From the latest update on tumblr.

Idag blir det effektiv träning.

Tillbaka i Torsås! 
 
Skolan är igång igen, men ärligt talat så gav inte den här dagen så mycket. Vi kunde inte repa fullt ut på "Hot Stuff" eftersom att bara en ifrån bandet var där. Gick igenom lite stämmor, men annars hände ingenting. 
 
Kom hem för ungefär 20 minuter sedan, har varit och tränat på F&S. Måste träna bort de extra kilona som jag lagt på mig under lovet, haha. Ska följa med Jasmine och Heidi till gymmet om någon timma, så det blir effektivt idag. Om jag orkar vill säga, körde ganska intensivt på F&S.
Nu ska jag i alla fall göra mig en smoothie, tjingeling! 
 

Du är svår att leva utan. Jag är svår att leva med.

In the end, they will speak of how none could quite believe how a machine heart inside me could beat for you.

Spenderar sista dagen på sportlovet hos kusinerna.

Hej på er! 
 
Igår var jag kock och servitris på en trerätters middag kallad "Fest för livet". Min bror skulle stått för underhållningen, men han kunde inte komma. Därför fick jag och Vix hoppa in istället. Vi har inte sjungit ihop på två år, men ändå lyckades vi sätta ihop en repertoar på 5 minuter. Det gick bra, men vi har gjort så myckt bättre innan, haha. Nåja, huvudsaken är att det var uppskattat ändå. 
Fick lite brännskador på foten också, men annars var det en riktigt trevlig kväll. 
 
Alldeles strax är det dags för lite födelsedagsfirande hos kusinerna. Vi har hela tre födelsedagar att fira, så jag borde kanske göra mig iordning. Ha en bra dag, alla ni! 
 

And when I see you, I really see you upside down. But my brain knows better, it picks you up and turns you around.

A clever girl with clever tricks who fooled the great illusionist. I should have known.

Sitter ännu en gång med färg i håret.

Det är tredje blekningen på mindre än en vecka. Är livrädd för att håret ska falla av, men jag håller tummar och tår för att det inte gör det. Fruktansvärt nervös! 
 
Idag dukade jag, mamma och min syster till "Fest för livet" som är imorgon. Det är en trerätters middag där jag ska hjälpa till att laga maten samt servera. 
Nu ikväll har jag umgåtts med min barndomsvän Rebecca. Vi myste till det med lite fruktsallad, naturgodis och filmen "Ted". Hoppas ni haft en bra fredagskväll!
 

It takes something more this time than sweet, sweet lies.

Plugg, plugg, plugg.

Goddag! 
 
Håret blev ganska galet, vilket jag hade förväntat mig. Nu måste jag låta det vila lite innan jag färgar det en gång till. Klippte håret efter färgningen, då det var fruktansvärt slitet. Det var slitet redan innan färgningen, så det var hur skönt som helst att få bort det slitna. 
 
Annars har jag inte gjort någonting överdrivet roligt. Jag har pluggat och det har faktiskt gått framåt. När jag började så hade jag en hög med ungefär 9 skolarbeten, men nu är det bara 3 kvar. Det är två jättetråkiga arbeten och ett jätteroligt, så jag antar att det jämnar ut sig. Målet är att hamna i fas, så att jag kan fokusera på körkortet sen. Wooh!
 
Inatt när jag skulle gå och lägga mig hade Melker redan tagit min sovplats.

In the still of the night, I hear the wolf howl, honey.

Byter hårfärg.

Oh, home. 
 
Nu är jag hemma i Björköby igen och jag ser fram emot en veckas sportlov. 
Just nu håller jag på att göra något galet, jag byter nämligen hårfärg. Vet inte hur slutresultatet kommer att bli, men jag hoppas på att det blir fint. Om inte annat så ska vi iväg till Ullared imorgon och då får jag hitta någon lösning bland hårprodukterna på Gekås. Woh, spänd på resultatet!
 
Karamellfärg är kul. Fick en trisslott av pappa och blev 30:- rikare, den ni!

You're all wrapped up in mystery. So wild, so free, so far from me. You're all I want, my fantasy.

Will you be my valentine?

Bjuder mig själv på lite choklad och champis, det är ju inte vilken dag som helst idag.
Egentligen skulle jag tränat på F&S ikväll, men precis när jag skulle gå så märkte jag att mitt medlemskort var spårlöst försvunnet. Har ingen aning om vart det tagit vägen, så jag fick skippa träningen idag. Synd! Kvällens pass skulle nämligen ha tema efter dagen, hade varit kul att se vad det innebar. Men nu blev det såhär .. har haft världens otur hela dagen. 
Jag hoppas ni haft en bra dag med trevligt sällskap i alla fall. Glad alla hjärtans dag! :)
 
Champis är, utan tvekan, en av de godaste läskedryckerna som finns, yum.

Happy Valentine's Day. ღ

Ingen semla på Fettisdagen, vilken besvikelse.

Hej på er! 
 
I tisdags hade jag och Heidi bestämt oss för att äta semlor, eftersom att det var Fettisdagen. Fiket hade stängt men vi tänkte att det inte gjorde något då ICA också sålde. Men just när vi kom dit, så var semlorna slut. Och inte fanns det några på lagret heller - den besvikelsen. 
 
Igår var det Rock Night, men jag valde att inte gå. Istället gick jag och tränade (haha what?). Däremot så gick jag på efterfesten och det var faktiskt väldigt kul. Somnade runt 04:00 och skulle upp 07:30, så det blev inte många timmars sömn, men ändå är jag inte så trött, just nu i alla fall. Tröttheten slår väl till tidigt ikväll istället ..
 
Heidi var hungrig idag. Mums för blomkålssoppa!

I remember all to well, just how it feels to be all alone.

There comes a time, a time in everyone's life.
Where nothing seems to go your way.
Where nothing seems to turn out right.
There may come a time, you just can't seem to find your place.
For every door you open, seems like you get two slammed in your face.
That's when you need someone, someone that you, you can call.
When all your faith is gone, and it feels like you can't go on.
Let it be me, let it be me.
If it's a friend that you need, let it be me. Let it be me.
 

Skaka rumpa, skaka rumpa. Shake:a den för Sean Banan.

Kvällens pass på Friskis & Svettis gick myyycket bättre än förra gången. 
Jag vet inte vad som hände förra veckan, men efter tredje låten var hjärtat uppe i halsen och slog samtidigt som jag försökte få luft. Det var inte kul alls, det kan jag lova er. Så idag tog jag det lite lugnare men ändå i ett hyffsat bra tempo och då gick det bättre. Nu ska jag hoppa in i duschen!

Wanna share my love with a warm blooded lover. Wanna bring a wild man back home. Gotta have some hot love, baby.

Idag fick vi reda på vilka låtar som ska spelas på modeshowen den 22 mars. Gissa vilken låt jag ska sjunga lead på? Det är en låt som jag förknippar med filmen "The Full Monty" (Allt Eller Inget). Ni som har sett den har nog redan listat ut vilken låt det är. Jag pratar såklart om "Hot Stuff" av Donna Summer. Kan bli hur kul som helst, haha. 
Och har ni inte sett filmen så kan jag rekommendera att ni gör det. Jättebra film, om ni frågar mig. Man skulle kunna säga att det är 90-talets "Magic Mike".
 

Smiling through denial, my specialty. I thought that was a good thing for a while.

Sportlovet närmar sig, sakta men säkert.

Hej allesammans! 
 
I helgen har jag varit i Torsås och repat till två tjejers projektarbete som äger rum den 1 mars. Vi är en liten kör som ska sjunga några låtar i Söderåkra kyrka, så kom dit och kolla om ni har tid och lust. Eftersom att vi jobbat så effektivt i helgen behövde vi inte repa alls länge idag, så nu har jag redan varit hemma i någon timma faktiskt.
 
Hemma i trakterna har alla redan tagit lov, men jag måste gå i skolan ytterligare en vecka. Det suger att vi inte har lov samtidigt, för jag när jag kommer hem har inte mina vänner tid för mig, för då har de börjat skolan igen. Dessutom så jobbar syskon och föräldrar, så jag får spendera mitt lov tillsammans med mormor och mina katter. Men det är ju inte så dumt det heller! Har nämligen bestämt en dejt med mormor då vi ska baka snickerskakor och dricka hennes hemma gjorda vinbärssaft, mums.
Ska försöka klämma in en dag för en tripp till Ullared och Gekås också, så helt sysslolös kommer jag förhoppningsvis inte vara. 
 
Resten av dagen ska jag titta lite på O.C, laga mat och plugga. Ha en bra söndagskväll!
 

Grattis på födelsedagen, bästa vän! Jag hoppas att alla andra änglar bjuder dig på ett riktigt dunderkalas. ♥

Jag saknar dig.

If I only could perform, I would have sung along. 'Cause you know that's a top five song.

Så, nu har jag också plockat ner mina julsaker.

God eftermiddag! 
 
Den senaste veckan har varit dramatisk och härmed lämnar jag den nu bakom mig. 
Har varit ledig ifrån skolan både igår och idag, så jag passade på att plocka ner mina julsaker. Julen är över sen längesedan men jag har inte haft tid till att plocka ner den förrän nu. Känns ovanligt ljust i lägenheten, men jag vänjer mig nog snabbt. Och gör jag inte det så får jag väl ta och köpa ett par mörkare gardiner. 
 
Fick en förfrågan från Källa Glassgård, där jag jobbade i somras, om jag ville jobba där i år igen. Avvaktade med ett säkert svar. Men det känns bra att jag i alla fall har något om mina andra planer skulle gå i kras. 
 
Nu ska jag nog ta mig en kopp te, om en timme drar jag iväg till körskolan. Puss!
 

SHOWTIME IDAG! Och jag kunde inte vara mer opepp.