Hemma från lägret över natten.

God morgon på er!
 
Som ni vet är jag ju på läger den här veckan, men inatt valde jag att sova hemma då jag har så fruktansvärt ont i ryggen. Det är ju inte så bra att ligga och sova i det fuktiga och kalla då. Att sova hemma inatt har varit det bästa på hela veckan. Lägret har inte alls varit lika kul som det brukar. I år ska det dessutom vara "lite mer" eftersom att det är stor-läger, men icke. Funderade ett tag på att stanna hemma från och med nu, att inte åka tillbaka till lägret igen. Men jag skickade med min mobil med Vix, då hon åkte upp till Borlänge igår och jag visste inte att jag skulle hem, för att ladda den. 
Så jag får väl åka dit idag. Frågan är om jag ska åka hem sen, men då är det marknad. Då kommer ytterligare en fråga .. kommer den vara lika tråkig som allt annat? Hm. Svårt beslut det där. Jag kan i alla fall säga att det är MYCKET skönare att vara hemma. 
 
Nåja, jag skulle bara uppdatera när jag ändå var hemma. Vi hörs på söndag! :)
(Solen tog föresten jättemycket igår och jag ser att solen är uppe nu .. wiie, äntligen lite färg)

It might be stormy now, but it can't rain forever.

Inget jobb idag, vilket betyder att vi kan åka hem tidigare.

Fick nyss reda på att jag inte behöver åka och jobba idag p.g.a vädret. Det betyder alltså att jag och min bror kan åka hem redan nu egentligen, men han jobbar också. Slängde i alla fall iväg ett sms till honom, får alltså se när vi åker hemåt. Varför ska vi hem? Jo, vi ska på MEDVIIIIIND imorgon! Det är ett scout-läger, men iår är det stor-läger, så vi kommer vara nästan 4000 personer där. Och av alla ställen i Sverige, så hamnade läger-området i Myresjö (lite utanför Vetlanda). Ska bli riktigt kul då det inte varit stor-läger sen 2005.
 
Bild ifrån 2005, då stor-lägret hette Mersmak.

Att köpa eller att inte köpa? Det är frågan.

Solestruck har rea på en hel del av deras skor, de svarta Lita Espanas som jag velat ha länge kostar nu "bara" 614:- efter att Solestruck har bjudit oss, som prenumererar på deras mail, på ytterligare 20%. De gula El Carmen kostar 390:- och de har jag också tittat på ett tag. Nu är frågan .. ska man köpa, eller ska man inte köpa? Det är nämligen bara idag det gäller.
 
Jeffrey Campbell, El Carmen
Jeffrey Campell, Lita Espana

Even if you fall on your face, you're still moving forward.

Drar mig till jobbet. Ha en bra dag!

So why do good girls like bad guys?

Första dagen på Källa Glassgård.

Nemen hallå där! :)
 
Uppdateringen här är seg och jag kan säga er redan nu att jag tror den kommer vara det i sommar också. Självklart uppdaterar jag då och då, men det blir inte varje dag. När jag har mer tid och orken så kommer jag slänga upp lite bilder från mobilen också, bl.a. från midsommar.
 
Idag var min första dag på Källa Glassgård. Det var faktiskt inte så jättenervöst som jag trodde att det skulle vara. Mina arbetskollegor är jättesnälla och trevligt, så jag tror att jag kommer trivas som fisken i vattnet. Köket är uppdelat i två sidor, så jag jobbade på ena sidan i köket idag tillsammans med en tjej som heter Märta. Som tur var kom jag in i arbetet rätt så fort.
 
Nu sitter jag i vårt förtält och gömmer mig för regnet som öser ner utanför. Tänker nog inte dra mig ut på campingen ikväll då jag har så otroligt ont i ryggen och i fötterna efter dagens arbetspass. Jag antar att det är för att jag inte är van, så hoppas det blir bättre med tiden. 
 
Elvis och Nasse precis innan vi åkte till Öland, de börjar bli stora. :')

New in: Ottilia top, Gina Tricot.

Igår var jag och mamma inne i stan för att hitta lite nya kläder. Jag letade efter en långklänning att ha på midsommarafton, men de klänningar jag sett i affären dagen innan fanns, till min besvikelse, inte kvar. Det var lite surt, men istället hittade jag den här supersöta toppen ifrån Gina Tricot. Jag fick även med mig ett par svarta cykelbyxor och en svart oversize-tröja med ett tigermotiv med mig hem.
 

Having the best moment with my baby.

Titta så mysigt jag och Sixten har det.

För mer, kortare uppdateringar .. följ mig på twitter.

Say hello to, Elvis & Nasse. ღ

Nu kommer äntligen bilder på våra nykomlingar, Elvis och Nasse. Elvis är den till höger som är ljusgrå i hela pälsen. Och då kan ni lista ut att den till vänster är Nasse. En natt låg jag och tänkte på namnen och då bara kändes det rätt att döpa den ljusgråa till Elvis. Nasse fick namnet Nasse för att han påminner lite om en liten mini-gris, haha. Sjukt söta är de! 

Could you die? Så söta.

Don't run away, don't run away. Promise me you will stay.

Midsommar 2012 blir förhoppningsvis en bra midsommar.

Snaaaart är det dags för Öland och Löttorp, jag längtar så himla mycket. :')
Jag åker ner på torsdag med mamma och Rebecca, som ska med ner över midsommar. Och jag hoppas verkligen att det blir en rolig midsommar iår, förra året var inte så kul då jag och Josefina satt uppe i restaurangen och inte gjorde nånting. Men jag har en känsla av att midsommar 2012 blir en bra midsommar, med fina vänner och god mat.
Jobbar dock midsommardagen, så det blir ingen sen natt där inte. Fast att jobba ser jag också fram emot väldigt mycket, är bara lite nervös inför första dagen. Hela helgen och måndagen består också av jobb, sen åker jag hemåt för att åka på Medvind i en vecka. Wohoo!

Grattis till studenten, min vän! ♡

Jag har mycket att uppdatera om, så håll utkik.

Shuu! :)

Jag har massor med inlägg åt er, vänta bara så kommer de upp så snart jag har tid. Har egentligen all tid i världen känns det som, men jag har inte tillbringat så mycket tid vid datorn sen jag kom hem. Jag har mest gosat med våra nya kattungar, Nasse och Elvis. :')
Men jag har som sagt en del saker att uppdatera om, kommer förhoppningsvis upp ikväll.


        Det här är inte de kattungar vi har nu, dessa var några år sen nu. Men hur söta var de inte?!

I will stop loving you, when an apple fruit grows on a mango tree, on the 30th day of February.

Hur gott ser inte det här ut? Mer frukt!

Det är helt galet vad tiden går fort.

Ett år på Stage4you har passerat, ett helt år. Borde göra en liten återblick här på bloggen om vad som har hänt under ettan, har ju egentligen hänt massa saker. Jag hoppas verkligen att tvåan blir ännu bättre. Jag är taggad på att börja tvåan, men det ska bli otroligt skönt med lite lov också. Det ska bli härligt att få komma till Öland och träffa mina sommar-kompisar, att få jobba och tjäna pengar, att åka på stor-läger .. ja, jag hoppas att den här sommaren kommer att äga. Det känns faktiskt som att den kommer det. Vad ska ni göra i sommar? :)

Idag har vi repat med kören, imorgon gäller det. Då är det skolavslutning med jordgubbar och glass till fika. Efter det tar jag tåget hem. På fredag tar min vän, Vix, studenten så jag ska dit och gratta henne. Sen får vi se när jag åker ner till Öland, blir inom de närmaste dagarna i alla fall.
Nu ska jag städa hela lägenheten, noga, kommer inte tillbaka till den fören i augusti. Puss!

Översta bilden är ifrån en av mina första dagar i lägenheten. Andra bilden är tagen just i denna stund, lite trött, men här ser ni förändringen från då till nu. Har färgat tillbaka håret till mörkt igen, vad passar jag bäst i? Mitt egentligen blonda eller mörka hår?

Testar på det nya blogg-systemet.

Nemen god kväll! :)

Sitter här och försöker klura ut vad jag tycker om det nya blogg-systemet. De har nämligen gjort om här på blogg.se och då är jag en utav de som får testa på det här nya. Lite småkul faktiskt!

Här har jag inte alls varit speciellt social det senaste. Det har hänt mycket med student, konsert och allt vad det varit, sen har jag inte haft tillgång till min mobil-kamera. Och jag menar, hur kul är en blogg med endast text och några enstaka cam-bilder? Inte så kul.

Vi hade i alla fall konsert förra veckan och det gick bra. Det var rätt mycket folk i publiken för att vara vår första, egna konsert på Stage. Och de goda cupcakes vi sålde gick åt som smör, dock glömde vi att sälja en plåt. Men vi fick in massor med pengar till klasskassan ändå. Vi nådde vårt mål, genom att nå den summa pengar vi sa att vi skulle nå innan ettans slut. 

Sen tog min broder studenten i lördags, som ni såg i föregående inlägg. Så släkten var här och firade honom. Det blev en hel del mat den helgen, med både grillat, paj och tårta.

Den här veckan känns rätt meningslös på ett sätt då vi inte har några lektioner. Men det händer andra saker istället, igår hade vi utvärdering av konserten.och rep med kören till skolavslutningen. På kvällen var det lite utav en avslutnings-festSahara, fotbollsplatsen här.
Idag har vi spelat fotboll hela dagen, alla klasserna mot varandra, en tradition på Mjölner. Missade dock vem som tog hem allt då jag, Nellie och Heidi satt och sjöng i gräset istället. Dessutom var vi tvungna att gå innan det var slut eftersom att vi hade kör-rep, som för övrigt låter riktigt bra nu.
Efter skolan satt vi ett gäng utanför Q8-macken ett tag, men jag gick hem rätt snabbt för jag skulle packa. Packingen var min bror och hämtade innan då han ändå varit på Öland i helgen. Dessutom slipper ju jag bära omkring på flera kassar på torsdag då jag åker hemåt.

Vad jag pratar .. men så blir det när man inte uppdaterar varje dag. Nu har ni i alla fall en liten inblick i vad jag har gjort om dagarna det senaste. See you later, alligator!

Jobb på glasscafét i Björköby för några helger sedan.

Grattis till studenten, kära bror! ❤

Halsont .. detta bådar inte gott inför tisdag.

God kväll såhär på lördagskvisten!


Sitter i husvagnen och väntar på att "Kvällen är Din" ska börja. Bror min stack iväg upp till ladugården för lite kvällsjobb för några timmar sen, men han borde komma tillbaka snart. Tänkte ju vänta tills han kommer hem med att äta, men jag tror jag tar något själv ändå. Har även fått otroligt ont i halsen, kan inte ta en enda ton utan att det hugger till .. detta bådar inte gott inför tisdag.

Nej nu tror jag att jag tar mig en pan-pizza eller nåt, slå på era tv-apparater nu om ni inte gjort det!

Såhär fint är det just nu.

Missa inte "Kvällen Är Din" ikväll på tv4, 21:00.

Återigen lämnar jag en riktigt stökig lägenhet och åker istället över till Öland. Provade kläder till konserten igår, så hela min garderob ligger på golvet. Tänkte att jag ska hinna städa upp lite i alla fall innan jag åker iväg. Måste även äta något innan, men det hinner jag.

Ikväll får ni inte missa "Kvällen Är Din". Min klasskompis Pontus är med och får sjunga med Marina and The Diamonds, som är mest känd för sin låt "I'm Not A Robot". Jag var på inspelningen av programmet tidigt i våras och det här är något ni inte får missa. När ni ändå är igång och tittar så kan ni ju hålla utkik efter mig i publiken, haha.

Nu måste jag sätta igång, vi hörs imorgon kväll! Om jag inte tar med mig datorn .. ha en bra lördag!

Nu börjar det likna något.

God morgon! :)

Veckan har varit hur lugn som helst utan lektioner och med massa rep inför konserten. Igår riggade vi scenen och gjorde i ordning med stolar. Idag kommer Elias vara där och sätta ljus, sen är allting i princip klart. Nu gäller det bara att fixa så låtarna sitter som ett smäck på måndag.

Talade med Bitte, vår estetisk kommunikation-lärare, om affischerna han lovat att fixa där det står om konserten. Men då hade han inte fått bilden fören IGÅR eftermiddag, vilket gjorde så att han inte kunde fixa de riktiga eftersom att han var i Stockholm. Men då ringde han till Möre Bok här i Torsås och sen meddelade han mig att de gör 20 stycken till oss. Är han inte en klippa?

Han sa dock att affischerna skulle vara klara idag, men Nellie ringde dit igår och då var de redan klara. Så hon sprang dit och hämtade dem, sen satte vi upp några här i Torsås och gav några till två andra i klassen, Alexander och Fabian. Resten tog Nellie med sig för att sätta upp i Kalmar. Men vi insåg att vi inte fått alla affischerna, så jag ska ringa dit snart och fråga om det finns fler att hämta.

Har precis ätit frukost och ska nu gå ner för att hämta min tvätt. Ha en bra fredag! :)