad det gjorde. Spelade fel på nästan varenda låt och när jag skulle spela "Girls Just Wanna Have Fun" (och även spelade fel på den) så kom jag inte på vilket nästa ackord var så jag avslutade låten innan den skulle varit slut egentligen. Så ja, det kunde gått mycket bättre, haha!
 
Annars har det varit en bra helg. Team Putte vann ju körslaget igår, så nu har Vetlanda både guld i speedway och i körsång. Tycker dock att det är jättetråkigt att en del av människorna i denna stad klagar över vart pengarna kommer gå till. Först är det töntigt att sjunga i kör, sen är det konstigt att ge pengarna till barn och ungdomar som behöver dem.
Vilken tur att vi andra finns, som kan glädjas åt vinsten istället! Grattis Putte, det gjorde du bra.
 
Lite senare ikväll ska jag ut på promenad med Nellie för att titta på meteor-regnet. Tjingeling!
 
Snodde bilden av Heidi, som i sin tur snodde den av sin syster.

Visst är livet mer avkopplande i en städad miljö?

God kväll! 
 
Idag var tanken att jag skulle tvätta, vilket jag också gjorde, i fyra omgångar. Samtidigt fick jag något ryck och började städa hela lägenheten från grund till botten, tog till och med fram dammtrasan. Jag har absolut ingen aning om varför, men nu är det i alla fall riktigt snyggt, så något bra kom ju ur det i alla fall. Livet känns så mycket mer avkopplande när det är städat runt omkring en, don't you think?
 
Sitter och tittar på "American Pie - The Book Of Love" som visas på kanal 6 just nu och har nyss avnjutit en kopp te. Har även tänt lite ljus här och var, så jag har det riktigt mysigt ikväll. Älskar att tända ljus, dricka te och värma mig under en filt i sådana här höstkvällar. Ni borde göra detsamma!
 

Retsam hosta såhär efter dagens soul-uppspel.

Hallå mitt i natten! 
 
Har fått någon dum hosta som tar död på mig. Borde egentligen sova sen en lååång tid tillbaka, och det ska jag göra direkt efter att jag skrivit det här inlägget samt tagit en dusch. 
Tänkte bara skrival lite kort om att vi hade uppspel i soul idag och gruppen jag var med i skulle spela 'Stop! In The Name Of Love'. Gick väl inte världsbäst för min del, men det kunde helt klart gått sämre också. Snygga var vi i alla fall, då vi hade afro-peruker och lite annat smått och gott på oss. Natti!
 

Söndagen bjöd på en dag fylld med olika smink-målningar.

I söndags sökte jag runt på lite tutorials där människor sminkar sig själva på youtube och kände för att sminka mig lite utöver det vanliga. Detta resulterade i att jag test-sminkade mig lite inför Halloween (vet inte ens om jag kommer klä ut mig då). 

Det blev en make-up där jag skulle likna en vampyr och en annan där jag skulle likna en katt. Om jag får säga det själv, så tycker jag att jag lyckades rätt bra med att se ut som en katt i alla fall. Att se ut som en vampyr gick kanske inte liiiiiika bra, men jag tycker jag blev godkänd i alla fall. Eller? 
 

You're my doll. Rock'n'roll. Feel the glamour in pink.

I skolan så är vi inriktade på soul just nu, riktigt bra musik med andra ord. 
Tänkte därför visa för er en riktigt begåvad man vid namn Benjamin Duterde, eller mer känd som Ben L'Oncle, som jag upptäckte för några dagar. Man kan inte tycka att detta inte är bra, för det här är ruskigt bra. Ni måste lyssna vidare på honom efter att ni lyssnat på denna covern jag ska visa nu.
 
Tänkte visa en låt som jag vet att de flesta har hört - Barbie Girl. Vem lyssnade inte på den gamla dängan som liten? Ben har gjort om den till en riktigt skön soul-version. 
 

Lite update innan entreprenörskapen.

Hellu, friends and enemies! 
 
Today I'll write in english, because swedish nowadays is so mainstream. And I don't want to be mainstream, I want to be hipster. That's why you need to read this in your head with a very, british accent. 
 
Hahah nej, jag skojar bara. Det var längesen jag skrev här nu, så tycker det är dags för lite uppdatering nu när jag har tid. Egentligen har jag inte så mycket tid, för jag börjar om 5 minuter, så därför ska jag hålla mig kort. 
Förra veckan var jag och såg min kusins och hälften av alla ettors cabarét, de var jätteduktiga. Kände verkligen att det var längesen vi stod på scen och att jag ville tillbaka dit. Men i vår är det vår tur, då har vi både modevisning och halvtid, ska bli otroligt kul. 
 
Alldeles nyss krigade jag och Jasmine med vår lärare. Vi blev kallade till resurs för att vi inte kunde genomföra vår redovisning i tisdags. För att slippa gå på resurs, och gå upp 3 timmar tidigare, så gjorde vi klart arbetet idag. Men det räckte inte att säga det till läraren, för han "litade inte på det". Så vi fick visa upp arbetet för honom, och det var knappt att vi blev godkända ändå. Aja, nu slipper vi i alla fall gå dit. 
 
Ikväll ska jag titta på de andra ettornas cabarét. Nu börjar min lektion, ha en bra dag! 
 

Author of the moment, can you tell me? Do I end up happy?

"Adolescence didn't make sense. A little loss of innocence. 
The ugly years of being a fool, ain't youth meant to be beautiful?"

Hemkommen från inflyttningsfest och halsen tar livet av mig.

Hej era nattugglor! 
 
Kom hem från Joannas och Sofis inflyttningsfest för en stund sen, det var trevligt. Försöker nu lugna ner min hals lite så att jag ska kunna sova. Egentligen spelar det ingen roll att jag knarkar halstabletter, tar smärtstillande, dricker te, äter glass och allt vad jag gör .. halsen blir inte bättre. 
Inatt vaknade jag och hade nog den värsta smärtan någonsin, gjorde så ont att jag nästan ville dö. Jag hoppas verkligen för allt i världen att det blir bättre snart, för detta är så sjukt jobbigt.