Melissa Horn och solen utanför fönstret.

Godmorgon! :)
Sitter här och lyssnar på Melissa Horn igen och ser att solen lyser utanför fönstret, dagen kunde inte börjat bättre. Snart ska jag in mot staden Vetlanda för att träffa vänner jag inte sett på år och dar. Ska möta upp Julia på torget, sen går vi nog mot KS (kulturslottet, estet) för att träffa några vänner där. 
Mot två-tiden slutar min vän Malmvärn, så då ska vi ta oss en tur till mogärdeskolan som är skolan vi gick på innan. Vi ska hälsa på lite vänner som är yngre än oss och går där, och gamla lärare.
När Kajsa sedan slutar vid 4-tiden ska jag träffa henne och ännu fler vänner. Dagen kommer bli hur bra som helst, det känner jag på mig! Men nu ska jag klä på mig, vi hörs!

Hemma på 2,5 timmars rast.

Här sitter jag och har gjort i nån timma nu, eller nej, men jag har varit hemma så länge. Vi hade två lektioner på morgonen, sen nu har vi 2,5 timmars rast, så jag gick hem. Har ätit en himla massa mat nu, haha. Vid ett ska jag gå tillbaka, då har vi rep inför cabarét.  
Sen när jag slutat åker jag mot Björköby, great! Slipper dessutom åka själv, för Julia ska också hem till helgen. Nu måste jag diska, tjingeling!

Dag 22 - en låt som du lyssnar på när du är ledsen.

När jag är ledsen har jag en tendens att göra mig själv ännu mer ledsen. Därför lyssnar jag på "Everything" med Lifehouse, så mycket känslor kommer fram då. Det här "dramat" i videon är något som gör att ännu mer känslor kommer fram, ta en titt!

Glad tjej beger sig mot Stage4you.

Jag är så glad för tillfället, så glad över min vän, som jag föresten ska träffa imorgon.

Dag 21 - en låt som du lyssnar på när du är glad.

På något sätt får Oskar Linnros mig på bättre humör och när jag är glad lyssnar jag gärna på "Genom Eld", låten känns så peppande på något vis. You get the feeling "life's good".

Jag skulle inte ens vara hälften utan det jag gör.

Sitter här och lyssnar på Melissa Horn's nya album, otroligt mysigt.
Idag hade vi skolfoto, det enskilda fotot blev hyfsat, och klassfotot .. haha, jag ser verkligen liten ut. Jag står mellan två av de längsta i klassen, så jag ser superkort ut, men annars blev det en härlig bild.
Vi övade lite på danserna till "Willkommen" och "Rock The Night" idag, när det var klart så bjöd tvåorna på en liten konsert. De har arbetat med soul i 4 veckor nu och vi fick höra resultatet, lät riktigt bra.
Nu väntar jag på att Sara ska höra av sig, vi ska gå ut och gå en runda. Det är faktiskt otroligt skönt att röra på sig när man knappt gjort det den senaste månaden, var både ute och gick igår i höstkvällen, sen var jag med på idrotten idag. Härlig känsla! Nu ska jag njuta vidare av musiken, ciao!

Update: Sara ville inte följa med mig .. haha. Så jag tar en promenad själv efter IDOL. :)

Maroon5 - She Will Be Loved cover


"Dude, where's your other hand?" - Peanut.

Hej mina söta bloggläsare!
Jag satt och tittade på Jeff Dunham till klockan halv 2 inatt .. inte okej när jag skulle upp 5 timmar senare. Men fy tusan så kul jag hade, haha! Var ändå inte supertrött idag på morgonen. Spelade in en scen med min high tech mobilkamera som jag kommer visa här i slutet av inlägget.
Idag på engelskan övade vi på Maroon5's "She Will Be Loved" för första gången, gick riktigt bra. Lägger upp ett klipp i nästa inlägg. Vår uppgift på engelskan är att vi ska spela en av våra favoritlåtar och berätta lite om artisten osv.
Vi hade även sångövning med TK idag, gick igenom lite på Cher-låtarna. När jag kom hem gjorde jag lite mat och spelade på "Fast Car" som jag lärde mig i söndags, funderar på att spela in och visa er. Jag ska nog faktiskt ge mig ut och gå/cykla en liten sväng ikväll, måste röra på mig känner jag. 
Föresten är jag ledig på fredag, tjoho! Åker alltså hem på torsdag kväll istället för fredag, om jag inte får förhinder vill säga. Ha en bra kväll!

Dag 20 - en låt som du lyssnar på när du är arg.

Ingen aning om vad jag lyssnar på när jag är arg faktiskt. Men när jag är på lite sämre humör lyssnar jag ibland på Skillet, ingen aning om varför då jag lyssnar på dem annars med.

Jeff Dunham - vilken man!

Sitter seriöst och skrattar högt för mig själv i lägenheten. Jeff Dunham är på tv:n och jag kan verkligen inte sluta skratta åt han och hans dockor. Det var en scen nyss som gjorde att jag började gråta för att jag skrattade så mycket, hahah. Precis vad jag behövde! Just nu är det paus, men det börjar snart igen.
Under tiden sitter jag och spelar lite wordfeud .. lovade mig själv att inte börja, men jag kunde inte motstå. Adda "wiickstrand" om ni vill, hehe. Hoppas ni haft en bra dag! :)

Dag 19 - en låt från ditt favoritalbum.

Oj, svårt .. men den här låten är grymt bra från albumet Vices & Virtues.

Helgen lite kortfattad i bilder och text.


Tryggheten i att vara hemma hos familjen, gosa med katterna och bara få sova.

Besökte staden Vetlanda för både shopping med mammi och för lite tid med vännerna Ammieh och Kajsa som jag inte sett på hur länge som helst.

Besökte kyrkan för att hälsa på min gamla kantor, präst och folk som jag sjungit för i alla dessa år. Alltid kul när man känner att de saknar en. Efteråt bjöds det på smörgåstårta.

Mys med katterna på hög nivå.

Dont stop me, 'cause I'm having a good time.

Igår var en riktigt bra dag. 
När jag vaknat, ätit frukost och sminkat mig så åkte jag och mamma in mot staden Vetlanda för att gå i lite affärer. Jag fick endast med mig ett linne hem, hittar aldrig något nu för tiden. I alla fall så träffade jag Andrea och Michael i gallerian, vi pratade lite smått, det var längesen sist, så det var kul. 
Efter min och mammas lilla shopping-runda så träffade jag Ammieh och var med honom några timmar. Vi pratade igenom massa gamla minnen och annat, riktigt kul att träffa honom igen. Efter att han åkt till sin flickvän så träffade jag Kajsa, också riktigt kul. Alltid kul att träffa vänner man inte sett på år och dar. 
När klockan närmade sig halv 8 hämtade bror min mig och vi åkte hem för att äta tacos med familjen, mys. Nu ska jag faktiskt till kyrkan för att träffa gamla bekantskaper där också, bl.a. min gamla kantor. Ha det bra!

Dag 18 - en låt som du önskar att du hörde på radion.

Den här låten med Milow önskar jag att den spelades på radion, så himla fin.

Dragostea Din Tei.

Godmorgon!
Nu vet ni vad "förändringen" var, det var ju håret. Jag färgade det brunt igen.
Igår åkte jag hem tidigt, eftersom att jag inte mådde så bra. Det var mormor, mamma och min syster Elin som hämtade mig, vi åt lite paj innan vi åkte ifrån mig. Sen stannade vi i Kosta på vägen hem och bara tittade lite snabbt. Bilresan var riktigt rolig då gamla låtar som "Dragostea Din Tei" spelades. När vi väl var i Vetlanda stannade vi till vid vägkrogen för att äta lite, älskar deras kycklingfilé. 
Efter det handlade vi, sen var det raka vägen hem som gällde. När vi var hemma gjorde jag och mamma lite pajer, sen färgade hon mitt hår. När håret var klart och vi hade ätit lite paj, stack jag ut för att träffa Rebecca. Vi pratade mest eftersom att vi inte ses alls lika ofta nu, men det var kul. Ikväll blir det tacos och brorsan kommer hem! Ha en bra dag!

CHANGE! Vad tycks?


Det var inte länge jag behöll det blonda, nu är det back to black (brown).

When you're all alone, we become your home. We're the music, sweet music. - Mando Diao. ღ

Jag var bara i skolan i 1,5 timme idag, var tvungen att gå hem. Varför händer sånt här nu?
Sitter i alla fall i lägenheten och väntar på att bli hämtad, ska bli riktigt skönt att få komma hem till lilla Björköby. Ska försöka träffa lite vänner jag inte sett på ett tag och så. Och ja just det, den där förändringen kommer också ske, förhoppningsvis ikväll *hoppas*. 
Jag kommer nog även berätta i helgen vad det är jag gör i Kalmar ibland, yey.
Tänkte bara göra en liten snabb update, nu ska jag diska, bädda och packa ner lite saker innan min skjuts kommer och hämtar mig. See you later, alligator!

Home with big daddy!

Eller ja, vet inte riktigt hur man tolkar "home". Jag har ju faktiskt två hem nu, kan man säga. 
Men vad jag menar är att jag är hemma i lägenheten i Torsås. Och med "big daddy" menar jag att den visas på TV11 just nu, så mysig film. 
Har som sagt varit i Kalmar ikväll, träffade kusinen en snabbis sen åkte jag på annat äventyr. Imorgon kommer mammi och hämtar mig, snällt va? Nej, nu ska jag ta mig något litet att äta (måste bli av den denna ovana att äta sent på kvällarna alltså). Säger godnatt redan nu: godnatt på er!


En liten ledtråd på "förändringen" jag ska göra i helgen.

I Bet That You Look Good On The Dancefloor.

Godmorgon!
Jag börjar om en kvart, så himla härligt att kunna ta sig från lägenheten och skolan på 5 minuter. Sitter här och lyssnar på lite Arctic Monkeys och pratade med nyss med mammi i telefon. I helgen blir det förändring, men vad jag ska förändra säger jag inte riktigt än. Ni får hålla utkik här helt enkelt! 
Idag har vi svenska och naturkunskap, sen består resten av dagen utav rep. I kvällen ska jag till Kalmar igen, så vi får se om jag gör ett inlägg när jag kommer hem, men det gör jag nog. Ha en bra dag!

Dag 17 - en låt som du ofta hör på radion.

Chris Medinas stora hit "What Are Words" är en låt som jag ofta hör på radion.

Låter bilden tala för sig själv .. CABARÉ!

Facebook har bytt design .. igen.


Själv hatar jag den, så .. komplicerad.

Samlat riktigt mycket vuxenpoäng idag!

Jag har gjort allting som jag skrev att jag skulle göra i föregående inlägg, t.om tvättat golven.
Alldeles strax ska jag ner i källaren och hämta mina kläder som jag tvättat idag, men först ska jag ta mig en promenix till affären och handla lite mat. Tjingeling!

Dag 16 - en låt som du brukade gilla, men hatar nu.

Det fanns en period i mitt liv då jag lyssnade på väldigt deprimerande låtar.
Visst gillar jag en del utav dem fortfarande, men de flesta tycker jag inte alls om. De påminner mig bara om det förflutna.

Don't sit down because I've moved your chair.

Jag älskar när man upptäcker band man inte lyssnat på tidigare, men som är så bra. Idag är jag hemma från Stage, det finns några anledningar till varför, men inget som intresserar er, haha. Jag har i alla fall tänkt vara duktig idag och få saker gjorda. Jag har redan ..
  • .. lagt i en tvätt i tvättmaskinen, two more to go.
  • .. lagat mat, potatis och falukorv.
Jag ska ..
  • .. äta "efterrätt" - ananas.
  • .. diska.
  • .. städa lägenheten.
  • .. lära mig lite låtar.
Så ser min dag ut ungefär. Bjuder på ett härligt youtube-klipp med en härlig låt, here you go!

If women ruled the world, there would be no wars. Just a bunch of jealous countries not talking to each other.

Dag 15 - en låt som beskriver dig.

Höst-känslor.

Idag är jag på lite halvdant humör faktiskt.
Men hösten har kanske lite med det att göra. Brukar inte ni också känna att hösten kan vara ganska så nedstämd? Jag tycker hösten är jättefin med alla färger och så, men det är väldigt lätt att känslorna styr lite mer än vanligt. Så tänker jag i alla fall.
Det var längesen jag pratade ut om livet, det kan jag inte här nere. Jag klickar inte med någon speciell i klassen och det är ganska jobbigt. Saknar det där med att ha en vän. Och nu menar jag inte att jag inte har vänner, för det har jag. Men det där med att ha en alldeles egen vän, en bästa vän som det kallas. Äh, ni förstår nog inte riktigt vad jag menar. Egentligen vill jag bara sätta mig på sängen, lyssna på musik och gråta. Eller vänta, det gör jag redan. Jag hatar när livet tar sådan vädning. Varför liksom?
Nej nu känner jag att jag kommer skriva för mycket, därför slutar jag här.

Dag 14 - en låt ingen trodde att du skulle tycka om.

Killen som visade mig det här bandet blev förvånad över att jag tyckte om dem.
"Praise" - Sevendust

Matte-plugg, tjohoo.

Godkväll alla vakna, söta bloggläsare!
Har nyss tagit en skön dusch efter några timmar i staden Kalmar, så skön har nog inte duschen varit förut, haha. Jag ska i alla fall plugga lite matte nu, har läxa tills imorgon, självklart väntar jag till sista kvällen med att göra den. Det är Hannah vi snackar om .. skärpning, Hannah!
Imorgon är det en ny dag, så jag ska försöka få mig några timmars sömn. Men först .. matten!

Pannkakor såhär på morgonen är aldrig fel.

Ställde mig och gjorde pannkakor innan, mums!
Tittar även på "Vakna Med The Voice" samtidigt. Jag börjar om 2 timmar ungefär, men jag kände att jag behöver göra lite saker nu på morgonen, därför gick jag upp så tidigt. Sen har vi bara musik och rep till cabarén hela dagen. Efter det .. Kalmar! Vi hörs ikväll!

Det var en intressant resa hit.

Efter en rallytur till Högsby, en halvtimmes väntan på ersättningsbuss, en lång bussresa till Kalmar, en lång väntan på 121:an till Torsås och en bussresa dit, så sitter jag nu i lägenheten igen. Jag tittar på IDOL och avundas dem, de är så duktiga och har faktiskt stor chans på skivkontrakt. Tänk om man hade deras tur!
Imorgon ska jag till Kalmar, men varför berättar jag inte riktigt än. 
En jättetrevlig kille började föresten prata med mig på stationen innan, han frågade om jag gick på Mjölnergymnasiet då han såg min väska där det står "
Stage4you". Det visade sig att han bor inte alls så långt ifrån mig. Nu ska jag göra en massa saker .. matteläxa bland annat sen ska jag sova, därför säger jag godnatt redan nu!

Xperia X8. ღ

Tycker nästan lite synd om mamma just nu. Hon är nämligen ute med Melker och nu ser jag att regnet bara öser ner utanför fönsterrutan. 
Det blev bara jag och mamma som åt tacos igår, de andra åkte iväg. Men det funkade det med! Jag fick även en ny mobil igår, lovely. Har haft pappas gamla mobil hela sommaren eftersom att min mobil blev stulen på Gröna Lund, som de flesta av er vet. Men nu har jag en ny. Pappa hittade kvittot till min systemkamera med, så nu verkar det som att allt går som det ska på försäkringsbolaget, toppen! :)
Ska tillbaka till Torsås ikväll, men det är långt kvar tills jag ska det. Hur som helst, tjingeling!
(Känner att "tjingeling" har blivit ett vanligt ord för mig att sluta med, haha.)

Dag 12 - en låt som är rolig.

Nellie The Elephant, gammal kärlek, haha. ღ

The one and only, Bill Kaulitz.

Vilka mer än jag tycker Bill är sjukt het i sin nya frisyr?

Back in my homevillage over the weekend.

Äntligen hemma! 
Eller .. det har jag egentligen varit i några timmar. Lite senare ska jag och mamma gå ut med vår fina hund, Melker, vi ska gå och hälsa på mormor. När vi kommer hem ska jag baka äppelpaj och vi ska även göra i ordning tacos inför ikväll. Mys står på schemat! 

You only live once, som amerikanarna säger.

Hej mina fina bloggläsare!
Det var längesen jag skrev "hej" till er, jag brukar bara skriva på, haha. 
Jag glömde nämna en sak om insparken, allt vi gjorde förevigades på bild och film, som bevis också att vi faktiskt gjorde sakerna. Men .. dessa bilder och filmer kommer att visas på skolan, i foajén, på vår TV. Känns sådär lagom bra, finns nog rätt pinsamma bilder på allihopa. Men äh, you only live once, som amerikanerna säger.
Jag vågade inte riktigt göra det jag skulle göra idag, ni vet den där hemliga saken. Sköt upp på det, dumma mig. Hur som helst så ska jag i alla fall sova i Långemåla inatt, hos min Moster. Och imorgon åker vi mot Björköby, my homevillage. Måste faktiskt sluta skriva nu, för bussen ifrån Torsås går om en timma, och jag måste hinna packa och lite innan. Vi hörs imorgon, om inte förr! Ha en otroligt bra fredagskväll!

Grattis till min fina vän Filip som nyss varit och tävlat Disco VM i Tyskland.

Han kom på en dansande 16:e plats av 27, bra jobbat!

Dag 11 - en låt av ett band som du hatar.

Bring Me The Horizon är ett band jag verkligen inte klarar av. Förstår inte riktigt grejen med "skrik-musik", dem sjunger ju inte? De bara skriker .. hm.

Dag 11 - en låt av ditt favoritband.

Oj, finns så många bra band! Men just nu lyssnar jag mycket på PAN!C AT THE DISCO.
Så det får bli "Ready To Go".

INSPARKEN! Så galet kul. Galet, men kul.

Jag är så sjukt tröööööött. 
Inspark igår som sagt, fy vad det var kul! Det hela var en "skattjakt" där vi blev indelade i små grupper på 4-5 personer, sen fick vi ett papper där det stod saker vi skulle göra och hitta. Exempelvis: "Gå in naken på ICA och köp lingongrova.", "Stå på Torsåstuppen naken med ett skynke och låt som Tarzan", "Hitta en grön BH", "Bada i Gölen", "Smeta choklad på valfri gruppmedlem och slicka sedan upp det" .. osv. Haha det var så himla kul! Vi hade 3 timmar på oss och vi hann med så himla mycket saker alltså, tror nästan vi vann. Nej jag vet inte, men mycket hann vi med, mer än de flesta.
Sen körde vi klädsträcket, vilket betyder att man skulle med hjälp av kläderna man hade på sig bilda ett så långt sträck som möjligt, så de flesta i min klass sprang helt nakna. Sen skulle det blivit fest hos en kille, men vi hittade aldrig dit. Så vi gick hem till Sara, men efter att varit där ett tag gick jag och Victor hem till mig.
Han somnade som en stock, haha söt! Medan jag var tvungen att skriva en idrottsuppgift, så jag somnade inte fören efter 3 .. och nej, så lång tid tog inte uppgiften. Men det var så himla kallt, så jag kunde inte sova, sen så var jag hungrig på det med. 
Nu har Victor vaknat, han duschar. Så nu ska jag äta lite frukost, kommer säkert bli en panpizza .. för att jag är så hungrig. Haha, tjingeling!

Inspark om 10 minuter, yeah.

Heeeeeeeej!
Sitter och tittar på Nickelodeon med Victor, asballt jag vet. 
Men nu ska vi iväg till INSPARKEN, sååååå tjingeling! Hörs ikväll! :)


Bjuder på konstig bild!

Dag 10 - en låt som får dig att somna/slappna av.

Han får mig inte att somna, men har får mig att slappna av. Joshua Radin. ღ

AFV såhär på morgonen, åh skadeglädje. ღ

Good morning, sunshines!
Sitter och tittar på American Funniest Home Videos, det finns ingen bättre glädje än skadeglädjen. Haha jag skojar! Men erkänn att det är så sjukt kul att titta på? Det tycker jag i alla fall!
Har nyss ätit frukost, så nu ska jag snart klä på mig och packa mina idrottskläder, för vi har idrott nu på morgonen. Ingenting jag tycker om direkt, men jag tänker vara med. 
Senare idag blir det inspaaaark. Inte riktigt taggad än, men det kommer, tror jag. 
Now I'm gonna get dressed, see ya!

Imorgon är det inspark, och fredag närmar sig, nervöst.

Idag slutade vi vid ingefär 11-tiden, rätt slappt ändå. Fast vid 14.00 var det sångövning med TK, så då fick man ta sig en tur till skolan igen. 
Har nyss ätit pannkakor, mycket gott faktiskt. Jag har tänkt att jag ska försöka sticka i nästan tre timmar (?!), galet jag vet. Men jag påbörjade en halsduk i somras (om ni kommer ihåg?) och det börjar gå mot kallare tider nu, så den där halsduken skulle sitta rätt fint. Måste alltså sätta fart, haha! Så ja, sticka fram till IDOL börjar.
Imorgon är det inspark, och fredag närmar sig, nervöst.

Dag 9 - en låt som du kan dansa till.

När var det ni igen? Öland, Löttorp och Sportveckan för 2 år sedan tror jag.
De som valde dans lärde sig att dansa till "Burn For You", en låt av Toby Mac

Sover hos Heidi inatt .. läskigt, jag vet.

Var ju tvungen att ta med en bild på henne och hennes största idoler! ;)

Dag 8 - en låt som du kan utantill.

The Fray med låten "You Found Me", den kan jag utantill.

Utan skor har du ingen chans inom musikbranschen.

"Om jag inte ens får vara mig själv, så behöver jag inte vara med.
Allt blir ju meningslöst om man inte får köra sin egna grej, inte sant?
"
Så löd min senaste status på facebook. 
Varför? 
Jo, för att idag fick jag höra att man inte kan lyckas inom musikbranschen om man sjunger utan skor. (?!) Jag frågade hur då sjutton Kelly Clarkson, Amanda Jensen, Cristina Aguilera osv.. hade lyckats? Men det var ju inte samma sak, även fast hon sa "Tänk om du skulle ställa upp i IDOL, TALANG eller något sånt och sen så sjunger du utan skor. Det skulle inte funka". Alltså, jag får inte köra min egna grej, som jag gjort i flera år nu. Nej, jag MÅSTE ställa mig och sjunga tusen gånger sämre i klackskor. "Då är det är fel i din hjärna, Hannah .."
Åh, jag är så arg just nu!

Dag 7 - en låt som påminner dig om ett särskilt event.

"One Of Us Is Gonna Die Young" med The Ark påminner definitivt om Eksjö Stadsfest 2011.

Torsås, äppelpaj, Stage, Kalmar, ✈ ▌▌

Sitter i Torsås nu, i lägenheten. 
Mamma, mormor och bror Albin åkte härifrån för någon timma sen ungefär. Mormor söt som hon är, hade bakat äppelpaj till mig. Och inte bara en, utan två stycken, så jag bjöd dem på det när de var här. Jag körde ner, fy så dimmigt det var, nästan otäckt! Ska packa upp lite saker jag hade med ner, sen ska jag nog inte göra så mycket mer än att sova.
Imorgon är det Stage som gäller och rep hela dagen, måste vara pigg tills dess.
Och föresten, nu har jag en liten hemlig sak på G igen, men den berättar jag inte om än. Ska i alla fall in till Kalmar på fredag, men vad jag ska göra där säger jag inte. Det kan ni försöka lista ut, hihi! :)

✈ ▌▌ <-- En liten tanke till de som omkom när World Trade Center föll för 10 år sedan.

We were invincible. We were one of a kind. Now the dream is all that I have.

Dag 6 - en låt från en film som du tycker om.

Jag hade nog inte lagt märke till låten om inte min bror Erik och hans Sara hade den på deras bröllop när de gifte sig. Låten har varit en av favoriterna sen dess. Keith Urban med "Somebody Like You", från filmen "How To Loose A Guy In Ten Days".

Alla snubbar vill ju va en katt, för en katt är alltid katt. En katt för sin hatt.

Igår gick det inget vidare med repet i skolan, vi har inga lärare på fredagar, men igår gick det riktigt dåligt. I princip så gjorde ingen det som de skulle, alla satt för sig och gjorde sin grej. Även jag, men vad skulle jag annars gjort? Men jag fick höra en väldigt fin kommentar av min klasskompis David när jag satt där och sjöng med en gitarr i famnen, det var kul.
Efter skolan åkte jag och mamma hem, men vi stannade på Kosta Outlet, hittade ingenting där heller. Så vi köpte med oss lite fika och annat, sen satte vi oss i bilen och körde iväg, eller jag körde. Vi stannade i Vetlanda för att handla, där såg jag en kille som jag inte skrivit med på 3 år, lite läskigt, hähä.
Väl hemma hälsade jag på morfar på kyrkogården en sväng, sen gick jag upp till mormor där min kusin var. Efter det gick jag hem och vi åt tacos och äppelpaj, mums. 
Sov otroligt skönt inatt med föresten!
Nu sitter jag här nyduschad och gosar med mig kissemiss. Han har dock somnat nu, jättesött.

Dag 5 - en låt som påminner dig om någon.

Py Bäckman's "Stad i ljus" påminner mig väldigt mycket om min pappa. Speciellt vid 2:54. Han brukar alltid sjunga den här låten på julkonserterna med kören, som jag tidigare var delaktig i innan jag flyttade. Det kan antingen bära eller brista .. och det bär varenda gång. Så mäktigt! Riktigt bra, min lilla pappa. Ska försöka filma det till jul, så ska ni få se!

Pan-pizza såhär på morgonen .. ehe.

Good morning sunshines!
Föräldramötet igår var kul, speciellt när jag fick lyssna till mina otroligt duktiga klasskompisar. Det här var dessutom bara första konserten, tänk hur bra vi kommer att bli, när vi är allihopa? haha. ;) Asbra var dem i alla fall!
När vi kom hem till lägenheten gjorde jag pannkakor, åh så gott. 
Nu ska jag strax bege mig mot Stage, efter det här inlägget faktiskt. Mamma har tänkt att gå till Bergkvara idag, HA-HA säger jag bara. Have fun, mother!
Åker hem idag efter skolan, till Björköby. Ska träffa mormor och mina katter, hähä. Ska även se hur bror min har det, han har flyttat hemifrån nu. Så det börjar bli tomt hemma. Men innan vi åker hem så ska vi gå och shoppa lite, behövligt. Blev ju ingenting i lördags, blev ett sjukhusbesök istället. Tjingeling!

Vinden förde med sig namnet när och fjär, Djingis Khan.

Här sitter jag i min ensamhet och väntar på mamma som skulle varit här nu.
Det är föräldramöte idag, det är därför hon kommer hit. Har lovat att följa med henne dit, men det är lungt. Några av mina klasskompisar ska spela, så det kan bli kul.  
Idag repade vi som vanligt, de flesta låtarna sitter hyfsat. Försöker bara få någon att sjunga kör på "Djingis Khan" med mig. Ville inte sjunga på den egentligen, men jag ställde upp för en klasskompis, som inte ville sjunga själv. Men sen hoppade hon av.
Vi spelade på scenen mot slutet, kommer få sån scenskräck när det väl gäller, usch.
Ja just det, hade väldigt lång rast idag, så då gick jag, Sara1 och Sara2 hem till Sara1. Vi tittade på "White Chicks" en liten stund, så himla skön! Måste se hela den någon gång, haha. 
Nu ringde mamma precis, hon kommer om 10 minuter, då ska vi gå och handla lite. Hejsvejs!

Dag 4 - en låt som gör dig ledsen.

Det måste vara "Praan" med Garry Schyman. Gjorde till och med en minnesvideo till min fina morfar med just den låten. Så fin att jag gråter varje gång.

Willkommen! Bienvenue! Welcome!

Kan säga att jag är såååå glad över att jag tog med massagestolen ner till Torsås, asskönt.
Min TV fungerar nu också, lyckades fixa det efter några veckor. Wohoo!
Idag övade vi koreografi till vårat öppningsnummer, eller vad man ska kalla det. Vi ska ha en låt som heter "Willkommen", fast vi har översatt till en svensk text. Och såhär kommer vi att vara klädda:

Triple Diamonds, Natalie, Stefani & Hanna, ESMK08

Vila i frid, Stefan Liv.

Dag 3 - en låt som gör dig glad.

Vem kan sitta still när man hör MOVITS! med "Äppelknyckarjazz"? Underbar!

Off to school.

Bra, giant bra!

Hatar att jag inte har någon tv .. missar IDOL ikväll igen. Det är väldigt synd faktiskt, för min klasskompis Pontus är med ikväll. Men det kanske går repris i helgen? Eller så kanske jag kan se det på hemsidan, vi får se.
Idag hade vi sångövning med TK, vi övade stämmor på "Keep On Rockin' In A Free World" och "Hang With Me". Sen bevisade vi även att vi kunde allt ifrån förra sångövningen då vi övade stämmor på "You Raise Me Up", såg då att han lagt upp en kul facebook-status om oss, hehe.

Minnesvärda ord ifrån TK idag, som förmodligen bara jag och Jasmine förstår:
"Bra! Giant bra!", "If you do me tight."

Dag 2 - en låt som du stör dig på just nu.

"Fest hos Mange" är kanske den sämsta låten jag någonsin hört (om man ens kan kalla den för låt?). Hatade den från första stund jag hörde den och hatar den än. That's it!

Sverige - Litauen 4 - 0, Guldfågeln arena, yeah.

Är så tröööööött, eller inte extremt, men jag vill sova. 
Idag repade vi som vanligt som vi alltid gör på måndagar på Stage, det gick relativt bra tycker jag. Vi fick sluta lite tidigare så vi hann hem och äta innan vi skulle ta oss till Kalmar på fotbollsmatch. Victor följde med hem, vi åt panpizza och facerapeade varandra, men jag kom inte på något tillräckligt bra, buhu.
Efter någon timma drog vi oss mot busstorget och åkte med resten av skolan till Kalmar och Guldfågeln arena. Matchen slutade 4 - 0 till Sverige, vad annars? ;) Kul match i alla fall.
Nu sitter jag i lägenheten, måste skriva en sak till Naturkunskapen som ska vara inne imorgon, känns sådär. Får sätta fart helt enkelt! Godnatt (för er)!

Dag 1 - din favoritlåt just nu.

- Just NU är det nog "Rock The Night" med Europe, gammal goding som dyker upp igen nu när vi ska ha med den i vår cabaré.

Kära sextonåriga jag, det är okej att känna.

Har sett videon innan, men nu kände jag att det var även dags för mig att dela med mig av den. Att förlora någon i cancer är tungt. Som tur är har ingen nära mig gjort det, men jag har vänner som förlorat en viktig del i sitt liv pga cancer. Ta en titt på filmen, och sprid!

 

Snodde den här intressanta "30 days" av Jonna.

Bomb utav frågor, i brist på annat.

Åtta saker om dig själv!

1. Är du singel? Yess.
2. Är du lycklig? Jodå.
3. Är du uttråkad? Ganska.

4. Är du ledsen? Nehe du.
5. Är du italienare? Liiiiiiiite, ehe.
6. Är du cooling?! Dum fråga.

7. Är du från irland? Nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ajjemen!


Åtta saker om ditt kärleksliv!

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Absolut!
2. Har du någon gång blivit sårad?
Yeah.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? Japp.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja, just nu faktiskt.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Mer pussat.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det kan man ju inte veta!

7. Vill du gifta dig när du blir stor? Ja.


Tio saker, två alternativ!

1. Kärlek eller lust? Kärlek.
2. Hår eller ögon? Ögon.
3. Katter eller hundar? Katter! .. och hundar.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa.
5. Tv eller internet? Internet, I think.
6. Coca-Cola eller Fanta? Coca-cola.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Kul med båda. Men .. hemmakväll.
8. Sova själv eller med någon? Själv.
9. Dag eller natt? Dag.
10. Msn eller mobil? Mobil.


Tio "har du nånsin..."

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej.

2. Brutit ett ben? Aldrig brutit något.
3. Gjort nåt du ångrar? Det har nog alla. Ja.
4. Hoppat Bungee Jump? No.
5. Ljugit för någon du tycker om? Jodå.
6. Ätit en hel tårta? Har jag säkert, haha!
7. Gjort bort dig offentligt? Det är jag bäst på.
8. Velat bli tsm med ditt ex igen? Aldrig haft ett riktigt ex.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja.
10. Velat försvinna? Ja, men det har de flesta.

Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? Mamma.
2. Telefonsamtalet du fick? Mormor.
3. Personen du var med? Moster & Åke.
4. Roligaste saken som hänt senast? Öh .. träffa Julia kanske.
5. Personen du sms:ade? Malmvärn.
7. Du senast skrev till på myspace/facebook? Julia, fast hon skrev till mig, hehe.
8. Du kommenterade? Cecilia H's foto på facebook.
9. Du tillbringade natten med? Mimmi.
10. Du kramade? Julia.

Kalmar sjukhus.



Här befann jag mig igår, på Kalmar sjukhus.
Jag ringde sjukvårdsrådgivningen och de tyckte också att jag skulle åka in. Så strax efter kom en taxi och körde mig till Kalmar. Där togs det EKG, blodprover, lung-röntgen, tempen och en massa saker jag inte kunde namnet på. Efter 4 timmar när allt var klart, så visade det sig att hjärtat funkade som det ska, men att jag hade fått vatten vid sidan om lungorna. Allt dem kunde göra var att ge mig ipren och be mig ringa om det inte hjälpte, vilket det inte gjort so far, men men.
Virrade omkring i Kalmar i nästan en timma, tillslut hittade jag en busshållplats, men missade min buss med 4 minuter. Så då tog jag mig till kusin Martin, fast min moster han plocka upp mig på vägen. Men vi åkte till Martin och där sov jag inatt. Åkte hem tidigt på morgonen och är nu i Torsås igen.

Vid två-tiden ungefär kommer moster och Åke hit, de ska se hur jag bor och så ska jag bjuda dem på lite kaffe. Men just nu sitter jag och fixar naglarna, sen måste jag duscha. Mycket jag ska hinna med på så kort tid. Bäst jag sätter fart, hejsvejs!

God eftermiddag mina kära bloggläsare!

Har nu kommit hem från en liten tripp i Kalmar med Julia. Var jättekul att träffa henne, vi gick i lite affärer och pratade. Fick dock inte med mig något hem, bara en tidning och ett nagellim.

Jag har så otroligt ont en bit över hjärtat och har haft i snart tre timmar nu. Det har blivit värre och gör nu ont i både vänster arm och halsen. Mor min vill att jag ska ta mig till sjukhuset. Men jag vågar inte ringa, hehe. Får se om det blir bättre snart! :)

Nästa hållplats: KÄLMAAAAR!

Måste dock bestämma mig för vilka kläder jag ska ha, men det går nog fort (eller inte).
Suttit och funderat på det ett tag, man vet ju aldrig om det är kallt ute eller om det är kallt nu och att solen sedan kommer fram så att det blir supervarmt. Jobbigt sånt där med väder! Men tror jag har bestämt mig nu, tjingeling!

Stannar i Torsås över helgen.

Trodde jag hade oturen på min sida och blivit smittad av Lisa, men jag är fortfarande frisk, wohoo! Hade i alla fall en mysig kväll igår och gott var det med. 
Jag valde att stanna i Torsås över helgen, dock vet jag inte varför. Jag har inte direkt så mycket att göra här eftersom att de flesta åker hem över helgerna. Antar att jag var väldigt trött när jag fattade beslutet, för det jag prioriterade först var att jag skulle få sova ut, men men. Behöver kläder, så blir väl att jag drar mig in mot Kalmar imorgon och träffar Julia samtidigt. 
Jag vill att min TV ska fungera, fattar inte hur man får in kanaler på den .. 
Ska nog försöka hänga upp mina gardinstänger och gardiner nu, sen ska jag ge mig på TV:n igen, får se hur det går. Önska mig lycka till!


Ni ser kanske inte vad det står? Det står "Gärna kvinna" under rubriken "KRAV" på en bostadsannons eller vad man säger. Jag och Victor hittade den när vi sökte runt lite på lägenheter, haha.

Taco-kväll med Heidi och Lisa.

Mitt alarm ringde inte idag heller?! Har nu bett mamma att hon ska ringa imorgon på morgonen, bara inte hon glömmer det, höhö. 
Klassen har kommit närmare varandra, cabarén är i full gång och allt flyter på bra. Får hoppas att det fortsätter så! Fick även skåpen idag, dock fick jag längst ner .. suck.
Ikväll ska jag hem till Heidi och Lisa, vi ska äta tacos. Men nu ska jag .. ja, vad ska jag göra? Hm, jag ska .. äh, jag kommer nog på något. Tjingeling! :)