Ja, ibland är inte jag den smartaste personen direkt.

Har hållt igång träningen jättebra den här vecka, trots att jag varit påväg att bli sjuk. Och det har nu satt sina spår, just nu sitter jag här och är dunderförkyld. Under träning ikväll så kände jag efter halva passet att jag bara ville lägga mig ner och dö. Inte riktigt, men ni fattar, jag var helt slut och kunde knappt lyfta mina armar.
Och passande nog ska pappa stänga av Ölandsbron ikväll, så då åker han förbi här och hämtar upp mig. Jag åker alltså hem ikväll. Det var det jag ville säga, tjingeling!

You can't expect me to be fine. I don't expect you to care.

Hur ser ni på det här med djurtestat smink?

Usch, just nu känner jag mig jättehemsk. Det här med djurtestat smink, man tänker inte alls ofta på det. Det var först nu när jag såg två bilder som berörde mig väldigt mycket som jag tänkte till. Stackars djur. Och jag kallar mig själv för djurvän?

Sitter och läser på en lista om smink-produkter som har blivit godkända och uppskrivna på en lista över smink som inte har testats på djur. Jag kan ju säga att jag tänker slänga en hel del utav det smink jag äger nu. Onödigt kan ni tänka, men jag tycker så otroligt synd om dessa djur. Och jag blir arg på mig själv för att jag inte har tänkt på det innan. Sånt här vet man ju!

Min favorit foundation, Dream Matte Mousse, från Maybelline New York kommer jag inte att använda mer. Jag tänker använda upp det jag har kvar, men sen tänker jag inte lägga mer pengar på den. Jag tänker från och med nu bara köpa smink som jag vet inte har djurtestats.




Stackars djur. Smink som inte har djurtestats hittar ni HÄR.

Anders Bagge besökte Stage4you idag.

Nyss hemkommen från ett riktigt skönt friskis och svettis-pass. Vi var inte så många idag, men det är nästan lite skönt när det inte är för många. Efteråt fick jag skjuts hem av fina Ida. Så när jag har skrivit klart det här inlägget ska jag hoppa in i duschen.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Råkade försova mig då mobilen hade dött mitt i natten, vilket orsakade så att mobilen inte ringde. Men jag förklarade mig för Martin, idrottsläraren och det var okej.

Det var audition idag för de blivande ettorna, så jag och Lisa smög upp på kontoret för att titta på dem, haha. Till vår förvåning så stod då Anders Bagge där, stackars ettor. Hade det där varit för ett år sedan hade jag blivit dubbelt så nervös än vad jag var. Tyvär snackade jag inte nånting med honom, då det kändes dumt att tränga sig in bland folkmassan. Men han kommer nog dit fler gånger och då hoppas jag få en liten pratstund med honom, snubben är asball ju! Men nu ska jag duscha.

Nick Howard - Falling For You (Hannah Wickstrand) cover.

Ja, jag skulle spela in en ny cover innan.
Jag blev jättenöjd med den, men sen inser jag att videon har valt att stanna och lämna efter sig fula stillbilder på mig när jag sjunger. Men då jag är på bra humör och då jag blev nöjd med covern annars så lägger jag upp den ändå. Ni behöver ju inte titta på "videon", ni kan ju bara lyssna. :)
-

Hey, I just met you, and this is crazy. But here's my number, so call me maybe.

Sitter på golvet i min lägenhet och bara njuter av att det finns så mycket bra musik. Just nu spelas "Call Me Maybe", en cover av Alex Goot, Dave Days och Chad Sugg, därav rubriken.
En dag ska jag också kunna skriva hit-låtar, wah. Vill också bli känd och uppskattad för det jag gör, meeen det händer väl inte än på ett tag. Så jag fortsätter mitt drömmande, men drömma får man.
Nu bytte spellistan till "Bleed" av Hot Chelle Rae, mehe.
Fick föresten sommarjobbet på Källa Glassgård, fick äntligen kontakt med dem idag och de såg gärna att jag jobbade där i sommar. Wohoo, äntligen! Så i sommar får alla komma dit och köpa glass.
Nae, nu ska jag fortsätta att lyssna på musiiiiiiik. Och kanske ta någon macka eller ett äpple. Puss!

Min dröm är att en dag kunna skriva en låt som denna.

Idag är däremot inte min dag.

Halvligger i min säng och väntar på att de ska ringa om sommarjobb. Varför ringer de inte?! Har dessutom jätteont i min hals och jag har ingen aning om varför. Lite magsmärtor på det med. Just nu i denna stund äger livet, eller? Nej, inte precis.

Bilden togs häromdagen, men den stämmer lika bra in nu.

Idag har varit en trevlig dag. Idag har varit en bra dag.

Hej mitt i natten!
Jag trooor att Pege och Marie, de jag var hos i Färjestaden idag tyckte om mig, så nu hoppas jag bara på att de vill ha mig i sommar. De skulle mejla mig idag och meddela, men det kändes bra så .. får hoppas på det bästa! Hela dagen har varit kanon idag, alla har varit så trevliga.
  • Trevliga busschaufförer. Tummen upp!
  • Trevlig kassörska på konsum i Färjestaden, hon tyckte om min klänning jättemycket och blev helt till sig när jag sa att jag köpt den på Kappahl för drygt en vecka sen. Hennes reaktion var "Åh, då finns den kvar ju!", då hon sa att hon letat efter en röd/vit-prickig hur länge som helst.
  • Pege och Marie, de jag skulle besöka, hur trevliga som helst.
  • Killen bakom mig i kön till bussen från Färjestaden till Kalmar. Mitt kort ville inte fungera, chauffören trodde inte på mig när jag sa att jag hade fyllt på det tidigare idag, så den där killen försökte övertala chauffören att låta mig åka med ändå för att han haft samma problem.
  • Och såklart Lisaaaa, som jag varit med ikväll. Vi åt N'n'N, lyssnade på musik och pratade, vilket var ett tag sen. Följde nyss henne knappt halvvägs hem, eftersom det är mörkt ute, hehe. Fast sen när vi skiljdes åt så pratade vi i telefon istället tills båda var hemma.
Men nu ska jag sova, så vi hörs! Godnatt! :)

Nu åker jag till Öland och Färjestaden, hörs ikväll!

Låt mig somna i dina armar och vakna där varje dag. Trampa snett och säga fel, men ändå ha dig kvar.

God morgon! :)
Tittade ni på melodifestivalen igår? Om ni gjorde det, visst vann rätt bidrag? Det var så många bra men Ebba och Anton var verkligen värdiga vinnare. Rubriken är tagen ifrån deras refräng.
Efteråt blev det fest och jag gick en stund, men sen drog jag hem för att inte vara allt för trött idag. Som jag nämn tidigare, så ska jag till Färjestaden och försöka kirra mig ett sommarjobb. Men nu ska jag äta lite frukost och göra mig iordning, bussen går vid ett. Tjingeling! :)

Inspiration and motivation.

Helg! Missa inte melodifestivalen ikväll.

Goddag mina läsare där ute!

Har slutat för dagen och nu vankas det helg. Sitter här och lyssnar på musik, just nu spelas världens bästa cover på "Time After Time" av Quietdrive. Ikväll kommer det lyssnas på ännu mer musik, Stage4you's egna melodifestival som jag hoppas ni kommer och kollar på, annars vet ni vad ni ska göra - se livestreamingen. Länkar dit finner ni i förra inlägget.
Vid 4-tiden kommer Lisa och Heidi hit, tror jag i alla fall, och då ska vi göra oss iordning. Efteråt blir det förmodligen, som alltid, fest, får se om jag går den här gången eller inte. Har inte gått på hur länge som helst, så vi får se. Imorgon ska jag ju till Färjestaden för att försöka kirra ett sommarjobb, hoppas jag sköter mig för jag behöver verkligen det här.
Nu måste jag städa lite, vi hörs! :)

       
Ska man börja med fjortizbrillzen igen, eller? HAHAH.

Missa inte Stage4you's Melodifestival imorgon kl 19:00.

Så .. talet idag blev inte alls bra. För det första gick det inte skriva ut dokumenten ifrån min mail, så jag fick springa hem och hämta datorn istället. När jag väl skulle prata så blev det väldigt flummigt, men det verkar som i alla fall att de tyckte det var intressant och .. underhållande. Jag pratade nämligen om min relation till mina katter och visade då att de hade en egen facebook-sida, ehe. Nåja, en dag ska väl jag också klara av att hålla tal utan några som helst problem. Wäh.

Tränade en kort stund idag, blev bara 40 minuter då det var öppet hus på Stage. Tjuvkikade på Melodifestivalen som äger rum imorgon kl 19:00 och det är så mycket bra bidrag. Det kommer utan tvekan bli en tuff tävling imorgon, kom dit vettja, och om du inte kan så tycker jag att du ska titta på antingen Stage4you's eller Vision4you's hemsida där det kommer att live-streamas.
Nu ska jag sova för att få sova länge eftersom att vi har sovmorgon imorgon. Godnatt! :)

När rapport är slut drar jag ut på en joggingtur.

Taggar ju äntligen till Tjejmilen igen, jag och mamma skippade det förra året. Men nu är det dags att damma av löparskorna och träna upp konditionen. Får bli en lite kortare runda idag, då jag behöver öva på mitt tal inför nationella i svenska imorgon. Vill verkligen inte göra det, men jag måste ju. *suck*

"Jag har handlat för mitt folk och min kulturs bästa. Därför anser jag att jag ska bli frikänd." - Breivik.

Följer ni rättegången angående Anders Behring Breivik och massakern i Norge förra sommaren?
Det gör jag, trots att jag blir arg över allt han säger. "Jag har genomfört det mest sofistikerade och spektakulära attentatet sedan andra världskriget", säger han. Han har även sagt att han skulle kunna göra om det och han ångrar sig inte ett dugg.

Jag minns när det här kom på nyheterna för första gången. Det var i somras, det var fint väder och det var på ett födelsedagsfirande hos min kusin. Vi satte oss ner för att titta på någon film på tv tror jag, och helt plötsligt blev det nyheter och det kändes som att hela världen hade rasat samman. Det var sådant hysteri och sån kaos. Mina vänner från Norge bad och hoppades på att just deras vänner inte hade mist livet på Utöya, tyvär hade en av dem gjort det. En oskyldig tjej, och så många andra, miste livet för att någon som trodde han gjorde världen en tjänst.

Men enligt Breivik så har inte han fått berätta sin historia, och han begär inte heller att alla ska förstå varför, men i rättegången säger han "Jag framstår ju som sinnessjuk" och skrattar. Ja, det är väl inte så konstigt? Men det som gör mig mest arg är nog när han säger "Folk som kallar mig ondskefull har inte insett skillnaden mellan brutalitet och ondska". Dock kan jag inte förklara vad det är som gör mig så arg, för man kan aldrig förklara känslor tillräckligt bra så att andra ska förstå. Men .. det gör mig arg, helt klart.

Personligen förstår jag inte hur man kan ta en annan människas liv, och så unga liv dessutom. De hade hela framtiden framför sig och allt bara försvann helt utan förvarning. Och de andra som överlevde får ju leva med det här och bära med sig det hela livet. De kommer alltid ha en bild i huvudet av hur deras vänner sköts ihjäl, stackare. Jag lider med anhöriga och hoppas att Breivik får det straff han förtjänar.

Tillbaka i Torsås efter en veckas påsklov.

Back in Torsås again. Mamma och jag åkte ner tidigt idag på morgonen, anledningen till att hon följde med var för att jag hade utvecklingssamtal idag och det gick bra. Inga sena ankomster och som vanligt kan jag alltid förbättra på mina betyg, inget nytt med andra ord.
På lördag ska jag till Färjestaden för att se om jag kan knycka till mig ett jobb till sommaren. Men just nu ska jag stänga av datorn och titta klart på "Livet Går Vidare" med Heidi. Puss!

Inatt, 02:20, för hundra år sedan, sjönk Titanic.

Titanic är nog den mest sorgliga filmen som någonsin har gjorts. Jag älskar filmen och den har alltid stått högt upp på min favorit-lista bland filmer. 1912 var det året Titanic sjönk, 100 år sedan.
Historien kring det här har alltid intresserat mig. I vintras satt jag till och med och sökte upp alla överlevande och vilka som var svenskar, osv. För mig, var det jätteintressant. En dröm jag haft sen jag var liten är att få åka ner och se vraket, en extremt läskig dröm då jag skulle få panik så långt under vattnet. Men drömma får man. Ja usch, Titanic in my 

"Tänk att du köpte så fula glasögon, haha." - Tack mammi! ♡

Så här ser jag ut en vanlig lördagskväll som denna, då det inte är något på TV
så man får sitta vid twitter, youtube, facebook, tumblr och bloggen istället.

Paranormal Activity 3 - discover how the activity began.

Igår var det min systers sista fredag i Sverige, hon ska iväg till Turkiet i ett halvår och jobba. Hon hade därför bjudit hem några vänner hit. Vi åt tacopaj, tittade på "Paranormal activity 3" och spelade efter det lite spel för att glömma bort filmen, haha.
Direkt efter filmen så skulle jag gå på toaletten, och paranoid som jag var, slängde jag upp dörren när jag skulle gå ut. Självklart står då mamma där och skrämmer livet ur mig. De andra, som satt nere i källaren, hörde när jag gav ifrån mig världens skrik från övervåningen. Inte konstigt, jag blev ju livrädd?! Nae, nu ska jag baka något, chokladmuffins tror jag! :)

NEW IN FROM KAPPAHL:

Igår var jag och mamma i Jönköping för att se om det fanns något i klädväg att köpa. Hittade massor med fina klänningar överallt, men de flesta passade inte alls över bysten, så jag fick helt enkelt hänga tillbaka dem. Sist gick vi till Kappahl och där hittade jag två klänningar som jag föll för direkt, som satt perfekt.
Det var däremot lite surt att jag hittade dem igår, för dagen innan, i torsdags, så var det 30% på allt i hela butiken för klubbmedlemmar. Vi kunde alltså fått kläderna jättebilligt om vi åkt en dag tidigare. Mamma hann i alla fall köpa en röd trenchcoat till både mig och till henne själv.

Galet hur bra denna man, Ed Sheeran, är.

Har börjat lyssna på Ed Sheeran väldigt mycket, förstår inte varför jag inte hört så mycket av honom innan. Jag älskar i alla fall både hans låtar och hans röst hur mycket som helst. Han har hur grymma låtar som helst, men det är något med den här låten som är sååå bra. 

Like you said, it's time for something new. I'm gonna make these shoes, take me far away from you. ♡

Ibland är rubriker bara för svårt. Godnatt på er!

God kväll! :)

Just nu ligger förmodligen många utav er och sover, men inte jag. Jag har blivit en liten nattuggla igen. Har nyss suttit alldeles för länge vid tumblr och då och då sneglat på en film som går på TV:n.
Annars har jag inte gjort så mycket idag, jag gick iväg till ungdomssamlingen en sväng, vi tittade på "Jumanji" och fikade. När det var slut spelade jag ett par låtar för de äldre damernas syförening, fick en slant som jag tacksamt tog emot.
Imorgon ska jag träffa Frida, som jag längtat efter att få träffa henne. Kan ju sällan träffa mina kompisar här hemma för att vi inte har lov samtidigt, men när det går får man passa på. Godnatt!

Gör ingenting om dagarna och därav inte så mycket bloggande.

Kommer ingen vart här på bloggen .. står helt still just nu.
Måste hitta någon ny "30 days"-lista eller något annat som jag i alla fall kan hålla denna blogg lite mer uppdaterad med. Anledningen till att jag inte bloggar så mycket är för att det är påsklov, jag har egentligen all tid i världen att blogga, men eftersom att det är lov så gör jag ingenting om dagarna - därav ingenting att skriva om här heller.

Helgen har bestått av en massa påskmat och påskgodis, så nu räcker det för iår.
Imorgon kommer Marika hit, kommer bli kuuuul. Just nu sitter jag och tittar på "Alvin och gänget 2", men känner hur jag blir tröttare och tröttare. Så får se om jag ser klart filmen idag, kommer hur som helst titta på i alla fall ett avsnitt av O.C innan jag går och lägger mig, så än ska jag inte sova. Men jag säger godnatt i alla fall .. GODNATT! :)

Spexfoto-outfit till 9:ans spexfoto.

Know what hurts? When the people who used to mean the world to you don't even want to be a part of you world anymore.

Idag för ett år sedan.
Har alldeles för mycket fritid, hänger för mycket på tumblr om kvällarna.

Då var det återigen påsk. - GLAD PÅSK! :)

Glad påsk på er! :)

Idag ska det ätas påskmiddag hos mormor med kusinerna. Igår satt jag och funderade på om jag ens hade med mig något gult hem att ha på mig, som tur var hade jag det. En av mina nya klänningar är en kombination av gult och oranget, hehe. Ja, det måste vara gult när det är påsk.
Hela huset har blivit invaderat av kycklingar. De är överallt, på klockorna, på tv:n, på borden, på väggarna .. låter helknäppt och överdrivet tänker ni, men nej, ska det pyntas så ska det pyntas rejält.
Nu ska jag göra mig lite frukost! :)

UPDATE:
Nae, inte hade jag någon gul klänning med mig hem inte. :( åh.

Jag, min syster och mina kusiner en skärtorsdag för många år sedan. Ser ni mig? ;)

Skärtorsdagen - tror ni det kommer några påskkärringar?

Hello fellas!
Igår hämtade min bror och min kusin mig, när vi kom hem firade vi vår ungdomsledare som fyllde år. Vi gjorde värsta sockerbomben till tårta. Tårtan innehöll ALLT sött som går att hitta. Efteråt träffade jag Rebecca, vi gick en runda och pratade lite eftersom att det var så längesen sist.
Idag har jag hunnit med att hälsa på mormor, mycket mer har jag inte gjort. När jag kom hem igen så var O.C på tv och jag kunde inte låta bli, utan jag satte mig ner och nu sitter jag och tittar på det. Så bra! Helt klart världens bästa serie.
Lovade mamma att städa idag, så jag antar att jag får sätta igång när O.C är slut. Får även se om det kommer förbi några påskkärringar och tigger godis. Förstår inte varför det knappt är några som gör det längre, jag själv älskade det när jag var liten .. haha. Nåja, vi hörs! :)

Skrivit klart två arbeten, one more to go.

Har nu skrivit klart miljöfrågorna och har skrivit en insändare till svenskan som jag blev riktigt nöjd med. Läste upp den för mamma och hon frågade om det ens var jag som skrivit den.
Nu har jag ett arbete kvar, frågor om kroppen, det borde inte vara så svårt och det var därför jag sparade den till sist. När jag skrivit klart det så ska jag gå ut på en promenad, behöver verkligen luft. Egentligen borde jag väl ta den promenaden nu så att jag får lite syre till hjärnan. Men när jag väl är igång och arbetar så måste jag arbeta på, annars kanske jag tappar motivationen.

He walked the streets as soldier and fought the world alone.

Ledig imorgon och det betyder: sova, äta, fixa lite arbeten.

Shululu! :)

Idag sattes spellistan till vår nästa konsert och jag ska sjunga "Skid Row - 18 and life". Inte något jag är van vid, men jag vill kunna sjunga låtar i det lite rockigare stuket, så jag hoppas jag kan lära mig det och att det blir bra till slut.
Imorgon är det studiedag, eller egentligen inte. Det är utvecklingssamtal imorgon, men jag har inte ens utvecklingssamtal då, vilket betyder att jag är ledig. Men jag ska utnyttja den dagen till att göra klart två arbeten så att jag slipper gå på resurstiden på torsdag och får åka hem redan på onsdag.
Nu ska jag fortsätta titta på O.C och strax därefter ska jag sova, godnatt!


Tanken var att jag skulle tränat idag, därav kläderna, men de andra var upptagna.
Och som jag nämnt innan, det är så otroligt tråkigt att gå dit själv.

If you ask me how I'm doing, I would say I'm doing just fine. I would lie and say that you're not on my mind.

Nae, nu beger jag mig mot Stage. Ut i solen med er!

Youtube vinner bästa aprilskämt 2012. Youtube-collection!

Idag har det inte hänt alls mycket, har hängt med Lisa hela dagen. Träffade P.O och P.J också, de fick följa med in i min stökiga lägenhet ett tag. Imorgon ska jag städa. Och göra lite arbeten så jag slipper gå till skolan på torsdag då vi har resursdag. Har bara två uppgifter jag behöver göra, det ska jag väl ändå klara? Ena uppgiften är dessutom halvt färdig .. nåja.
Back to school om några timmar, bäst jag går till sängs! Natti natt, alla nattugglor där ute.

Hur charmig är inte jag just nu liksom?! Sweet dreams.

Händelserik fredag och vitlöksbröd till frukost.

God morgon! :)

I fredags kom min gamla klasskompis Cornelia hit till mig i lilla Torsås, vi drog till Söderåkra där det var en liten fest. Men promenaden hem var nästan roligare än själva festen. Jag, Cornelia och Rickard försökte ta oss fram på barncyklar, vi gömde oss i diken för bilar, tänkte ringa vår mentor när vi nästan var i Torsås, haha ja vilken kväll. Hade dock mina klackar på mig, som alltid, och det var väl inte det smartaste. Eller rättare sagt, att gå 6,4 kilometer i klackar är inte det smartaste jag gjort i mitt liv om man säger så. Men kul var det!
Cornelia åkte hem igår och senare på kvällen kom Lisa hit. Vi tittade på finalen av Gladiatorerna, åt N'n'N och ja, umgicks. Nu väntar vi på att vitlöksbröden i ugnen ska bli klara. Frukost, yummi!