Stop hating on Justin Bieber.

När jag såg den här videon blev jag rörd. När jag såg kommentarerna blev jag arg. 
Jag är inget direkt fan av Justin Bieber, men jag tycker inte att han är dålig på något sätt, för det är han inte. Grabben KAN sjunga, därför blir jag så arg när folk säger att han inte kan det. Han kan sjunga, sen gillar inte alla musiken, men det är fel att säga att han sjunger dålig. För seriöst, då är det ni som är tondöva. 
Och sen såg jag en kommentar där de tyckte att det var patetiskt av den här människan att göra en video om att folk ska sluta hata. Vad är det som är patetiskt med det? Det är väl jättebra att någon försöker i alla fall. Vad gör istället den personen som är så mycket bättre? Ingenting, den sitter bakom sin datorskärm och trycker ner han ytterligare. Säger att han ska ta det som en "man". Men nu är det såhär att Justin är ingen man, utan han är fortfarande en ungdom, en tonåring, ett barn.
Han har inte gjort er nånting, så hacka inte på honom. Snälla ni.
Finns så mycket jag vill säga om det här, men är alldeles för trött för att skriva. Hoppas i alla fall att ni tittar på videon och tar er en tankeställare. Godnatt!

En helt vanlig måndag, med planer för framtiden.

Hejhej!
Här sitter jag och freshar upp mig lite med en ansiktsmask. Superhärligt!
Idag var jag med mamma i stan och det var en hel del rea överallt, så vi fick med oss en hel del hem. Jag fick en ny klänning, 5 par tights, strumpor, en sjal och lite annat smått och gott. Fick föresten ytterligare en klänning av mamma häromdan, har på mig den just nu, men det syns inte så väl på bilden, tyvär.
På onsdag ska vi eventuellt till Ullared och shoppa loss på Gekås, men det är bara en tanke än så länge. Fick förfrågan av Marika att hänga med dit idag, men jag tackade nej. Hon kommer föresten hit imorgon, vi ska mysa med lite film, grönsaker och dip. 

Åh, åh, åh. Måste säga en annan sak med. Häromdagen fick jag ett ryck och började planera tiden efter gymnasiet. Innan har jag alltid velat flytta upp till Göteborg och plugga vidare där. Men nu har jag hittat en intressant skola i London som jag funderar att söka till. Ja, jag vet att jag kanske är lite väl tidigt ute. Men vet man vad man vill så är planerna stora. Hade varit grymt kul! Det är så mycket jag vill göra .. hatar pengar.

Want som much in this life, there's so much to be.

Dag 08 - ett ögonblick.

Så mycket bättre.

Hej mina fina!
Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra, är dock lite trött. Sov ända fram till 11:00 idag, men så går det när man har släktkalas kvällen innan. Släktkalaset blev lyckat, vi åt tacos, massa glass och myste med tända ljus. Bra kväll!
Just nu sitter jag, mamma och brorsan och tittar på reprisen av "Så mycket bättre". Vi åt nyss lite efterrätt och trots att det inte var så mycket så var det väldigt .. mättande, eller vad man ska säga. Den där känslan man får när man önskar att man inte tagit sista biten. Äh, ni fattar.
Nu ska jag fortsätta mysa framför tv:n, tjingeling!


Gårdagens facelook.

De kunde säga vad som helst till mig. Men ett enda ont ord om dig, har alltid fått mig upp i ringen.

Marknad, Halloweenkonsert och släktkalas.

Igår när jag vaknat och fixat allt inför skolan och gått utanför dörren stod jag bara med vidöppen mun. Torsås marknad hade, utan förvarning, ställt sig precis utanför dörren. Visste inte hur jag skulle ta mig ut, men det gick till slut!
Dagen var egentligen ganska dålig, men den blev betydligt bättre sen när Matilda hängde med mig hem. Vi lagade lite schnitzel och kroketter, efterrätten blev marängswiss. Gott var det! På kvällen drog vi mot Stage igen för att titta på ESMK09's Halloweenkonsert. Superbra var det! Efteråt åkte jag hem, så inatt har jag sovit hemma, hur skönt som helst.

Idag ska vi ha lite släktkalas här hemma. Både min bror och min syster har fyllt år, så ikväll kommer det lite folk hit. Och dagen består utav förberedelser inför detta. 
Måste även skriva en novell som ska vara inlämnad idag. Bara jag får en idée i huvudet så kan jag skriva en på bara några minuter. Men hjärnan vill inte samarbeta med mig just nu .. suck.

Dag 07 - Min bästa vän.

What can I say? Jag har ingen "bästa" vän.
Brukar säga att alla mina vänner är bäst, ehehe.

Stage är livet! ღ

"Stage är livet! Stage är livet! Så mycket kärlek, finns det dääär. Den man förlorar, vinner en annan. Så sök till skolan, som vi har kääääär."

Idag har jag och några stycken ur ESMUS11 varit i Nybro hela dagen. Vi upträdde på framtidsmässan där och det var så himla kul. Dagen började väl kanske inte så bra eftersom att jag försov mig (VARFÖR?) och vaknade av att Lisa frågade var jag var. Ni kan ju tänka er paniken som rusade igenom hela mig när jag såg att klockan var 08:35 och vi skulle åka ifrån skolan 08:30. Men jag slängde på mig kläder, tog med mig sminket i väskan och cyklade iväg. Som tur var väntade TK, så jag åkte med honom.
När vi kommit till Nybro satte vi upp affischer, skivor och alla andra saker som vi hade med oss. Sen soundcheckade vi en snabb stund. 
Maten vi fick var en supergod kycklingsallad, så typiskt på sådana här event. Men vad gör det när det är så goooott?! Ibland blev tiden lite dryg, men det var mest mot slutet, då vi fick vänta i onödiga 20 minuter på att få uppträda sista gången. Vi uppträdde 3 gånger, varav en gång var lite längre. 
Vi kom även på en egen liten låt som blev vårat oplanerade extranummer som vi planerat hela dagen, hahah. Det var väldigt kul, alla spårade ur och ja .. vi hade fantastiskt kul helt enkelt! 

Nu ska jag göra lite mat, är superhungrig. Blir nog makaroner och köttbullar, en klassiker. Sen ska jag skriva på min förbannade uppsats i naturkunskapen som ska vara inne imorgon. Men trots det, så är STAGE LIVET! ღ

Dag 06 - Min dag.

Dagen började med att mamma ringde mig tidigt på morgonen, snällt av henne att ringa och väcka mig, men jag kunde sova minst en timma till. Vi var lediga ifrån idrotten, så därför fick vi som gjort ergonomi-uppgiften sovmorgon, medan de som inte gjort den fick pallra sig iväg till skolan för att skriva den på datorn. 
Hur som helst, jag klädde på mig, sminkade mig, åt frukost och alla sånna där saker som man vanligtvis brukar göra på morgonen. Sen gick jag iväg mot Stage. 
Första lektionen vi hade var samhällskunskap och det var en rätt chill lektion för vi hade eget arbete och fick därför sitta ute i foajén med datorerna. Dock hade jag och Matilda väldigt mycket problem med att få våra papper utskrivna, men till slut kom sisådär 50 sidor, ehe. 
Efter samhällskunskapen så var det lunch. När lunchen var slut var det dags för engelska. Där gick vi igenom vårat grammatikhäfte och diskuterade lite om hur vi tyckte engelskan framför allt, men även hur vi tyckte alla ämnena varit hittills. 
Den lektionen tog inte så lång tid, så vi hade nästan en timmes rast innan det var dags för nästa. Så vi var ett gäng som erövrade sofforna i foajén medan vi väntade. Sen började lektionen och det var för alla oss som valt "sång" som inriktning. Vi gick igenom lite, bl.a. vad som gör en bra sångare och lite allmänt. Vi gjorde även olika sång-övningar som var väldigt bra, räknade hur många takter det var på olika delar ur låten "Hot Stuff" och sen fick vi skriva ner vår musikaliska bakgrund och vad vi förväntade oss av de kommande åren.
Därefter gick jag hem och när jag kom hem så plinkade jag på gitarren och lagade lite mat. Det är vad jag hunnit med hittils! :)

MJ ur högtalarna, ergonomi och ekologi i sikte.

Hello you!
Råkade försova mig en timma idag, men jag pallrade mig iväg snabbt ändå. När jag kom till skolan bjöd elevkåren på kaffe/te och kakor/godis. De hade även smyckat ut skolan med halloween-saker, de själva var också utklädda. Och jag hoppas inte ni undrar varför, det borde ni väl ändå veta tycker jag.
Efter skolan följde i alla fall Heidi och Lisa med mig hem, tanken var att vi skulle repa på Cher-potpurriet som är tills på torsdag och kolla rätt tonart till "The Way You Make Me Feel". Men ja, vi kom fram till tonarten, hur vi skulle vara sminkade och lite så, men inte så mycket repande på Cher där inte. Istället gjorde vi lite mat, eller jag gjorde, menyn blev pannbiff med kroketter. Riktigt gott, om jag får säga det själv! Fast det tyckte dem också, sa dem i alla fall.
Ikväll ska jag ta mig en skön dusch, sen ska jag sätta mig ner med mitt täcke och en kopp te för att skriva lite ergonomi och ekologi. Låter kul va? Na, men äh det funkar! Ciao! 


Snygga vänner jag har. Eller .. ?

Dag 05 - vad är kärlek?

Ja, vad är egentligen kärlek? 
Kärlek kan visas på så otroligt många sätt. Jag menar du visar en viss kärlek till familjen och vännerna, en annan till pojkvännen. Sen för mig är även mina katter och musiken kärlek. Så kärlek handlar mest om att tycka om och vårda om någonting som betyder mycket för en. Det behöver inte vara det här gullandet med pojkvännen, kramarna med vännerna eller umgänget med sin familj, utan det kan i princip vara VAD SOM HELST. Vad som helst som betyder någonting för dig, that's my opinion.

Så bra. Anledningen till att jag vet vad jag vill. ღ

New in: shoes.


Dessa skor köpte min mamma till mig igår. - Tack mamma!
Det är vinterskor båda två, om ni tittar på skon till vänster så ser ni att sulan är gjord för att kunna gå snö och sånt. Och skorna till höger är nog världens skönaste skor, just saying.

Önskar jag kunde stanna här hela veckan.

Godmorgon!
I fredags åkte min kusin hem som bott hos mig i en vecka eftersom att han praoade på Stage. När han åkt så kom bror min och hämtade mig. Vi stannade till i Vetlanda för att köpa lite godis inför helgen, då vi skulle på hajk. Mamma tyckte att jag skulle åkt dit på lördagen, eftersom att jag behövde sova, men jag åkte istället hem igår kväll, så inatt har jag fått lite välbehövd sömn. 
Hajken var iallafall kul, men ack, ack vilka ungar. Det är först på "bön och lovsång" som de varvar ner och blir stilla, igår somnade till och med lille Melvin i mitt knä. Men det var kul att träffa dem då jag inte sett dem på ett tag. 
Alldeles strax kommer mormor hit på middag och senare idag ska jag träffa min fina vän Rebecca, och eventuellt kollar jag ifall Oscar är hemma med. Ikväll blir det att åka tillbaka till Torsås igen. *suck* Jag menar inte att det är något fel med det, önskar bara att lovet vore här nu. Behöver sömn och lite tid med familj och old friends. Har dessutom MASSOR att göra tills nästa vecka, orkar inteeeeee.
Men nu ska jag klä på mig och lite sånt, ha en bra dag, vi hörs ikväll!
 

Nyvaken, trött, osminkad tjej.

Esmus11 - världens mest kärleksfulla klass. Eller?




Dag 04 - Det här åt jag idag.

Frukost: Blåbärsyogurt, två toasts och en vitamin-dryck.
Lunch: Kycklinggodis, klyftpotatis och grönsaker.
Middag: Köttbullar, makaroner och grönsaker.

Ja, jag har redan hunnit äta middag. Haha nej men, har ätit både i skolan och hemma för att jag ska åka hem alldeles strax. Så kan vara bra med lite extra mat i magen, man vet aldrig när man får mat nästa gång!

Things to do the upcoming weeks:

Skolarbeten:
  • Skriva klart uppsatsen på naturkunskapen om tsunami.
  • Läsa 4 noveller, varav en ska skrivas novellanalys till.
  • Skriva en egen novell.
  • Skriva ergonomi-uppgift.
Uppträdanden:
  • Torsdagen den 27 oktober, Framtidsmässa i Nybro
  • Fredagen den 4 november, spelning med Vix i Nässjö.
  • Lördagen den 12 november, Cabaré i Kalmar.
  • Måndagen den 28 november, Ideologi-konsert på Stage.
Annat:
  • Lära mig stämmor på ungefär 10 låtar.
  • Lära mig "Black Or White" med Michael Jackson.
Som ni ser så har jag en hel del att göra, och ändå har jag mycket mer jag ska hinna med. Ska göra stora, roliga spelningar i alla fall, det är alltid kul! Kan förvarna er redan nu att uppdateringen kanske kommer att svajja lite framöver, men ni har anledningen precis ovanför. 
Alldeles strax ska jag gå ner för att hänga upp den sista tvätten i källaren. Men först ska jag plinka lite på gitarren min, pusshej!

Dag 03 - Mina föräldrar.



Det här är mina föräldrar, Annelie och Bengt
Tillsammans har de fyra barn och har varit gifta i många år. Hur många kommer jag inte på för tillfället. Mamma är ifrån Björköby och pappa är ifrån Göteborg. I några år bodde dem på Öland, där de även träffades för första gången. De gifte sig i Björkö kyrka.

Dag 02 - Min första kärlek.

Första gången jag blev kär, på riktigt och för första gången, var för nästan ett år.
Killen var min bästa vän, eller dåvarande bästa vän. Vi kan kalla honom "H". Jag hade gillat honom i smyg i nästan två år, ändå stöttade jag honom när han hade sin flickvän. Han kunde ju inte få veta att jag gillade honom, det skulle förstöra allting, så jag sa ingenting. 
Men sen minns jag såväl. Vi hade varit ett gäng och kört paintball med konfirmandassistenterna, när vi var hemma igen. Så gick jag, H, min bror och en till för att äta pizza, H började "reta" mig sådär på skämt ni vet? Jag tänkte inte på det så mycket, men när min bror och jag skulle följa de andra hem, så envisades han om att han ville ha en puss. Jag trodde ju han skämtade, eftersom vi gjort det förutom om just sånt. Men när vi sedan satt på tåget hem skrev jag ett sms till honom och frågade varför han envisats så mycket om det. Jag fick inget direkt bra svar, så jag skrev tillbaka: "Du gillaaar mig, bara erkänn ;)". Svaret jag fick tillbaka var inget jag förväntade mig: "Hihi, kanske lite!".
Då satte lyckoruset igång. Jag blev helt varm i hela kroppen och egentligen har jag ingen aning om varför. Men det bara blev så. Den kvällen skrev vi väldigt mycket med varandra, vi hade en seriösare konversation än vad vi brukade ha. 
En annan kväll, följde jag med honom hem, vi gick till en ungdomsgård på kvällen, likaså där envisades han om en puss. Men jag nekade honom återigen, varför vet jag inte, för jag gillade ju honom. Men, en nära vän till mig var totalt förälskad i honom också, så jag kunde inte, jag tänkte mer på henne än på mig. Det skulle jag inte gjort, jag skulle tänkt på mig själv. För sen när H och jag väl försökte ge oss in i ett förhållande, så kom ännu en tjej in i bilden. Som fångat hans hjärta medan jag tvekade. 
Och från och med där, förstördes vår vänskap för all framtid. Men jag kan säga helt ärligt att jag saknar honom. Det går nog inte en dag utan att jag tänker på honom. Jag hade gärna velat ha kvar honom i mitt liv, inte som pojkvän, men som vän. Bara att ha honom där skulle göra min dag så mycket ljusare. Förut pratade vi om allt. Saknar att ringa honom om kvällarna. Han var en vän för livet, men en vän som dog.

En bänk i det kalla höstmörkret med en fin vän.

Igår kväll var en galen kväll. Jag och Sara gick till ICA och köpte lite godis, sen satte vi oss på bänken utanför. Där satt vi i några timmar, vi hann träffa en hel del folk medan vi satt där. De som gick förbi åt upp mitt godis, men ändå var det väldigt mysigt att sitta där i höstmörkret.
Idag har jag varit i skolan, hände inget speciellt där. När jag kom hem bakade jag lite bröd som är i ugnen just nu. Skulle tvättat men när jag gick ner så var det upptaget, ställde alltså tvätten där och skrev upp mig hela dagen imorgon. 
Ikväll ska jag träffa Sara igen, och sitta på bänken vid ICA, i höstmörkret, haha. Men det är om ungefär 2 timmar, så nu ska jag fortsätta ha knäppa konversationer med folk i min klass. Hoppas ni får en bra kväll! :)

Update about the weekend.

Jag uppdaterade inte alls igår som jag sa att jag skulle, haha förlåt. 
Men cabaréterna gick relativt bra, och när jag skriver relativt är det mig själv jag syftar på. Kunde gjort mycket bättre, vilket jag kommer bevisa. För efter cabaréten i lördags så sa Ulla, som har hand om alla våra event, att vi ska få göra cabarét en gång till, fast i Kalmar. Två gånger till och med, så alltså grupp1 en gång och grupp2 den andra gången, ska bli kul. 
Sen ska även några av oss få uppträda i Nybro nästa torsdag, bl.a. jag. Egentligen skulle det blivit Jasmine, men hon ville inte, därför blev det jag eftersom att jag sjöng samma låt som henne fast i min grupp. Vi är alltså lediga från skolan den dagen och får gratis mat, yeah. 
Festen i lördags var inte alls lika vild som förra helgen, men det var chill ändå. 
Igår hjälpte jag och några till att städa i huset hos Daniel, som det såg ut. Men när vi städat det var det hur fint som helst. Vi satte oss och segade i soffan, med kakor som Daniel köpt för panten av alla burkar och tv:n, när det var klart. Bakfylledag med dem som inte drack kan man säga, haha. 
På kvällen drog jag till Heidi, där var Matilda och vi tre skulle ha taco-kväll. Jättemysig! Lite senare kom Lukas, där satt vi och tittade på "wedding crashers" och drack sockerdricka, faktiskt jättekul, tro det eller ej.
Idag har vi plockat ner scenen och städat undan alla kläder och sånt som vi har haft under cabaré-veckorna. Sen fick vi även reda på alla konserter och sånt som vi ska göra nu utöver julkonserterna. Asnice!
Nu ska jag ta mig lite käk, sen kanske träffa någon trevlig typ, tjingeling!

Hem till Daniel för att städa lite efter gårdagen.

Godmorgon!
Igår var det som sagt cabaré igen och det gick asbra. Efter cabarét var det fest, dock inte på rödan utan hemma hos Daniel, där vi var förra helgen. Kom hem betydligt tidigare den här helgen, var hemma runt 2-tiden. Men jag hade kul, berättar lite mer detaljerat senare. Ska hem till Daniel nu och hjälpa till att städa efter igår, hörs senare!

Facelook från igår.

Upptagen med cabaré.

Godmorgon på er!
Anledningen till varför jag inte bloggat är för att jag inte har haft tid. Hela veckan har bestått av att vara på Stage från 08:00-21:30 och repa inför cabarén som hade premiär igår. 
I torsdags när jag hade rast från 15:00-16:45 träffade jag även pappa en sväng, han skulle stänga av ölandsbron så då sa jag att han kunde svänga förbi Torsås, och det gjorde han. Vi gick och åt pizza och tog en tur till Bergkvara för att kolla in var min kusin har sommarstuga. 
Anyway, premiären igår gick sådär. Eller jag menar för MIG gick det sådär, annars var det grymt. Ändå var ingen speciellt taggad, men det är vi idag, det känner jag på mig. Vid 3-tiden ska vi till Stage för att stylas, hoppas inte jag får henne som stylade mig igår, haha. Först gjorde hon mitt hår jätteknas, men sen tänkte jag "sminket kanske blir bra så jag slipper tänka på håret", då blev sminket ännu värre. Men då gick jag och Heidi och frågade den som hade stylat Heidi om inte hon kunde styla om mitt hår, och det gjorde hon.
Men nu har jag massor att göra, får en inneboende idag i en vecka, så måste städa lite också. Men vi hörs, förmodligen på söndag. För idag är jag upptagen med ytterligare en cabaré, sen på kvällen är det fest, så ja .. söndag. Ciao!

Dag 01 - Presentera mig själv.

Mitt fullständiga namn är Hannah Stina Wickstrand. Jag föddes på ryhov i Jönköping den 28:e april 1995, vilket betyder att jag är 16 år. Jag bodde i Hyltan, Tenhult tills jag var 1,5 år, sedan flyttade jag och min familj till Björköby, där vi fortfarande bor kvar. Mina ögon är både gröna och blå, beror lite på i vilket ljus man är i. Från början är jag blond ända in i rötterna, men har färgat det mörkare, så är alltså brunett.

Mitt allra största intresse är musik, vilket förklarar mitt gymnasieval. Jag går på musik-, artist-, och producentgymnasiet Stage4you i Torsås. Anledningarna till varför jag sökte dit är många, men några är:
  1. Jag behövde flytta ifrån det umgänge som jag hamnat i.
  2. Jag ville starta om ett helt nytt liv, där jag kunde vara den jag vill vara.
  3. Jag älskar musik och att uppträda, vilket man får mycket av på Stage.
Innan jag sökte hit gick jag på mogärdeskolan i Vetlanda. Där gick jag i 3 år, det var mycket blandade känslor. Vänner kom och vänner gick. Hela högstadie-tiden var jobbig för mig, men jag hade världens bästa lärare som hjälpte mig på fötter igen precis i slutet. Nu i efterhand är både han och jag stolta över hur pass bra jag klarade mig.

Förutom musik, så älskar jag katter. Jag har växt upp med katter och det är en del utav mig. När människor föds får de ofta presenter av nära och kära, som oftast består av smycken och gosedjur, jag fick en kattunge. Och det var så allt började, vi har alltid haft minst en katt i huset. Så detta kanske förklarar varför jag skriver om mina katter så mycket?

Hm ja, vad kan jag mer berätta? Min mamma heter Annelie och min pappa heter Bengt. Jag har 3 riktiga syskon, Elin, Oscar & Albin, sen har jag även 3 "låtsas"-syskon, Sofia, Jonas & Erik. Mina låtsassyskon träffar jag inte lika ofta eftersom att de bor i Göteborg. Fast när jag tänker efter nu så träffar jag inte mina riktiga syskon lika ofta längre heller eftersom jag flyttat.

Småfakta:
Jag är en person som tänker oerhört mycket, om allt mellan himmel och jord.
Jag är jätterädd för spindlar, inte alltid varit, men sen i somras är jag det.
Ända sen massakern i Norge hände har jag fått upp scener i mitt huvud där jag blir skjuten, jätteläskigt. Men det gick över när jag flyttade, har bara hänt en gång.

Ja, det var väl det! :)

Kör på en sån här igen, den här gången om mig själv.

Djingis Khan, Cher, Robyn, Neil Young ..

Hej på er, alla fina!
Som vanligt så repade vi inför vår cabaré idag, känns att det börjar dra ihop sig. Och helt ärligt så är jag faktiskt inte ett dugg nervös, det är bara det att låtarna jag valt är väl inte det jag är vad vid att sjunga, men det får gå. Imorgon på kvällen ska vi köra genrep med kläder och allting som det ska vara på fredag och lördag. Jag har lagt ut kläderna på golvet så nu ska de bara ner i väskan. 
Har även försökt röra mig lite samtidigt som jag sjunger till låtarna, haha. Står helt stilla på scenen när jag sjunger, men försöker få ihop någon bra koreografi. 
Jag har hoppat av den enda låten jag spelade på, av olika skäl, men nu ska i alla fall Daniel spela. Tack Daniel, du är grym!
Heidi var här innan också och hämtade ett par skor som hon ska låna av mig, greeeat.
Annars rullar allting på som det ska tycker jag. Livet leker och jag mår super, när jag tänker efter. Fast just nu saknar jag mina kissemissar otroligt mycket :( haha. Åh, hatar att man inte får ha djur här, annars hade jag tagit med dem direkt. Nästa gång jag får se dem har det gått 3 veckor sen sist, galet. Får i alla fall träffa min familj på lördag, det är alltid något.
Nu ska jag ta mig något att äta, vad vet jag inte riktigt. Sen gör jag nog lite olika saker, sitter här, tittar på tv:n och bara tar det lugnt. Ha en trevlig kväll, puss!

Sovaaaaa.

Har sovit ända sen jag kom hem från Stage, så sjukt skönt och behövligt. Är fortfarande trött, men somnar jag nu så kommer jag att vakna mitt i natten istället. Så jag tänkte att jag skulle göra lite chokladbollar och sedan titta på "Pengarna på bordet". 
Efter det ska jag nog försöka sova, är inte så jättepigg idag av olika anledningar. Hoppas det försvinner tills imorgon då det är dags att repa hela dagen igen, vi gjorde nämligen det idag. Ha en bra kväll!

Tittar på "Rachel getting married", något att ha?

Tittade på "True Talent" för första gången idag. Lägger märke till EN person och det var Fred Anderson, blev därför riktigt besviken när han åkte ut. Han hade verkligen en helt fantastiskt röst, förstår inte hur han kunde åka ut ..
Nu tittar jag på "Rachel getting married" som går på kanal 3, har inte bestämt om den är något att ha än. Får se helt enkelt, annars byter jag bara kanal, inte svårare än så. Tror att jag somnar innan ens halva filmen har gått ändå, har inte sovit alls mycket den här helgen.
Säger godnatt redan nu - natti!
Bild från cabarén.

Nästan så jag inte vill göra någon cabaré alls.

Måste skriva av mig lite angående cabarén. 
Jag har tyckt att det ska bli hur kul som helst och det tycker jag till viss del fortfarande. Men det känns verkligen som att vi i grupp2 inte är nånting, det spelar ingen roll om vi kör eller inte. Grupp1 var hur grymma som helst, vilket alla gjort klart och tydligt för sig. Alla har berömt dem, och de ska ha beröm, inget snack om den saken.
Känns lite jobbigt bara att vara i grupp2 och höra hur alla säger att det var den bästa cabarén de någonsing sätt, genom alla tider, osv. Vi har sån otroligt press på oss, eller jag känner det i alla fall. Jag vill göra bra ifrån mig, men jag blir så stressad och nervös. 
Det känns inte eller bra när de i grupp1 säger "er cabaré kommer vara så dålig jämfört med våran". Visst, det är jag rätt säker på att den kommer vara, men ändå, vi har ju stöttat dem och berömt dem. Vi får liksom ingenting tillbaka .. alltså, nä. Varför sitter jag ens och skriver det här? Det är ju inte direkt som om ni kommer fatta hur jag menar.

Röj hemmas hos Elias och Daniel.

Idag är en sån morgon där jag är förvånad över mig själv, att jag redan är vaken och inte sover hela dagen. Kom nämligen hem runt 4 inatt. Det var ett himla röj på både cabarén och hemma hos Elias, riktigt kul var det! Och mycket folk med, det kom fler folk än vi som går i ESMUS11. Fullt hus verkligen! Jag somnar nog extra tidigt ikväll, det är jag ganska säker på. 
Nu ska jag äta lite frukost, ha en bra dag!

Grattis bror min på 18-årsdagen!

Klicka på länken för att se teasern till vår cabaré.

Godmorgon! 
Igår fick jag med mig ett par skor hem, lovely. Fick även med mig ett par blåa tights och stora pärl-örhängen. Tack Mammi! Cabarén kunde inte blivit bättre, så himla bra. Inte ens ord kan uttrycka hur bra det var. 
Ikväll är det dags igen och jag känner på mig att det kommer bli galnare än vad det var igår kväll. Efteråt ska vi till Elias och Matilda ska sova här. Kommer bli så kuuuuuul! 
Är både sjukt nervös och galet taggad inför nästa vecka då det är vår tur. 11 stycken jag känner ska komma och kolla, riktigt kul med så mycket stöd! Hoppas på att det kommer bli minst lika bra! Nu ska jag äta lite frukost, tjingeling!

Klicka på länken för att se teasern till vår cabaré: http://vimeo.com/30185751

Dag 30 - din favoritlåt förra året vid den här tiden.

Vid den här tiden förra året praoade jag på Stage4you i två veckor och de hade "Dead Ringer For Love" som första nummer på deras cabaré. Innan dess hade jag bara lyssnat på den litegrann, nu lyssnade jag på den jämt.

Premiären blev en stor succé! ESMUS11 äger!

Jag är riktigt stolt över att vara en del av ESMUS11. Cabarén var så sjukt, galet, fantastiskt bra! Jag har nog världshistoriens bästa klass, sinnes. Känner på mig redan nu att imorgon kväll kommer det bli ännu mer galet. Här kommer 8 härliga klipp från kvällen:

Matteprov, Kalmar med mammi och cabaréééééé.

God morgon!
Eftersom att vi inte haft några stage-lektioner den här veckan så har vi sovmorgon idag. Vi börjar 10:30, hur skönt som helst. Dessutom har vi bara två lektioner, lite samhällskunskap och matten, då vi ska göra matteprov. Ingen lång dag med andra ord. Men senare ska jag ta mig in till Kalmar för att möta upp mamma, måste hitta ett par klackar jag faktiskt kan gå/dansa i och sen lite andra saker med. Hoppas verkligen jag hittar det jag kommer leta efter! Please, please, please ..
Sen ikväll är det äntligen dags för första premiären av våra cabaréer, ska bli så himla kul att se vad vi åstadkommit efter dessa veckor. Eller ja, det är grupp 1 nu, som jag inte är med i. Men nästa vecka är det vår tur, då är det vår tur att repa från 08.00-20.00. Börjar faktiskt blir lite nervöst, men det ska bli kul!


Dag 29 - en låt från din barndom.

Tror de flesta som är födda på 90-talet dansade och sjöng till den här låten när de var små. Vem kan ha missat "Barbie Girl" med Aqua.

1 dag kvar till premiären.

Åh, så typiskt! Det har blåst hela dagen och jag har sett fram emot kvällen, för jag tänkte att det skulle vara jättemysigt att springa en runda, med musik i hörlurarna när vinden ligger på. Men nu blåser det inte alls mycket, sån otur. Är dessutom inte alls sugen på att springa längre då jag laddade ner ny musik innan men såg nu att allt var avbrutet. 
Så ikväll kör jag på en kväll hemma i lägenheten. Kan ta den där promenaden imorgon, har nämligen sovmorgon då. Det blir super! 
Imorgon har jag även matteprov, vi läser matte B, så hur det kommer gå vet jag inte. Men däremot vet jag att mattelektionen i måndags gav väldigt mycket, det är endast binära tal som jag inte riktigt har fått grepp om. Får ta en titt på det ikväll också.
Ska även träffa mamma imorgon, i Kalmar. Behöver handla lite till cabarét som är nästa vecka. Usch, det är bara en vecka kvar, jag känner hur nervositeten börjar ta sig fram. Och på tal om cabaré så har grupp 1 premiär imorgon kväll och på lördag kväll, jag och Lina ska gå båda dagarna. Ska bli riktigt kul!

Dag 28 - en låt som får dig att känna dig skyldig.

Alltså "skyldig" .. förstår inte riktigt hur jag ska tolka denna. Men om jag ska tolka den på mitt sätt, så tänker jag såhär: Jag har så många att tacka, för alla möjliga saker. Så när jag hör den här låten, som jag älskat från första stund jag hörde den, känner jag mig skyldig. Jag är skyldig en hel del TACK.

PLEASE, GIVE ME A JOB SOMEONE!

Sneak peek at Stage4yous cabaré.



Vaniljbullar med marsánkräm.

Hej alla ni!
Grupp nummer 1 har premiär med sin cabaré på fredag och jag säger då det, det kommer bli en riktigt bra show. De har haft genrep hela veckan och de är så duktiga. Lägger upp lite bilder och en film i nästa inlägg, så håll utkik!
Idag bakade jag igen, fast den är gången bakade jag vaniljbullar med marsánkräm i, gud så goda dem blev! Men känner att det har blivit alldeles för mycket bulldeg de är två dagarna, så om en stund ska jag ut och röra på mig lite.
Ikväll ska jag titta på "Evan den allsmäktige" som går på kanal8 tror jag det var. Nu vet ni det!
Ha en bra kväll, puss&pannkaka!

Dag 27 - en låt som du önskar att du kunde spela.

Hehe .. good luck with this one!

Kanelbullens dag.

Jag hoppas ni inte missat att det är kanelbullens dag idag.
Själv har jag nyss bakat lite hemmagjorda kanelbullar, ska bli spännande att få känna hur det smakar. Hade lite otur innan när jag skulle handla ingredienser, jag köpte allt utom .. kanel. Kan vara rätt bra att ha kanel om man ska göra kanelbullar, hehe. Mina ska i alla fall ut ur ugnen om 5 minuter och jag tror jag ska gå och överraska min vän med en kanelbulle. Hur mysigt låter inte det? Mums!

Vila i frid. ღ


Lägger en extra tanke på mina vänners mamma som gått bort.
Styrkekramar till er allihop!

Dag 26 - en låt som du kan spela på ett instrument.

Det här var den första låten jag spelade inför skolan på högstadiet, memories.

Joggingtur i Torsås.

Godkväll alla ni!
Alldeles strax ska jag ge mig ut på en joggingtur, behövligt må jag säga. När jag kommer hem ska jag ta en dusch och sedan sätta mig framför tv:n för att titta på "Pengarna på bordet".
När det är klart ska jag se om min tvätt har torkat nere i källaren och har den det tar jag med den upp till mig, fast det gör jag nog i alla fall.
Kom på att jag måste skriva ner något att berätta tills imorgon på svenskan, men jag har börjat på den och det tar förmodligen inte så lång tid att skriva klart den. Nu drar jag, see ya!

Redo för en joggingtur i Torsås.

Off to Stage4you for one hour of math.


Todays facelook.

Börja vid 13:00, vakna vid 08:00.

Inte okej att vakna så tidigt när jag börjar så sent. Men jag har i alla fall slängt i mig frukost nu. Hade tänkt gå ut och gå en runda idag på morgonen, men vädret ser inte så lockande ut. Så jag ska nog gå ner och tvätta lite, var ska jag annars göra av tiden? 
Har bara en lektion idag, egentligen ingen alls. Den här veckan har grupp 1 premiär för deras cabaré, så då repar de hela veckan. Nästa vecka då vi har premiär repar vi hela veckan. Vi har alltså inga lektioner på Stage-sidan idag och egentligen skulle vi vara lediga då vi inte har vanliga lektioner på måndagar. Men vi har matte-prov på fredag, så då ska vi gå igenom lite om det idag. Helt okej då man bor nära skolan. Vi hörs sen!


Hur söt?!

Dag 25 - en låt som får dig att skratta.

Det gick inte "bädda in" det här videoklippet, så klicka på länken! :)

http://www.youtube.com/watch?v=2O0k7e5ApFU

Back in Torsås for another week of music production.

God kväll alla fina läsare! :)
Har nyss slängt i mig en pan-pizza efter en lång biltur. Vi åkte förbi min moster för att lämna lite saker, så det blev en längre resa än den vi brukar åka. För att de andra inte skulle komma hem sent så åkte de direkt hem igen.
Idag på morgonen var jag och lyssnade på Jessika och Viktoria när de sjöng i kyrkan. Som de flesta av er vet hade jag och Viktoria en duo tillsammans och vi var lite överallt och spelade, men eftersom jag flyttat har nu Jessika efterträdit mig. Men hon är godkänd, haha! 
Just nu är det "One Three Hill" på tv:n, mysig serie. Har tänkt att jag ska ge mig på och baka lite nu, hittade ett recept på en av mina favorit-bloggar och känner att jag måste pröva. Vi får se hur det blir. Tjingeling!

Dag 24 - en låt som du vill ska spelas på din begravning.

Cravings autumn of 2011.

Fuck summer. I'm ready for hoodies and cold nights.

Mysig dag igår med mysigt folk.

Hade en helt underbart bra dag igår!
Träffade alla möjliga människor som jag inte sett på ett bra tag, hur trevligt som helst. Jag, Julia och Malmvärn gick även till vår gamla skola och hälsade på. Jag och Malmvärn gick i samma klass, så när vi träffade vår gamla klassföreståndare Ingemar blev han jätteglad, ville kramas och prata om hur vi har det. Världens bästa lärare, utan tvekan!
Sen träffade vi andra lärare också men de var inte lika glada att se oss som Ingemar var, haha. Vi träffade även vänner som fortfarande går där såklart. En sak som var väldigt synd var att vår tyska/engelska-lärare hade sin absolut sista dag idag innan hon gick i pension och vi hann inte träffa henne innan hon gick. Lite synd faktiskt!
När vi hälsat på alla gick jag och Malmvärn till torget och satte oss. Vi tog en glass och pratade om livet, jättetrevligt. Sen kom Kajsa och strax därpå Frida och Emmelie. Där satt vi ett tag och bara pratade, bl.a. om högstadie-minnen.
När jag kramat ihjäl alla och myst färdigt med dem (haha) var det bara jag och Kajsa kvar. Vi åt pizza och gich igenom stan en runda. Därefter gick vi hem till henne och då kom även Andrea till oss. Dock kunde jag inte stanna länge då jag lovat familjen för lite fredagsmys, annars hade jag hängt med dem på fest hos Kevin. Men så blev det inte!


Min fina, fina vän Frida.

Dag 23 - en låt som du vill ska spelas på ditt bröllop.