Nu börjar det likna något.

God morgon! :)

Veckan har varit hur lugn som helst utan lektioner och med massa rep inför konserten. Igår riggade vi scenen och gjorde i ordning med stolar. Idag kommer Elias vara där och sätta ljus, sen är allting i princip klart. Nu gäller det bara att fixa så låtarna sitter som ett smäck på måndag.

Talade med Bitte, vår estetisk kommunikation-lärare, om affischerna han lovat att fixa där det står om konserten. Men då hade han inte fått bilden fören IGÅR eftermiddag, vilket gjorde så att han inte kunde fixa de riktiga eftersom att han var i Stockholm. Men då ringde han till Möre Bok här i Torsås och sen meddelade han mig att de gör 20 stycken till oss. Är han inte en klippa?

Han sa dock att affischerna skulle vara klara idag, men Nellie ringde dit igår och då var de redan klara. Så hon sprang dit och hämtade dem, sen satte vi upp några här i Torsås och gav några till två andra i klassen, Alexander och Fabian. Resten tog Nellie med sig för att sätta upp i Kalmar. Men vi insåg att vi inte fått alla affischerna, så jag ska ringa dit snart och fråga om det finns fler att hämta.

Har precis ätit frukost och ska nu gå ner för att hämta min tvätt. Ha en bra fredag! :)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback