Imorgon får jag också sommarlov.

Hej på er!
 
Vet ni vad? Imorgon är min sista dag på Källa Glassgård, sen får jag också sommarlov. Så på söndag åker jag hem till lilla Björköby igen och stannar där i några dagar. Ska väl träffa vänner, mysa med mormor och passa på att gosa med kattungarna innan vi ger bort dem. Sen åker jag ner till mitt egna kryp-in i Torsås och där väntar festligheter kan jag lova. 
 
Kommentarer
Postat av: Lisa

Taggar :J (så många olika saker)

Svar: Tagga Torsås, hihi!
Hannah Wickstrand

2012-08-11 @ 16:24:38
Postat av: Nisse

Hej igen!

Nej, det gjorde väl inte så mycket att det klumpade ihop sig, ville bara ha nämnt att jag inte skrev allt i en lång rad! :)

Jo, tiden springer när man inte reflektrar över det! Skönt ändå med en okej sommar, viktigt med trevligt umgänge på jobbet för att man ska trivas. :)

Jag lyckades allt inte somna förrän nio ändå den natten/morgonen. Nu finner jag mig vaken igen genom mörkret då jag sitter ute med min morbror och kusin som sällskap när dom fiskar. Börjar bli lite seg i hjärnan nu på morgonen så förlåt för eventuella stav- eller syftningsfel.

Kul med kattungar, min syster hade också en kull som nog ska iväg snart. Träffade dom förmodligen sista gången i fredags. :)

Ha en fortsatt trevlig helg och... Ja, god morgon antar jag! :D

Svar: Nemen hallå där!
Usch, så jobbigt när man inte kan somna när man vill. :/

Ja, det är jättekul! Själv är jag den värsta cat-ladyn som finns, enligt mina vänner i alla fall, haha. Men de är ju så gosiga!
Ah okej, tråkigt att skicka iväg dem tycker jag. Men man måste ju för att inte få huset fullt.

Detsamma hörru du! Haha, god dag får väl jag säga då. :)
Hannah Wickstrand

2012-08-12 @ 07:35:47
Postat av: Nisse

Argh, jag trodde jag löst problemet med texten och formateringen men icke! Nåja, det är ett problem som får lösas en lite piggare dag!

Nu ska jag verkligen fokusera på att vara tyst härute igen och... Sitta! Vill ju varken väcka någon eller trilla omkull!

God morgon igen! :)

Svar: Haha, äsch då! När jag läser dina kommentarer så är de jättefina, med radbrytningar och allting. Så jag ser i alla fall att du kan skriva fint. ;) Det är när de hamnar i kommentarsfältet sen som det kladdar ihop sig .. :/

God dag! :) Tittade du på meteorregnet igår?
Hannah Wickstrand

2012-08-12 @ 07:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback