Åh, titta vad bror min kom hem med!

Förmiddagen har bestått av städning, mestadels på mitt rum. Egentligen var väl tanken att jag skulle städat mer i huset, men äh .. pappa skötte den delen istället.
Nu sitter jag och väntar på att Marika ska dyka upp, hon borde komma snart. Men alldeles nyss dök min bror upp och han hade med sig munkar! Gud så gott, vilken överraskning dessutom! Omnom.
 
Kommentarer
Postat av: Nisse

Segis, where have you been? :O ;)

Svar: Överallt och ingenstans, haha. Har knappt suttit vid bloggen, därför har jag inte heller sett att du kommenterat .. :o Sorry! (a)
Hannah Wickstrand

2012-11-12 @ 09:53:57
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Sv: tack sötis! Jag gillar enkelt men snyggt :)

2012-11-15 @ 08:43:30
URL: http://Dolliblond.blogg.se
Postat av: Nisse

Haha, jag har märkt detta! ;) Med det är okej, du är sötast ändå :D

2012-11-16 @ 02:47:23
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

På min kommentarsida var din kommentar bruten vid "överallt och ingenstans,..." Och jag trodde det var allt du hade skrivit xD trodde du var AARRRGGG, det fick det att se ut så ;)

Nog bara min hjärna som spelar spratt med mig nu när jag är uppe såhär mitt i natten ;) . Men faktiskt saknat att pladdra med dig ;(

Svar: Hahah va? Fick du inte hela min kommentar? :( Jag har saknat att pladdra med dig meeeeed. :D
Hannah Wickstrand

2012-11-16 @ 03:08:58
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Jojo, när jag klickade in här på din blogg så såg jag hela :O. Men du vet på kommentarssidan när man loggar in på sin egen blogg, så om jag har skrivit till dig, så står det ju bara ett par ord, sedan "... läs resten av svaret på "också namnet på inlägget här"". Och vid detta tillfället så bröt den ditt svar precis vid "överallt ocn ingenstans,...", och det fick det att se ut som att du var urbota förbannad på mig ;) Liksom, hade inte hört från dig på längelängelänge, sen trodde jag att jag fick ett kort svar på tre ord som dessutom avslutades med tre punkter :O Fast när jag klickade hit såg jag ju att du hade skrivit mer och insåg att du inte var ARG på mig! ;D

Men, bara för att få sista ordet, så har jag faktiskt saknat att pladdra med dig meeeeeer! ;) Så det så, och svarar du inte inom en kvart så betyder det att jag har rätt (Hehe, detta har jag så demoniskt planerat, därför jag skriver mitt i natten, så du inte hinner svara. Mohahah, jag älskar att ha rätt (6) ) :D

Svar: Hahahah, men .. jag skulle ju inte ha någon anledning till att vara arg på dig? :o
Den var elaaak! Har ju inte varit inne. :(
Hannah Wickstrand

2012-11-17 @ 03:04:13
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Och på tal om inget annat, nästan prick ett dygn mellan mina kommentarer där! 11-16 03:08 , 11-17 03:04 . Läskigt, innebär det att jag har en rutin när jag känner att det är bekvämast att skriva till dig? :O Får väl se imorgon natt! ;) Isf får du faktiskt justera om ditt schema efter min bekväm-skrivande-zon, tycker jag helt osjälvisk. (a)


... Nej, bara skojar, har inte blivit helt knäpp... Typ (a) Behövde bara skicka två inlägg för jag gjorde det senast, och annars blir det helt obalanserat! :D

2012-11-17 @ 03:06:16
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Hehe, nej det skulle du inte. :O Varför tror du att jag blev så överraskad? ;) Jag tänkte också så först, "AH MY GOD, jag har inte gjort något!!"... och sen insåg jag att nej.. det hade jag ju inte ;) och du var inte arg :O Bara min hjärna som spelade mindtricks med mig ;)

Den var inte elak, jag tyckte den var rätt klyftig, som jag skrev så var det ju därför jag ställde dessa krav mitt i natten, för att jag visste att du inte skulle hinnan och jag skulle få rätt. Var inte det megasmart? För att vara mig iaf? (a)

Svar: Hahah ja, din hjärna brukar ju inte vara den .. smartaste om man säger så. Tss. ;)
Just därför var det elakt, jag hade ingen chans ju. :( Vissa sover ju faktiskt om nätterna (oftast i alla fall).
Det var inte smart .. :( hahah.
Hannah Wickstrand

2012-11-18 @ 18:05:43
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

... WHAT? Antyder du att jag är puckad? ;) Var kommer dessa tankarna ifrån? helt obaserat! ;)

Jag är ju resurs av smarthet, ditt hav av intelligens liksom :O Och du påstår att jag har torkat ut ;o

Hade varit förolämpad om du inte varit så förbannat söt, damn you! ;D

Haha, men det var ju därför det var så smart, jag visste ju att jag skulle vinna. Inte elakt, du kunde gjort samma sak tidigare på kvällen, då hade jag varit rökt ju! (a) Och jo, jag försöker få dig att sluta med det och bli en nattuggla istället! ;)

Och jo, lite iaf. För att vara mig. Admit it! (a)

Svar: Hahah det sa jag inte, det var du som sa. ;) Ja, heeeeelt obaserat!
Så söt är jag inte. :o

Jag kan inte bli en nattuggla igen, funkar inte riktigt som jag ska om dagarna då. ;)
Nooooo!
Hannah Wickstrand

2012-11-18 @ 23:08:51
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Att påstå att min hjärna inte är den smartaste, är ju nästan samma sak som att antyda att jag är lite korkad, så mjo... det tycker jag allt att du sa! :O Och jag tycker du håller med lite väl mkt nu när jag säger det, så det låter misstänksamt mycket som att du är inne på samma spår! :O ;)

Skojar du eller? :o En gång tog jag kaffe, sådär mitt i natten, och tappade räkningen på hur mycket socker jag tagit i. Slutresultatet blev alldeles för sött kaffe, och trots att det var så sött så var det ändå inte ens nära dina nivåer (h). Med skillnaden då att människor inte kan bli FÖR söta, så du är bara sööööööööööööt. Jag önskar att någon funnits omkring och strött lite sötsocker över mig när jag föddes med, det verkar som att du fick min dos bl.a. Och hej, uppfann ett nytt ord, sötsocker! ;) (a)

Nej, det gör du ju iofs inte, men ur ett rent egoistiskt synfält från mitt håll så tycker jag ju att det är värt det liksom. För du funkar ju på min ände av dagen (vilket är natten, förvirrande much?) vilket är win för mig. Jag har ju faktiskt försökt på det här med dagtid och det är svårt. :(

Yeeeees! Du vet att du vill erkänna egentligen :o

Svar: Wah, nu har jag inte svarat på en veckaaaaa. :o Dålig stil att inte vara inne här på en hel vecka, jag som skulle bättre mig.
Hannah Wickstrand

2012-11-19 @ 13:52:57
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Ja, skäääääääms.... Hehe nejdå, saknat att få svar från dig, men jag förstår ju att du har mycket för dig om dagarna. :D

Men efter en såhär snart fem månaders pratande, så har jag snart lyckats övertyga dig att jag behöver någon annanstans att prata med dig också, mohahaha! :D

På tal om annat så har jag fått ett jättejobb på mina händer. :O
Min bil (eller ja, jag har inget körkort, men köpte bilen så att mamma och styvpappan skulle ha något att köra i när deras bil gick sönder) har gått sönder! >.< Topplockspackningen har förmodligen gått sönder, så snart ska lata jag (enligt dig då, jag är ju inte lat egentligen...) gräva upp motorn på den. Argh, jag som vill sova egentligen, knappt jag hinner få någon sömn innan det är dags att börja. Typ en och en halv vecka ju, en människa behöver mer sömn än så! D:

Svar: Hahah, du har ju min msn, fast är sällan inne där heller. (a)
Jag trodde du skrev att du hade fått jobb. :o
Sov först och .. lata dig sen. ;)
Hannah Wickstrand

2012-11-26 @ 20:10:48
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Jo, det vet jag att jag har och det är jag tacksam för. Men jag har inte lyckats hitta dig därinne sedan.... September? :o typ något sådant tror jag! :o

Haha, nejdå, isf hade jag fått ett jättejobb :o och det låter jättejobbigt ;) Inte för att jag är lat eller så.... ;)

Jag sov inatt (eller nej, men jag sov lite igår på dagen så jag kunde inte sova under nattnatten) och sen latade jag mig, så jo jag jobbar på det :o

Nej vänta, jag latade inte mig!! För mig som världens olataste person så betyder det att jag sprang typ ett maraton, det är så jag latar... (A)

Svar: Hahaha ne, är inte världens socialaste där längre. (a)
Tss, du skulle aldrig springa ett Marathon. :3
Hannah Wickstrand

2012-11-27 @ 10:49:55
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Nej, jag vet :( Jag tycker det är synd, bara för att inte jag får prata med dig så ofta! ;) Säkert synd om andra med, men just för tillfället är jag egoistisk och tycker allra mest synd om mig själv (a)

Heeej! :O Jag sprang faktiskt nästan två timmar och spelade fotboll i helgen. Det hade effekten att jag knappt kom ur sängen måndag morgon, men det är en helt annan historia.... ;)

Svar: Hahah! Jag är ingen rolig människa att skriva med, that's why. ;)
Pfft, betvivlar detta faktiskt!
Hannah Wickstrand

2012-11-28 @ 23:23:00
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Där hade du haft en poäng om du inte hade haft HELT FEL! :D Du är visst rolig att skriva med, annars hade jag väl inte klamrat mig kvar sålänge, som en jobbig ryggsäck? ;)

Heeeeeeeeej, var snäll! Det gjorde jag faktiskt :O Ofrivilligt bolltrillande kommande söndag också, skriver jag inget måndag, tisdag, onsdag så är det bara för att jag ligger på golvet och inte kan komma upp! (a)

Svar: Du tycker väl att tråkiga människor är roliga then. ;)
Pfft, jo visst. :3
Hannah Wickstrand

2012-11-29 @ 20:32:48
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Det kan jag inte påstå, tror inte min humor är "Haha... hahahaha... haaaaaHAHA.. åh gud vad tråkig du är, haha! tack jag behövde skratta!" .... ;) Så nej, antingen hittar du på att du är tråkig eller så inser du inte hur intressant du är egentligen. Oavsett så har jag förstås rätt ;) :D

Haha faktiskt, var snäll nu när jag för en gångs skull anstränger mig! Fast med det sagt vet jag inte om imorgon, har blivit förkyld igen, så får se om jag har feber eller inte imorgon. :D Sen nästa helg är det dags att riva Bettans motor, så fram mot söndag kväll kan jag nog beskriva med ljudeffekter hur en sönderfallande motor låter, efter att jag misslyckats med att sätta ihop henne rätt! ;)

Svar: Eller så .. är det du som är lättroad. ;) tss, den hade du inte tänkt på!
Wäh, jag har också gått och blivit förkyld. Typiskt. :(
Bettan, taha. :3
Hannah Wickstrand

2012-12-01 @ 23:29:00
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Joho, jag är oerhört svårroad! That´s right, svår road! Tough väg! Så nej, det är helt enkelt du som är så sjukt otroligt intressant människa! Acceptera det! ;)

Det var inte jag som smittade dig, lovar :O Även om jag vill påstå att du smittade mig tidigare i höstas, typ, och jag därför verkar misstänksam så var det absoluuuut inte jag! Har halstabletter du kan få dock, som plåster på... halsen? Nej, jag menar... äsch du vet!

Haha ja, första bilen hette Donna, andra bilen blev Bettan (var inte jag som döpte denna tekniskt sett, jag kom inte fram till något som liksom passade, så det fick bli Bettan). Vet inte varför mina bilar är honor, tekniskt sett så är jag lika socialt missanpassad oavsett kön, så det hade ju inte underlättat för min relation med bilen oavsett.. Känns bara rätt liksom.. ^o)

På tal om den tappra lilla Donna, så ska hon (efter att ha kämpat och viljat så mycket sedan 2008) nu snart gå till skrot. *snyft* Jag vet inte om det är hälsosamt att jag har döpt dem egentligen, jag skyller på att mina sociala fobier och därav brist på kontakt med människor irl, gör att det verkade bra att... döpa.. bilen... Nej, jag vet inte!

Och NEJ, jag sitter inte i garaget om nätterna och snackar med henne.

... Inte nu på vintern iaf, är ju kallt.

;)


Notera: delar av ovanstående text är ett skämt, välj själv vilka delar för att det ska passa dig bäst att fortsätta prata med mig och finna mig intressant, inte bara... "YOU SICK BASTARD!" :D

Svar: Hahah okej, jag är intressant!
Hm, äh, jag är frisk nu i alla fall, så det är lugnt. Jag behöver inte några halstabletter som plåster på halsen. ;)

Men man brukar ju säga "hon" till bilar, vet inte varför, men man gör det.
Stackars Donna. :(

Hahahah äh, inget fel med att .. tycka om sin bil ;)
Hannah Wickstrand

2012-12-06 @ 23:11:04
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Tack! Se allt blir lättare om du bara tar allt jag säger för sanning, alla vi två vet ju att jag har rätt, så rätt.... ;)

Vad skönt att höra! Jag har redan skickat halstablettsplåsterna till dig dock så... Du kan ju spara dem till nästa gång! :D

Jo visst gör man? Lite samma som med klockan, då frågar man ju också "klockan, vad är hon?". Vet inte hur det har blivit så, men vi får leva med det ;) Jo, och inte blev det bättre av att det ser mörkt ut för Bettan just nu också. Skruvat nästan 20 timmar på henne i helgen, men det är inte bra med henne än. Kommit fram till att topplockspackningen var dålig iaf, så en ny sådan ligger på plats så nu ska hon monteras ihop igen. Hade ont överallt i kroppen efter 20 timmar i ett kallt garage över två dagar och allmänt seg i huvudet så vilar ett par dagar från henne nu. S bara varit måttlig deppig senaste två dagarna , och besviken på mig själv. ;o

Svar: Åh, tackar så hjärtligt! De ska jag spara på. :D
Jaaa precis! Det bara .. är så helt enkelt. ;)
Aw, är hon inte bra? Du får ta hand om henne väl!
Hannah Wickstrand

2012-12-11 @ 11:54:01
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Och nej förstås ;) Blir ju automatiskt att man gillar något man ser efter och ser till att det fungerar/mår bra. Och jag har allt skruvat en hel del på både Bettan och Donna, så det är allt mina sockertoppar. Argh, skulle vara segt att behöva skrota båda inom ett par veckor.

2012-12-11 @ 11:55:42
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Först och främst, förlåt för det sena svaret! Har varit en riktigt jobbig tid, men mer om det så småningom!

Hehe så lite så, hade ett paket över (a).

Ibland får det helt enkelt vara enkelt ;)

Nej, det ser mörkt ut för Bettan. Var lite problem när vi tog sönder henne så vi får se hur det går, blir liten krångel med att få ihop henne.

Nej, varit tuffa dagar. Blev ofrivillig flytthjälp i lördags och blev lite sjuk, så insåg att jag måste ta tag i saker och få min astma uppkollad. Sen är där problemen med bilen som får mig att känna mig lagom misslyckad. Sen igårmorse hittade jag min minsta sköldpadda avliden i sin låda. Otrevlig överraskning, ett djur jag hoppades ha med mig 50-60 år in i framtiden blev bara en sisådär åtta månader. Så jag känner mig sådär alldeles lagom deppig idag, ska iväg och begrava honom närsomhelst.

2012-12-18 @ 10:46:49
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Var har du tagit vägen egentligen? :o

Svar: Jag har inte tagit vägen någonstans? :o Vart har du tagit vägen?
Hannah Wickstrand

2013-02-10 @ 04:32:11
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Haha :D. Jag har tagit vägen lite här och var :o . Neeej, jag har bara vart här, hemma! (H) Men jo, du tog vägen någonstans, se se se på mitt förra inlägg, you nevah replied! Alltså tog du vägen någonstans :D Du tog vägen av kartan, typ :o läskigt (a). Nåja, saknat att rabbla med dig, och dessutom god jul och gott nytt år så där fashionabelt sent (a) Skönt att du fortfarande är omkring, behöver ju vara säker på att du vet att jag fyller år om en sisådär tio dagar och jag kommer behöva mentalt stöd då, eftersom jag blir ÄNNU äldre! :O

Svar: Åh förlåt, måste ha missat när du senast skrev! Hahah god jul och gott nytt på dig med.
Vaaaa? Fyller du år? Hur mycket fyller du då, gamling? :D
Hannah Wickstrand

2013-02-12 @ 09:49:43
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Hehe, dåså :D Jag trodde bara att du inte varit här först, men jag har återvänt till min bloggsida lite då och då (tacksamt med att ha flikar till skillnad från början av milleniumskiftet, så den har mest legat öppen i ett fönster :o ) och började bli lite misstänksam för en vecka sen eller två. :D Så för någon dag sen tänkte jag att skit pommes frites, det är snart två månader sedan jag skrev D: , blev lite orolig att något hänt! ;) Plus att jag faktiskt saknade att tjabba med dig, bland annat för att övertyga dig om hur rätt jag har egentligen när det gäller.... ja, allt (a) . Men skönt att du är okej och att du är omkring, innan min saknad blev alldeles helt för stor! (a) ;)

Jag skickade en inslagen kram till dig i julklapp förresten, hoppas den kom fram så ingen på posten snodde den och packade upp den :@ eller att du glömde packa upp den, för isf är den nog gammal :o Är drygt fyra veckors bäst-före datum på kramar!

Haha, jo jag fyller år den 22:e. Blir... heeey, vänta lite! Inte frågar man väl en dam om hennes ålder! :o

Sisådär 11*2+1 ... kanske (a) :o Jag skriver min ålder så sällan nuförtiden så ibland glömmer jag faktiskt bort, typ, hur gammal jag är :D. För någon månad sen påstod min lillasyster att jag var 21, varav jag bekräftade, sen tänkte efter... tänkte... tänkte... och sen kom fram till att heeeey, jag är faktiskt 22! Så det vet jag nu, lagom till att det är dags att ändra ålder igen. Om jag frekvent det kommande året påstår att jag är 22 får du säga till mig!

Svar: Hahah ey, jag har rätt om det mesta. ;)
Jaså? :o Den fick jag aldrig. :/

Där ser man! Ska du fira födelsedagen med kalas och tårta då? :D Man blir aldrig för gammal för tårta, eller kalas.
Hannah Wickstrand

2013-02-12 @ 12:03:03
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

What the hallonmos? :o Står att du har svarat och på min kommentarssida kan jag se att du skrivit typ "Ey, jag har rätt..." och sen läs hela svaret på bloggen. Så jag gick hit och då finns inte det meddelandet eller svaret kvar :o inga av mina meddelande alls som jag skickat i februari faktiskt :o What´s going on?! :o Aaaaaaaah *springer runt i cirklar på rummet*

2013-02-13 @ 19:51:35
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Ehm.... Nu ser jag svaren, nevermind! ;)

2013-02-13 @ 19:52:06
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Jo, klart du har rätt om mycket. I aaaalla ämnen där du håller med mig. (a) .... ;)

Inte? :( Okej då, skickar en ny, håll koll på posten i veckan!

Nja, fyller år på en fredag, men blir nog mest bara med de inneboende i lägenheten då. Min storasyster fyller år i början på mars, så vi brukar slå ihop firandena så att släkten bara behöver åka till ett ställe. Får se hur det blir detta året dock, systern är ganska så väldigt gravid, så de planerna kan ju ändras om bebisen bestämmer sig för att det är dags att dyka upp. :D Och nej, för gammal blir man väl aldrig, jag är mest rädd att jag inte orkar ur sängen för att hämta tårta. ;)

Svar: Är du förvirrad, pojk? ;)
Aw, vad kul! :D Grattis till din syster!
Man orkar alltid gå ur sängen för tårta .. alltid. Får du inte tårta på sängen, till frukost, på morgonen? :3
Hannah Wickstrand

2013-02-13 @ 19:55:54
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Haha nej! Svaren var borta tills jag skrev ett till svar :O Stod att du hade svarat och så men svaren fanns inte att hitta någonstans! ;) Sen bara poff... Magi, där var de igen, just efter att jag hade gett upp jakten! ;) För en gångs skull var det inte jag som var förvirrad :o

Absolut :D Även om det nog tekniskt sett gör mig ännu äldre att jag blir morbror! :o

Hmm, gör man det? :o Haha nej, det kan jag inte påstå! ;) Dels så fyller jag år på en veckodag, så jag lär vara ensam hemma med lillasystern när jag vaknar, då de andra jobbar, och sen är jag faktiskt inte så jättemycket för frukost ;) Behöver vara vaken minst en timme eller så innan jag blir hungrig :o

Svar: Jag har varit både faster och moster i flera år nu och jag är inte så gammal, sååå det gör dig inte jättemycket äldre. ;)
Du fyller alltså år om lite mer än 3 timmar? :D
Lillasyster borde baka en tårta! :3
Hannah Wickstrand

2013-02-14 @ 14:13:24
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Neeeej, men det är ju annorlunda för att... för att... det är det :o ;) Dessutom är du ju begåvad med förmågan att du fortfarande ser ung ut, jag däremot, jag kommer istortsett undan med att få pensionärsförmåner i affärer utan att ens bli ifrågasatt :o Typ iaf (a)

Nejnejnej :o 22:e! En vecka! ;) Skräms inte så, jag är inte redo att acceptera att ännu ett år har passerat än ;)

Hehe hmm, det tycker du? :D Tror jag säkert hon hade gjort egentligen, hon är allt en snäll typ, vår släkt är inte sådär kända för att faktiskt få saker gjorda dock, så jag förväntar mig inget! ;) (A)

Svar: Hahah så farligt är det nog inte för dig heller. ;)
Jaha! Den 22:e, det är ju en hel vecka kvar .. jag som trodde det var idag. :3

Hahah okej! Hon gör säkert en tårta. :D
Hannah Wickstrand

2013-02-15 @ 10:06:33
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Det är så farligt :o Pensionärer reser sig upp för mig på tåg/buss för att de tycker att jag behöver platsen mer.... :o .... ;)

Usch nej, inte idag :O Jag är inte alls förberedd på det än, jag behöver verkligen mina sju dagar kvar i gubbstadiet innan jag blir pensionär! ;)

Haha JÖSSES! Jag läste vad jag skrev innan, när jag försökte hitta vilken dag jag skrivit att jag fyllde år (trodde jag hade skrivit fel, eftersom du frågade om det var idag (a) ). Då märkte jag att jag i förrförra svaret skrev "Dels så fyller jag år på en veckodag" .... Haha, no freaking shit Sherlock? (a) När skulle jag annars fylla år? :D Jag menade ju VARDAG! (a) :D

Hehe, det vet jag då inte! Jag har en känsla av att det innebär att jag får hjälpa till i tårtbaket, då den nog görs på fredagen isf och det innebär ju att jag får gå upp tidigare än vad jag behöver annars så.... ;) (a)

Svar: Hahahah reagerade inte ens på att det stod veckodag. (a)
Du får ge din syster instruktioner så att hon klarar det själv. :3
Nu är det mindre än två timmar tills du fyller. :DDD
Hannah Wickstrand

2013-02-15 @ 12:22:41
URL: http://kaffenisse.blogg.se/
Postat av: Nisse

Haha, inte jag heller, var först när jag läste det igen som jag såg att något inte såg rätt ut.... Var tvungen att googla det, för att dubbelkolla så inte termen egentligen var veckodag men jag missat något, innan jag dumförklarade mig själv. Dubbel dumförklaring liksom om jag dumförklarar mig och har fel. ;) Fyller du år på en veckodag? (a) :D

Jo, för jag är ju så bra på att baka.... ;o Men jag får en lugn förmiddag och eftermiddag iaf, systern och mamma ska iväg till andra syster och hjälpa henne lite. Skulle väl tekniskt sett med, men eftersom jag varit sjuk och hon har djur lex monumentalt så kändes det inte som en bra idé. Vill inte spendera kvällen på sjukhus helst. ;) Så tror inte det blir någon tårta för att vara ärlig, :o

Och, hosthost, det är faktiskt åtta timmar sen jag började fylla år.... (a) :D Och jag har inte kommit ur sängen än, aj min kropp. :( ;)

2013-02-22 @ 07:56:14
URL: http://kaffenisse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback