IDEOLOGIKONSERT stod på dagens schema.

Yess! Igår natt umgicks jag med Lisa och Nellie, vi tittade på film, åt chokladbollar och myste. När Nellie gått hem för att följa kläder till dagens konsert, så kom jag och Lisa in på deep-talk. Hatar när jag börjar babbla på .. haha.
Hur som helst, så försökte jag få henne att piggna till genom att sätta på Markoolio's "Rocka På", jag menar .. vem blir inte pepp av den? Satte även på "100 ways to love a cat" medan jag var och duschade, när jag kom tillbaka var låten fortfarande på och hon hade somnat. Haha söt!

Idag hade vi ideologi-konsert. Jag är så glad över att det faktiskt gick BRA. Jag var rätt nervös, men allting släppte precis när vi skulle gå upp på scenen. Då blev jag så otroligt lättad, haha. Vi körde i alla fall "Black or White" med Michael Jackson och jag är nöjd med både vår fakta om socialismen och framträdandet.

Ikväll ska jag och några andra brudar dra oss mot Sofi för lite fiesta. Eller fiesta och fiesta .. vi några stycken som ska .. chilla, helt enkelt, som dagens ungdom brukar säga nu för tiden.
Men först ska jag träffa Julia, hon ska lära mig en överstämma på hennes låt som vi ska ha med på julkonserten. Endast 20 minuter kvar, haha. Så ja, jag sitter fortfarande kvar på Stage och glor runt lite på datorerna. Men det är rätt fint det med. Hade ju ändå suttit vid datorn hemma liksom, haha. Nu ska jag avsluta detta blogginlägg. Ha det så fina, mina kära!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback