Timon & Pumbaa är anledningen till dålig uppdatering.

Godkväll på er!

Blev ingen uppdatering alls igår såg jag nu. Men även det har sin lilla anledning. Lisa sov ju som sagt här och på morgonen gick vi till Stage och var där hela dagen. När vi kom hem till mig igen för att göra klart engelskan, så joinade även David oss. Han skulle egentligen kommit senare, för vi skulle titta på "Timon & Pumbaa", haha. Men han hade tråkigt, så han kom hit lite tidigare. Vilket gjorde att vårt engelska arbete blev klart lite senare än väntat. Men det blev klart till slut i alla fall, vilket var huvudsaken!
Vi (jag) bakade chokladbollar också som vi mumsade på under filmen, mycket trevligt.
Båda två sov här inatt och det sjuka var att jag drömde att vi skulle vakna 08:05 och jag skulle få världens panik för att jag i princip försovit mig. Och det var precis vad som hände, galet. Men som tur var så hade Ida från styling frågat om jag ville vara hennes modell idag, så sminket behövde jag inte tänka på. Det var bara att slänga på sig jackan och dra iväg!
Sminkningen blev i alla fall jättebra, hon är duktig!
På vår sjukt långa rast försökte jag få min grupp att sätta ihop en informativ, kort text om socialismen. Det gick väl inte speciellt bra, men vi kom någonstans i alla fall. Det måste vara klart imorgon, konserten är på måndag.
Sen gick jag hem mot slutet, för jag mådde inte så bra. Ångrar det lite, för jag ville inte missa den lektionen. Men mår man inte bra är det smällar man får ta, tyvär.

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv och sluta tänka så mycket på framtiden. Planerar för fullt inför en massa saker, borde lugna ner mig lite. Men det är ju så kuuuuul! Dock måste jag tänka på att göra klart andra saker först, så det är vad jag ska göra nu. Vi hörs, tjingeling!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback