Todays look, inomhus, för att det är så extreeeemt kallt.

Hemkommen från en mysig fika i stan, läser nu Fifty Shades.

Godkväll! 
 
Idag var jag inne i Kalmar och tog en fika med Julia, det var mysigt. Senast jag träffade henne var vid Eksjö Stadsfest, så det var trevligt att få träffa henne och prata minnen och framtidsplaner. 
 
Nu borde jag egentligen plugga, men jag har ingen ork till det, så jag har planerat att ta igen allting i helgen istället. Ska nog läsa ur "Fifty Shades Darker" nu, riktigt bra bok. Läste ut "Fifty Shades of Grey" nyligen och jag älskar böckerna. Har även "Fifty Shades Freed" som jag ska läsa efter att jag läst klart den jag läser nu. Kan verkligen rekommendera boken till fler, så .. läs den! 

"Laters, baby!"

Raggarparty i Raggarkåken och en julpyntat lägenhet.

Och där har ännu en vecka gått sen sist. Uppdateringen blir nog inte bättre än såhär, you guys. Återigen försöker jag nu förbättra mig, vi får se hur det går den här gången. 
 
Så, vad har hänt under veckans gång? Inte mycket alls, så ni har inte missat nånting. Eller i helgen var jag hemma hos föräldrarna och brorsan spelade på ett raggarparty i Raggarkåken, så jag och min moster åkte dit en sväng. Det var faktiskt riktigt trevligt, dem kan de där raggarna
 
Lägenheten min är nu julpyntad och fin, jättemysigt verkligen. Har ju inte världens bästa kamera, men hade jag haft det hade ni fått bilder för att se hur mysigt det verkligen är. Köpte två chokladkalendrar igår, och även de hänger så fint på väggen. (Nej, man blir inte för gammal för en chokladkalendern.) 
Och på tal om kalendrar .. på lördag börjar julkalendern. Är ni laddade? Jag taggar till tusen då jag älskar "Mysteriet på Greveholm", hoppas bara att de har gjort den riktigt bra. 
 
 

When you need to smile, but you can't afford it. Go on and point it out, I'm gonna steal it.

Håller på med jazz/blues och låten "Route 66" hela dagen.

Goddag! :) 
 
Sitter i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja, vilket den gör vid ett, så jag passar på att slänga in ett snabbt inlägg här nu när jag har tid. 
 
Idag har vi bara musik hela dagen. Tidigare idag var vi uppe hos vår sång-pedagog och övade på att improvisera lite blues, för det är jazz/blues vi håller på med just nu. Jag och två till i min klass ska sjunga på "Route 66", det kommer bli hur bra som helst tror jag. Vi har riktigt duktiga musiker som spelar till dessutom! Så vid ett ska vi repa ihop låten med hela bandet, wiie. 
 
Nu ska jag nog hänga lite på tumblr eller göra något annat kul, vi hörs senare! Puss.
 
Saknar min gosebjörn, får träffa honom på fredag. Och Stina såklart!

Åh, den här tröjan hade passat mig som handen i handsken.

Myser med en kopp te en fredagskväll som denna.

Hej mina fina, trogna läsare! 
 
Det har nästan gått två veckor sen sist, men ena veckan hade jag höstlov och spenderade ledigheten med att umgås med släkt och vänner. Och andra veckan uppstod det en massa kaos i klassen som gjorde att jag stängde av världen runt omkring. Men nu är jag tillbaka! 
 
Just nu sitter jag och tittar på X-Factor i min ensamhet. Egentligen så brukar jag inte titta på det programmet, men Olly Murs är med ikväll och då kände jag för att titta. Åker inte hem i helgen då vi har rep inför jul-konserterna imorgon, så jag är kvar i min lägenhet i Torsås. Vi hade första repet igår och jag var på ett så bra humör efteråt, julen gör mig glad. :') Ha en bra fredagskväll!
 
 

Åh, titta vad bror min kom hem med!

Förmiddagen har bestått av städning, mestadels på mitt rum. Egentligen var väl tanken att jag skulle städat mer i huset, men äh .. pappa skötte den delen istället.
Nu sitter jag och väntar på att Marika ska dyka upp, hon borde komma snart. Men alldeles nyss dök min bror upp och han hade med sig munkar! Gud så gott, vilken överraskning dessutom! Omnom.
 

Skräckfilm med RuttButt - 'Dead Silence' stod på programmet.

Klart att Sixten också ska vara med på kort, sötast på bilden ju.